Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Kuličkový roubík

Zpravodaj

Černý kulový roubík, uzamykatelný

Černý roubík je vyroben ze silikonu a veganské kůže, lze jej uzamknout malým visacím zámkem a splňuje všechny požadavky na účinnost a pohodlí, které se očekávají od velmi dobrého roubíku BDSM.


Více informací

9382/C02

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Černý roubík s kuličkou je vyroben ze silikonu a veganské kůže, lze jej uzamknout malým visacím zámkem a splňuje všechny požadavky na účinnost a pohodlí při nošení, které se od velmi dobrého roubíku BDSM očekávají.

    Náš roubík s kuličkou je navržen tak, aby poskytoval maximální pohodlí při nošení i během delších sezení BDSM. Z lékařského silikonu je vyrobena nejen kulička roubíku, ale také dvě spojovací tyče, které slouží k jejímu upevnění. Díky tomu je roubík obzvlášť pohodlný při používání a zabraňuje odírání v koutcích úst. Kulička je také bez zápachu, chuti a přirozeně šetrná k zubům.

    BDSM roubík je nejčastěji používanou pomůckou v BDSM komunitě. Roubík v ústech potlačuje otrokovu řeč. Má také obzvláště ponižující účinek, pokud je otrok během bondage sezení sotva schopen komunikovat.

    Roubík do úst je k dispozici v mnoha různých provedeních, která lze přizpůsobit konkrétním požadavkům. Nejznámějším a nejoblíbenějším roubíkem do úst je kulový roubík. Skládá se z malé kuličky, která se zasune do úst mezi zuby a zajistí se řemínkem na hlavě. Tím se ztíží komunikace a dýchání. Silikonové kuličkové roubíky MEO jsou vhodné i pro začátečníky, protože jsou měkké a šetrné k oblasti úst.

    Aby roubík dokonale seděl, lze jej pomocí přezky přizpůsobit obvodu hlavy a v neposlední řadě jsme náš kuličkový roubík navrhli tak, aby byl uzamykatelný. Díky tomu si váš partner nebude moci roubík sám sundat a bude mlčet a sténat tak dlouho, jak si budete přát.

    Řemínky roubíku jsou vyrobeny z veganské PU kůže, velmi odolné a příjemné na nošení na kůži.

    Další podrobnosti:

    • Kuličkový roubík - nejoblíbenější roubík v našem BDSM obchodě.
    • Velikost: Nastavitelná od 40 cm do 56 cm. Průměr kulového roubíku 4 cm.
    • Nákup roubíku je otázkou důvěry: roubík vyroben z bezftalátového silikonu, kovu a veganské PU kůže.
    • Velmi pohodlný díky nastavitelnému popruhu na hlavu.
    • Čištění: Vhodný pro všechny typy roubíků: Pomocí spreje VERYCLEAN.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Super

    Für Bondage-Liebhaber, die Wert auf Qualität und Komfort legen, ist dieser Ballknebel ein absolutes Muss!

      Hodnocení 

      Bâillon à ball

      Cher utilisateur,

      Après avoir testé le bâillon à ball, je tiens à partager mon enthousiasme ! La première chose que j'ai remarquée, c'est l'excellente qualité de fabrication - cela ne m'a pas surpris d'apprendre qu'il est fabriqué en Allemagne. Le confort de port est véritablement supérieur à d'autres produits similaires que j'ai essayés. Grâce aux matériaux médicaux utilisés, notamment le silicone pour le ballon et les deux tiges de connexion, il est très doux contre la peau, évitant ainsi toute irritation aux coins de la bouche. De plus, l'absence d'odeur ou de goût est un véritable atout. J'apprécie particulièrement la robustesse du ballon, qui résiste parfaitement aux mordillements, même les plus intenses. Je recommande sans hésiter ce produit à quiconque recherche un bâillon de qualité supérieure pour ses sessions de bondage.

      Cordialement,
      Un client satisfait de la Suisse.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      pas satisfait

      baillon très agréable a porter et a utilisé mais très fragile je l ai utilisé une dizaine de fois mais il a malheureusement cassé entre la boule et la sangle
      vraiment dommage !!!!

        Hodnocení 

        ottima per azzittire;)

        perfetta per quando il partner deve solo fare silenzio e godere

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        One of the best ball gags

        One of the best ball gags you'll ever use. If you like the look and feel of a ball gag in your sub's mouth, and who doesn't, this is the best one ever made as to comfort and effectiveness. Can be worn for long periods of time.

        If you have tried other less expensive ball gags with thong or wide leather straps and realized how uncomfortable they were, or how easy it was to push them out of the mouth, then try one of these.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Perfect gag

        Keeps the Sub quiet, perfect fit, I love it

        • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

        Napište vlastní recenzi

        Černý kulový roubík, uzamykatelný

        Černý kulový roubík, uzamykatelný

        Černý roubík je vyroben ze silikonu a veganské kůže, lze jej uzamknout malým visacím zámkem a splňuje všechny požadavky na účinnost a pohodlí, které se očekávají od velmi dobrého roubíku BDSM.


        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        14 další položky ve stejné kategorii: