Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Masturbátory pro muže

Zpravodaj

Masturbátor "Zpráva v láhvi

MEO "Message In A Bottle" - masturbátor pro muže, který nejen vzrušuje, ale také přidává k masturbaci akustický zážitek. Masturbátor, který je kdykoli připraven k použití, kombinuje design a funkci a vytváří bezkonkurenční zážitek.

Více informací

3672/00

k dispozici na

    Více informací

    MEO "Message In A Bottle" - masturbátor pro muže, který nejen vzrušuje, ale také dodává masturbaci akustický zážitek. Masturbátor, který je kdykoli připraven k použití, kombinuje design a funkci a vytváří tak bezkonkurenční zážitek.

    Toto mistrovské dílo technologie nenahradí vlastní ruku - protože kdo by to dokázal - ale nabízí zcela jedinečný a plně automatický zážitek z masturbace. Je vybaven šesti fascinujícími režimy a masážními funkcemi, které těsně obepínají penis, přivede každého muže k vyvrcholení vášnivým sténáním a překvapí také sedmi dynamickými rotačními a přítlačnými pohyby.

    Vrchol? Tento masturbátor si můžete užívat zcela bez použití rukou. Vložený do robustního pouzdra, které penis odhaluje průzorem, čeká po otevření masturbátoru pozvání, které na sebe nenechá dlouho čekat: Měkký, lákavý anální otvor vede penis do úzkého análního kanálu, jehož textura splní každý váš vlhký sen. Stačí stisknout tlačítko a ocitnete se uprostřed víru smyslných pohybů, doprovázených hlasy, které vám do uší proniknou sténáním a oplzlými řečmi - a díky přiloženým sluchátkům vám neunikne ani slovo.

    Masturbátor je vybaven robustním držákem s přísavkou pro chvíle, kdy se budete chtít vzdát kontroly. Ať už na stěnu sprchového koutu, pracovní desku nebo okno - "Message In A Bottle" vám poskytne to, co chcete, v úhlu, který se vám nejvíce líbí.

    Díky funkci USB nabíjení je tento luxusní masturbátor nejen mobilní, ale také vždy připraven, když jste vy. A když potěšení skončí, vnitřní obal z průhledného TPE lze snadno vyjmout a rychle vyčistit.

    Další podrobnosti:

    • Více informací o masturbátoru "Message In A Bottle"
    • Režimy: 6 režimů
    • Sound effects: Vášnivé sténání
    • Možnosti pohybu: 7 krouživých a přítlačných pohybů
    • Použití bez použití rukou: možné díky robustnímu držáku s přísavkou
    • Materiál: Měkký materiál, na dotek jako skutečný, ve tvaru análního otvoru
    • Textura: Perleťová textura uvnitř pro zintenzivnění pocitů
    • Ovládání: Jednoduché ovládání stisknutím tlačítka
    • Hlasy: Dva různé sténající hlasy se sprostými řečmi
    • Příslušenství: Součástí balení jsou sluchátka pro akustický zážitek
    • Upevnění: Robustní držák s přísavkou pro všestranné umístění
    • Nabíjení: USB port pro mobilní a vždy připravený provoz
    • Čištění: Slouží k čištění: Snadné čištění díky odnímatelnému vnitřnímu plášti z TPE (elastomeru) a omyvatelnému plastovému krytu
    • Rozměry: 30,8 cm celková délka, 11,4 cm průchozí délka, 9,14 cm šířka pouzdra
    • Hmotnost: cca 0,9 kg

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Praktisch und geil

    Praktisch und geil
    Besorgt‘s mir fast zu gut

      Hodnocení 

      Awesome product

      Well WoW is all I can say. Talk about feeling like the real thing. It is an awesome product and I cum hard every time I use it. Which btw is often.

        Hodnocení 

        Very enjoyable and does the job real nice.

        I didn't really know what to expect with this being my first auto stroker. I've used just your regular masturbators before and they're fine, but nothing the good ol' left and right can't do just fine. Combine that with mutual play with my partner whose toy does all the work for her, I wanted something that did the work for ME!

        And this one does the trick! The sounds it makes when you plug in the headphones are a little silly for me, but I appreciate you can flip between female and male to suit your preference. Also, the lights aren't really necessary either.

          Napište vlastní recenzi

          Masturbátor "Zpráva v láhvi

          Masturbátor "Zpráva v láhvi

          MEO "Message In A Bottle" - masturbátor pro muže, který nejen vzrušuje, ale také přidává k masturbaci akustický zážitek. Masturbátor, který je kdykoli připraven k použití, kombinuje design a funkci a vytváří bezkonkurenční zážitek.

          Napište vlastní recenzi

          30 další položky ve stejné kategorii: