Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální zátky

Zpravodaj

Butt plug Trenér - Pro začátečníky i pokročilé

Anální sex pro začátečníky? Tento zasvěcený tip vám usnadní začátky! Náš anální kolík "Trainer", který nabízíme v různých velikostech, nabízí začátečníkům i pokročilým uživatelům jedinečnou příležitost objevit nebo zintenzivnit potěšení z análního sexu.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Anální sex pro začátečníky? Tento zasvěcený tip vám usnadní začátky! Náš anální kolík "Trainer", který nabízíme v různých velikostech, nabízí začátečníkům i pokročilým uživatelům jedinečnou příležitost objevit nebo zintenzivnit potěšení z análního sexu.

     

    Anální trénink s butt plug - prozradíme vám, jak to funguje:

     

    butt plug - známý také jako anální kolík nebo prostě jen kolík - je nejen intimní hračka, ale také krásně tvarovaná pomůcka pro smyslné zkoumání vašeho těla. Náš "trenažér" análních kolíků nabízí začátečníkům i pokročilým uživatelům jedinečnou příležitost objevit nebo zintenzivnit rozkoš análního sexu. Je to váš osobní trenér pro intimní chvíle, ideální pro přípravu na anální sex nebo prostě jen pro vychutnání pocitu intenzivní plnosti.

     

    Mnoho mužů a žen pravidelně praktikuje trénink análního kolíku, aby si protáhli svaly svěrače, například pro nekomplikovaný anální styk nebo anální sex. Za tímto vzrušivě znějícím termínem se neskrývá nic jiného než pravidelné protahování svalu svěrače pomocí análních kolíků různých velikostí. Svěrač je sval jako každý jiný, a proto jej lze trénovat stejným způsobem. Náš butt plug "Trenažér" je vhodný zejména pro jednoduché a nekomplikované protahování análního otvoru, a to i pro začátečníky. Speciální tvar análního kolíku při jeho zavádění kousek po kousku protahuje sval svěrače.

     

    Začněte s malým análním kolíkem, který do vás pronikne velmi jemně, poté zvyšte své anální potěšení análním kolíkem střední velikosti a poté, "dobře vycvičeni", si dopřejte maximální potěšení s velmi velkým análním kolíkem! Každý anální kolík má bezpečnou přísavnou základnu - jednoduše jej nastavte, sedněte si na něj a rytmicky si užívejte!

     

    Šest důvodů, proč butt plug "Trenér" promění váš první anální sex ve fantastický zážitek!

     

    1. Jemné roztahování: Butt plug dokáže postupně a jemně roztahovat anální otvor, takže je při následném análním sexu pružnější a vnímavější. Snižuje se tak riziko nepříjemných pocitů nebo dokonce zranění.
    2. Uvolnění svěračového svalstva: Použití butt plug může pomoci uvolnit anální svěrač, což je důležité pro pohodlnější pronikání během análního sexu.
    3. Zvyknutí si na pocit: Zejména začátečníkům může použití butt plug pomoci zvyknout si na pocit análního sexu. To může přispět k tomu, že anální sex nebude tak zastrašující nebo nepříjemný.
    4. Zlepšení lubrikace: Použití análního kolíku v kombinaci s naším lubrikantem Aquameo dodatečně zvlhčí anální otvor, což může zlepšit lubrikaci při následném análním styku.
    5. Zvýšení citlivosti: Používání análního kolíku může zvýšit citlivost v anální oblasti a připravit uživatele na smyslnější prožitek během análního styku.
    6. Psychická příprava: Z psychologického hlediska může používání análního kolíku pomoci psychicky se připravit na anální sex, snížit úzkost a zvýšit očekávání.

     

    Všechny tyto výhody usnadňují začátek análního sexu a činí celý zážitek příjemnějším a uspokojivějším.

     

    Na tuto hračku přísahají muži i ženy: tento butt plug je nezbytnou výbavou každého milovníka análního sexu!

     

    Proč je "trenažér" butt plug tak oblíbený u mužů i žen? Protože slouží nejen jako příprava na anální sex, ale také umocňuje pocit plnosti a intenzity, který mnozí při používání análního kolíku vyhledávají. Díky své speciální konstrukci - hlavici ve tvaru tulipánu pro jemné zavádění a bezpečné základně chránící před hlubokým proniknutím - je dokonalým anální kolíkem pro začátečníky i pokročilé uživatele.

     

    Protože je každé tělo jedinečné, nabízíme "Trainer" ve třech různých velikostech:

     

    • Velikost S: délka 58 mm, průměr 28 mm
    • Velikost M: délka 72 mm, průměr 35 mm
    • Velikost L: délka 90 mm, průměr 44 mm

    Senzační nabídka sad:

     

    Doporučujeme zakoupit butt plug "Trainer" v sadě 3 kusů, abyste měli vždy po ruce tu správnou velikost pro svůj postup. Jednotlivě byste za tyto fantastické anální kolíky zaplatili podstatně více. My však pro vás máme něco velmi speciálního: Pořiďte si nyní kompletní sadu 3 kusů za bezkonkurenční cenu. To pro vás znamená neuvěřitelnou úsporu více než 30 %! Využijte této bezkonkurenční nabídky a zažijte maximální zábavu s každou ze tří velikostí!

     

    Ať už jste začátečník nebo profesionál, s těmito třemi análními kolíky ze série Extremeo budete dokonale vybaveni. "Trenér" je vyroben z vysoce kvalitního silikonu bez ftalátů a zaručuje bezpečný a příjemný zážitek. Zvyšte své intimní potěšení a udělejte si z "Trenéra" svého osobního trenéra análního sexu.

     

    Čištění a používání análních kolíků Extremeo:

     

    Snadné použití: Zavádění análního kolíku do análního otvoru může být krásným a příjemným zážitkem - zejména pokud víte, jak to správně provést. Doporučujeme náš oblíbený sprej Extremeo, který zavádění análního kolíku do konečníku usnadní. Krátký nástřik uvolní svěrací svalstvo. Díky tomu je zavádění análního kolíku obzvlášť jemné potěšení.

     

    Správný lubrikant a náš Lube Shooter: Správný lubrikant může znamenat velký rozdíl. U silikonových výrobků, jako je anální kolík Extremeo, byste se měli vyhnout používání lubrikantů na bázi silikonu, protože mohou materiál poškodit. Místo toho doporučujeme lubrikanty na vodní bázi, jako je náš Aquameo nebo Alphamale Aqua. Ty poskytují příjemný pocit a jsou bezpečné pro použití se silikonovými análními kolíky. Aplikace Lube Shooter nebo lubrikantu optimalizuje zážitek z análních sexuálních hraček, jako jsou anální kolíky. Umožňuje hlubší a rovnoměrnější rozložení lubrikantu v análním kanálu, díky čemuž je zavádění análního kolíku pohodlnější a bezpečnější. Protože anální otvor neprodukuje vlastní lubrikant, dostatečný přísun lubrikantu snižuje tření a riziko poranění. Stránka Lube Shooter navíc umožňuje čistou a přesnou aplikaci bez plýtvání lubrikantem.

     

    Čištění: Po každém použití je třeba anální kolík Extremeo důkladně vyčistit. Většinu nečistot lze snadno odstranit teplou vodou a jemným mýdlem. Pro důkladné a hygienické čištění doporučujeme také náš sprej VERYCLEAN. Rychlý nástřik zajistí, že butt plug bude vždy připraven na další dobrodružství.

     

    Další podrobnosti:

     

    • butt plug Extremeo - Trainer - anální kolík pro začátečníky i pokročilé uživatele
    • Anální kolíky Extremeo jsou anální kolíky vyvinuté odborníky.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka společnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobeno z vysoce kvalitního silikonu, bez ftalátů.
    • Anální kolík používejte pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako jsou Alphamale Aqua nebo Aquameo a naše Lube Shooter.
    • K tomuto análnímu kolíku doporučujeme náš produkt Extremeo: Tento sprej funguje bez ztráty citlivosti, snižuje bolestivou citlivost svěracího svalu a pomáhá dosáhnout nespoutané sexuální extáze.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Consigliati, hanno anche la ventosa

    Alla mia ragazza sono talmente piaciuti i plug con la forma un po' conica che non potevamo non provare anche questi. Sono di buona fattura, scatola anonima e robusta, e sono confezionati singolarmente. Nulla da dire sulla qualità dei materiali costruttivi, e sono anche abbastanza morbidi e piegabili. Una cosa che li ce li ha fatti preferire rispetto ad altri è la presenza della ventosa sul fondo, secondo me molto utile. Riguardo alla pulizia, è molto facile in quanto il silicone non è poroso e quindi non rimangono odori etc.

      Hodnocení 

      Complet pour varier plaisirs

      Kit complet. Content de pouvoir tester différents diamètres de ce modèle. De qualité, lisse sans imperfection.

        Hodnocení 

        Un "MUST HAVE".

        Prodotto di ottima qualità, acquistatelo: non ve ne pentirete!

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Perfecto para principiantes

        Muy buen material, un tacto muy suave, se desliza a la perfección para darte un placer que enseguida se te quedará pequeño y querrás probar con los hermanos mayores de la familia MEO Butt Plug Trainer.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Perfect sizes

        This "Butt Plug Trainer" is great in every way. The size, firmness, and suction cup strength. Not to big or too small. Definitely fills me up and leaves me with a smile on my face. You can't go wrong with this toy!

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        So nice and filling

        So nice and filling for a beginner like me

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Toller Buttplug und intensives Feeling

        Sehr schnelle Lieferung. Habe auch alle drei gleich ausprobiert: den kleineren zum permanenten Tragen und den mittleren für mehr Spaß beim Sex mit meinem Partner. Aber auch den größten habe ich schon mal mit Begeisterung beim "normalen" spazieren gehen getragen und genoss den intensiven Druck. Die Größen S und M sind gut für Anfänger geeignet, beim größten sollte man schon etwas Erfahrung bei der Nutzung von Buttplugs haben.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        lekker

        ze voelen lekker aan ook al is de grootste nog niet van toepassing....blijven oefenen

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Angenehmes tragegefühl

        ich liebe es einfach das Ding in mir zu haben. Trage ihn öfter den ganzen Tag und die ganze Nacht weil es einfach ein angenehmes tragegefühl ist. Jetzt gerade benutze ich ihn auch. Bin rund um begeistert und werde mir noch weitere Analplugs zulegen.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Hammer Produkt

        Die Größen sind echt gut. Danke Meo. Hab gleich von Anfang a den mittlere lange tragen können. Nach ein bisschen Übung ist auch der große Analplug gut machbar und ist auch sehr angenehm.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Super

        Die beiden größeren Plugs gefallen mir am besten, der kleinste ist mir persönlich doch zu klein. Aber für Anfänger bestimmt eine gute Sache.
        Die Analplugs sind geruchsneutral und gut verarbeitet. Kann man lange im Alltag tragen, sind nicht sichtbar und 100 % diskret.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

        Napište vlastní recenzi

        Butt plug Trenér - Pro začátečníky i pokročilé

        Butt plug Trenér - Pro začátečníky i pokročilé

        Anální sex pro začátečníky? Tento zasvěcený tip vám usnadní začátky! Náš anální kolík "Trainer", který nabízíme v různých velikostech, nabízí začátečníkům i pokročilým uživatelům jedinečnou příležitost objevit nebo zintenzivnit potěšení z análního sexu.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: