Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Masturbátory pro muže

Zpravodaj

Svakom Sam Neo - Automatický masturbátor s ovládáním aplikací

Máte chuť na sex s cizincem? Objevte budoucnost masturbace s revolučním masturbátorem"Sam Neo" od společnosti SVAKOM. "Sam Neo" vás zavede do sexuálních scénářů, které jste ještě nezažili! Nechte se hýčkat 5 různými režimy sání/vibrací, které lze variabilně ovládat pomocí tlačítka na masturbátoru nebo na dálku prostřednictvím aplikace pro chytré telefony.

Více informací

2985/00

k dispozici na

    Více informací

    Máte chuť na sex s cizincem? Objevte budoucnost masturbace s revolučním masturbátorem "Sam Neo" od společnosti SVAKOM. "Sam Neo" vás zavede do sexuálních scénářů, které jste ještě nezažili! Nechte se hýčkat 5 různými režimy sání/vibrací, které lze variabilně ovládat pomocí tlačítka na masturbátoru nebo na dálku prostřednictvím aplikace pro chytré telefony. Sání a lízání penisu můžete také přenechat partnerce - díky ovládání na dálku to funguje kdykoli a odkudkoli na světě. Pomocí aplikace se můžete dokonce připojit k interaktivním 2D videím, takže vás masturbátor bude rozmazlovat podle obsahu videa. Nebo si užijte dokonalý kamerový sex s partnerem či cizí osobou pomocí funkce webové kamery.

    Best Masturbator

    Nejdůležitější funkce:

     

    • Automatický masturbátor pro muže.
    • Lze připojit k aplikaci Feel Connect 3.
    • Lze ovládat odkudkoli na světě prostřednictvím aplikace.
    • Funkce interaktivního videa: Synchronizace s interaktivními 2D videi pro ještě větší zábavu.
    • Funkce webové kamery: Perfektní pro sex s partnerem přes kameru.
    • Výkonný motor.
    • 5 vzorů sání/vibrací.
    • Ergonomický design.
    • Výrazně texturovaný silikonový návlek.
    • Dobíjení přes USB kabel.

     

    Masturbátor "Sam Neo" od společnosti SVAKOM kombinuje vzrušující podtlakový efekt se stimulujícími vibracemi. Zažijte svíravé stahy a jemné sání ve spojení s vnitřními strukturami vibračního masturbátoru a zažijte neuvěřitelné orgasmy.

     

    Vibrace řízené aplikací: Připojte hračku k aplikaci Feel Connect a snadno procházejte úrovněmi vibrací. Vzdejte se kontroly a nechte partnera nebo cizí osobu rozhodnout, jakými vibracemi vás potěší - kdykoli a kdekoli na světě. Dokážete si představit lepší blowjob?

     

    Připojte se pomocí interaktivních 2D videí: Interaktivní funkce v reálném čase vám umožňuje synchronizaci s interaktivními 2D videi - to znamená, že váš masturbátor pracuje s vaším penisem synchronizovaně s obsahem videa. Jak skvělé!

     

    Funkce interaktivní webové kamery: Díky funkci interaktivní webové kamery je "Sam Neo" skutečnou hračkou budoucnosti. Budete z ní nadšeni!

     

    Co ještě je třeba zvážit?

     

    Masturbátor by se měl používat pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je Aquameo, protože lubrikanty na bázi silikonu by mohly materiál poškodit.

     

    Jak se masturbátor čistí?

     

    Masturbátor lze pro snadné čištění rozebrat. Po použití masturbátor jednoduše pečlivě opláchněte trochou vody a mýdla. K dezinfekci lze použít také náš sprej VERYCLEAN.

     

    Další podrobnosti: V případě potřeby můžete masturbátor použít i jako pomůcku:

     

    • Masturbátor
    • S funkcí sání a sonde
    • 5 intenzitami
    • Ovládání přes aplikaci nebo na zařízení
    • Stahovací návlek, odnímatelný
    • Aplikace Svakom s dalšími ovládacími funkcemi
    • Aplikace FeelConnect-3; ovládání na velkou vzdálenost
    • Možnost ovládání po celém světě
    • Možnost využití funkce interaktivní webové kamery
    • Dobíjecí, včetně nabíjecího kabelu USB
    • Rozměry: Celkové rozměry: cca 23,5 cm; Ø 8,2 cm, rozměry pro zasunutí: cca 15,5 cm; Ø 2 cm, rozšiřitelné
    • Hmotnost: cca 700 g
    • Materiál: ABS, TPE

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Absolument satisfait

    Tout d'abord, un grand merci pour l'envoi discret au Maroc. C'est vraiment un super masturbateur. Au début, j'étais un peu sceptique quant à son fonctionnement mais j'ai vite été convaincu du contraire. L'appareil est très léger et tient donc bien dans la main. Il y a un nombre incroyable de réglages différents. Le masturbateur est très facile à nettoyer. L'utilisation est très facile. Recommandation d'achat absolue.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    THIS IS A GOD SENT

    I tell you, this masturbator is just a god sent, basically, imagine having 100 tongues licking your cock at the same time with harmony, love, care and gentle. This is more than a masturbator this is a soul massager. I have been using this since I received it, and i think my perception on life, and masturbation equally have changed, I could swear to you that i have never had this intense feeling, especially right before the big splash, and boy you will get a lot of them.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Die App ist der wahnsinn - Geil beim Self-Bondage

    Ich bin begeistert von diesem Masturbator. Er hält was er verspricht. Ein super Erlebnis mit der App für Sex mit Bekannten oder Freunden, toll auch beim Self-Bondage.

      Hodnocení 

      Sehr gut. Top. Absolute Empfehlung!

      Ich habe den Svakom Sam Neo vor einer Woche bestellt und es gefällt mir bereits. Es macht die Arbeit besser als ich erwartet habe. Die Qualität ist ziemlich gut und ich genieße insbesondere die App. Ein tolles Produkt, um das Vergnügen zu bekommen, das ich will.

        Hodnocení 

        Eine absolut geile Erfahrung

        Das innenleben aus Silikon und die Saugfuktion fühlen sich täuschend echt an und wäre der Motor nicht hörbar würde man glatt vergessen das dort ein Masturbator zu gange ist denn es fühlt sich absolut genial an! Dieser Masturbator hält vollkommen was es verspricht. Die Verarbeitung des Masturbators ist sehr gut. Die Qualität des Inlays ebenfalls. Keine unangenehmen Gerüche, super weich und gute detaillierte Ausarbeitung. Herausnehmbar zur besseren Reinigung ist es ebenfalls.
        Die Modi sind abwechslungsreich, für jeden ist das richtige dabei. Von zart bis hart. Aber das Wichtigste ist natürlich, taugt die App etwas und ich muss sagen JAAAAA. Ich hatte wirklich noch niemals so eine geile Erfahrung!!!

          Hodnocení 

          Amazing! Best purchase ever!

          This is the BEST TOY I have ever tried !!!!!!.

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

          Napište vlastní recenzi

          Svakom Sam Neo - Automatický masturbátor s ovládáním aplikací

          Svakom Sam Neo - Automatický masturbátor s ovládáním aplikací

          Máte chuť na sex s cizincem? Objevte budoucnost masturbace s revolučním masturbátorem"Sam Neo" od společnosti SVAKOM. "Sam Neo" vás zavede do sexuálních scénářů, které jste ještě nezažili! Nechte se hýčkat 5 různými režimy sání/vibrací, které lze variabilně ovládat pomocí tlačítka na masturbátoru nebo na dálku prostřednictvím aplikace pro chytré telefony.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: