Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

LOCKTOBER

Zpravodaj

NoPacha ® Allegiance: Pás cudnosti nové generace

Specialita LOCKTOBER: Moderní muž si cení pohodlí, efektivity a stylu. Pás cudnosti NoPacha® Allegiance ztělesňuje přesně tyto hodnoty. Tento pás cudnosti, vyrobený z vysoce kvalitního polykarbonátu, kombinuje maximální stabilitu s absolutním pohodlím při nošení díky nízké hmotnosti.

Více informací

3427/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Moderní člověk si cení pohodlí, efektivity a stylu. Pás cudnosti NoPacha® Allegiance přesně tyto hodnoty ztělesňuje. Tento pás cudnosti je vyroben z vysoce kvalitního polykarbonátu a díky nízké hmotnosti kombinuje maximální stabilitu s absolutním komfortem při nošení.

     

    Dokonalý doplněk pro dominantní partnery - neuvěříte, jak je vzrušující!

     

    • Elegantní design se snoubí s funkčností: průhledné provedení umožňuje diskrétní pohled na to podstatné za všech okolností. Dva integrované zámky zajišťují bezpečnost, zatímco inovativní konstrukce odklápěcího krytu nabízí rychlý a pohodlný přístup pro hygienické účely, malý trest nebo úlevu.

     

    • Anatomicky dokonalé: cudnost se nevyrábí v jedné velikosti pro všechny. Proto vám nabízíme pás cudnosti NoPacha® Allegiance v kombinaci se čtyřmi anatomicky tvarovanými kroužky na penis různých velikostí. Nezáleží na tom, jakou velikost potřebujete - pás cudnosti má pro vás ideální velikost!

     

    • Prodyšný a praktický: Boční větrací otvory zajišťují příjemnou cirkulaci vzduchu a vysoký komfort při nošení. Přední otvor umožňuje močení, takže pás cudnosti NoPacha® Allegiance je ideální pro nepřetržité používání.

     

    • Diskrétnost a všestrannost: Ať už jste v kanceláři, na cvičení, nebo dokonce při plavání, pás cudnosti NoPacha® Allegiance zůstane vaším diskrétním tajemstvím. Díky svému kompaktnímu designu je ideální pro různé aktivity a vždy zůstává diskrétně skrytý.

     

    • Nedělejte kompromisy: NoPacha® Allegiance Chastity Belt vám poskytne dokonalý zážitek z cudnosti, aniž byste museli obětovat pohodlí a funkčnost.

     

    Nošení pásu cudnosti může být pro mnoho mužů a jejich partnerek velmi intenzivním a vzrušujícím zážitkem. Zde je šest přesvědčivých důvodů, díky kterým je pás cudnosti NoPacha® Allegiance jedinečným erotickým zážitkem:

     

    1. Vzdání se kontroly: Pro mnoho mužů je právě úplné vzdání se kontroly nad vlastní sexualitou tím hlavním lákadlem. Prostřednictvím pásu cudnosti se této kontroly doslova vzdávají a svěřují ji do rukou dominantní partnerky.

     

    1. Zvýšení vzrušení: Stálá fyzická přítomnost pásu cudnosti může být neustálou připomínkou vynucené cudnosti a s ní spojeného erotického napětí.

     

    1. Opožděné uspokojení: Delší odklad orgasmu může vést k intenzivnějšímu uspokojení. Když je pás cudnosti konečně odstraněn, může být pocit ohromující.

     

    1. Hra s mocí: Pro dominantního partnera může být tento druh kontroly velmi uspokojivý. Umožňuje mu určovat pravidla a rozhodovat o tom, kdy a jak submisivní partner pocítí rozkoš.

     

    1. Silnější citové pouto: Pás cudnosti vyžaduje vysokou míru důvěry mezi partnery. Submisivní partner věří, že dominantní partner bude respektovat jeho hranice, zatímco dominantní partner tuto důvěru oceňuje.

     

    1. Větší smyslnost: Když je omezen jeden z hlavních zdrojů sexuálního uspokojení, mohou se zintenzivnit ostatní smysly a erotogenní zóny. To může vést k tomu, že muži objeví novou úroveň intimity a uvědomění si vlastního těla.

     

    Používání pásů cudnosti tak nabízí bohaté smyslové a emocionální zážitky, které mohou být obohacující jak pro nositele, tak pro keyholder (držitele klíče). Jde o zkoumání hranic, vyvažování moci a kontroly a objevování hlubšího spojení s partnerem.

     

    Vstupte tedy do světa moderní cudnosti s NoPacha® Allegiance - pásem cudnosti pro dnešního sofistikovaného muže.

     

    Více informací:

     

    • NoPacha® Allegiance: pás cudnosti nové generace.
    • Pás cudnosti pro muže
    • Zaručená cudnost - 24/7 - dlouhodobá cudnost
    • Se dvěma integrovanými zámky.
    • Se čtyřmi různě velkými kroužky na penis (38 mm, 43 mm, 48 mm a 52 mm vnitřní průměr).
    • NOPACHA ® je registrovaná ochranná známka společnosti MEO Germany.
    • Aby penis v pásu cudnosti klouzal bez tření, doporučujeme používat náš pečující gel PLOWBOY s aloe vera a vitaminem E.
    • Během přestávek v nošení lze pás cudnosti čistit pomocí VERYCLEAN.
    • Jako doplněk k našim pásům cudnosti doporučujeme naše výrobky CUMELOT® pro občasné vynucené orgasmy bez erekce.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Tightly bound

    I loved how secure I felt wearing this cage. The only issue I had was, getting hard while I was trying to lock myself up in it

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Gefällt meiner Herrin

    Sehr angenehm zu tragen hab ihn seit 3 Tage an und keinerlei Probleme - nichtmal beim Rad fahren. Meiner Herrin gefällt er sehr gut

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    The first chastity belt I can really wear 24/7

    I already have two other chastity belts but this is the first one that really fits me. The hinged ring design is perfect, the material is plastic but a very good plastic which feels valuable, no comparison to my other one that cost the same. The application is a little weird at first but ok, you just have to be careful not to pinch any skin. The chastity belt can be worn all day without problems, since nothing rattles, makes no bulge in the pants, does not slip and the balls do not turn blue. My others always slipped down on warm days, which amazingly doesn't happen with this one. Also, the chastity belt holds the "night forces" without problems and you do not have the feeling, since it is plastic, that he breaks immediately. For the money a top chastity belt that I can really wear 24/7.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    NoPacha ® Allegiance: Pás cudnosti nové generace

    NoPacha ® Allegiance: Pás cudnosti nové generace

    Specialita LOCKTOBER: Moderní muž si cení pohodlí, efektivity a stylu. Pás cudnosti NoPacha® Allegiance ztělesňuje přesně tyto hodnoty. Tento pás cudnosti, vyrobený z vysoce kvalitního polykarbonátu, kombinuje maximální stabilitu s absolutním pohodlím při nošení díky nízké hmotnosti.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili: