Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM plynové masky

Zpravodaj

Plynová maska MSX s celoobličejovým kšiltem - BDSM dýchací maska

Tato plynová maska je nejen symbolem podřízení, ale také zárukou pohodlí a pohody během BDSM sezení. Vysoce kvalitní materiály zajišťují příjemný pocit při nošení a umožňují plně se zapojit do hry na dominanci.

Více informací

3365/00

k dispozici na

    Více informací

    Tato plynová maska je nejen symbolem podřízení, ale také zárukou pohodlí a pohody během BDSM sezení. Vysoce kvalitní materiály zajišťují příjemný pocit při nošení a umožňují vám plně se zapojit do hry na dominanci. Zažijte extázi, které lze dosáhnout pouze dokonalou kombinací kontroly a dominance.

     

    Plynová maska MSX Full Visor je futuristicky vyhlížející plynová maska, která zaujme svým designem i funkčností. Díky svému širokému zorníku nabízí vynikající viditelnost a umožňuje uživateli jasně vidět své okolí. Plynová maska má v přední části standardní přípojku M40 pro hadice plynové masky, která umožňuje snadné připojení různého příslušenství. Toto připojení zajišťuje bezpečný a spolehlivý přívod vzduchu během sezení BDSM nebo v jiných situacích, kdy hraje roli kontrola nebo předávkování. Plynová maska MSX Full Visor je vybavena pohodlným nastavitelným nylonovým popruhem a páskem na zádech. Ten umožňuje snadné a individuální přizpůsobení velikosti hlavy uživatele a zajišťuje bezpečné a pohodlné nošení.

     

    Ať už se chcete ponořit do hlubin BDSM, nebo jen zažít pocit kontroly a moci: Plynová maska MSX Full Visor vám nabízí možnost ponořit se do jiného světa. Díky futuristickému designu, velkému hledí a praktickým funkcím je tato plynová maska nezbytným doplňkem pro ty, kteří se chtějí zcela podřídit.

     

    Další podrobnosti: V balení najdete také masku na obličej, která se hodí pro ochranu před sluncem:

     

    • Plynová maska BDSM
    • Široký zorník pro optimální viditelnost.
    • S předním připojením hadice plynové masky standardu M40.
    • Se snadno nastavitelnými nylonovými popruhy a vázáním na zádech.
    • Upozornění Tento výrobek je určen pro zkušené osoby, které se věnují konsensuálním BDSM aktivitám. Komunikace, bezpečnost a blaho všech zúčastněných mají vždy přednost!

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    The Ultimate BDSM Sensation – 5 Stars

    The MSX Full Visor Gas Mask is a true masterpiece, embodying both form and function. As an avid BDSM enthusiast, the gas mask has become an essential part of my play, symbolizing submission and heightening the intensity of each session. This particular model has provided me with an unparalleled experience.

    The moment I slipped it on, I was immediately impressed by the comfort it offers. The materials are clearly of the highest quality, and it's evident that every detail has been thoughtfully designed. I was able to lose myself in the world of dominance, fully embracing the ecstasy that comes with it, without any distractions.

    The wide visor is a standout feature. It offers impeccable clarity, allowing me to observe my surroundings with precision. This adds another layer of excitement to our sessions, ensuring I'm always in the moment.

    Functionality is top-notch. The standard M40 connection at the front makes it incredibly versatile, accommodating various accessories seamlessly. The assurance of a steady and reliable air supply during BDSM sessions, especially when control or BC comes into play, is vital. This gas mask delivers flawlessly in that aspect.

    Lastly, the adjustable nylon strap and the rear straps ensure a perfect fit, catering to various head sizes. This means I can indulge in our sessions without any concerns about the mask shifting or getting uncomfortable.

    If you're seeking a gas mask that promises both aesthetics and an unbeatable experience, look no further than the MSX Full Visor Gas Mask. It's truly in a league of its own.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Geil mit Poppers

    Diese Maske hat nur eine der Geilsten Erfahrungen zusammen mit Poppers beschert

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Plynová maska MSX s celoobličejovým kšiltem - BDSM dýchací maska

    Plynová maska MSX s celoobličejovým kšiltem - BDSM dýchací maska

    Tato plynová maska je nejen symbolem podřízení, ale také zárukou pohodlí a pohody během BDSM sezení. Vysoce kvalitní materiály zajišťují příjemný pocit při nošení a umožňují plně se zapojit do hry na dominanci.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    21 další položky ve stejné kategorii: