Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální zátky

Zpravodaj

Butt plug "Americký fotbal"

Nemusíte být zrovna sportovní fanatik, ale než vyrazíte na hřiště, měli byste být alespoň dobře vycvičení a rozcvičení, abyste si užili americký fotbal butt plug.

Více informací

39,90 €


-65%

13,97 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Nemusíte být zrovna sportovní fanatik, ale než vyrazíte na hřiště, měli byste být alespoň dobře trénovaní a rozcvičení, abyste si mohli užít americký fotbal butt plug.

     

    Objemná hra MEO butt plug od vás bude vyžadovat hodně, ale o to víc vás potěší, když vyhrajete! Znalce potěší extrémní, ale pružný tvar, který se rychle stane objemným a pak se zase zeštíhlí. Skvělý materiál umožňuje butt plug příjemně klouzat, zatímco nespočet hustých drážek a brázd masíruje všechny erotogenní, anální zóny.

     

    Díky jeho tvaru, který připomíná americký fotbal, si můžete vychutnat anální stimulaci, kterou dosud žádný jiný butt plug nedokázal nabídnout.

     

    Hra začíná tzv. výkopem a probíhá podle jasně stanoveného plánu. Umístěte butt plug na pevný povrch, pomalu si na něj sedněte a vydejte se na sportovní jízdu směrem k orgasmickému touchdownu. Poté následuje kop navíc, který vám může vynést další bod na hřišti... Fotbalový míč butt plug docela dobře drží na hladkých površích, jako jsou dlaždice, a umožňuje jízdu bez použití rukou.

     

    Co je na tomto análním kolíku tak výjimečného?

     

    Přesvědčivý tvar a správná velikost. Navíc přesvědčivý materiál, který je dostatečně stabilní a zároveň pružný, takže můžete cítit butt plug přesně na těch správných místech!

     

    Jaký lubrikant mám použít pro tento butt plug?

     

    Pro tento butt plug doporučujeme naše hybridní lubrikanty MANCUNT nebo FORMULA X. MANCUNT kombinuje výhody dvou světů: Klouže jako silikon a smývá se stejně snadno jako voda. MANCUNT dělá z používání análního kolíku úžasný požitek. Rozetřete dostatečné množství lubrikantu na butt plug a zasuňte trochu do análního otvoru pomocí našeho "Lube Shooter" (klikněte zde). Doporučujeme vám také použít náš Extremeo sprej. Tento sprej je ideální volbou jak pro začátečníky v oblasti análního sexu, tak pro zkušené fanoušky velkých análních kolíků. Speciální účinek Extremeo podporuje snadnou penetraci a vede tak k uvolněnému a vášnivému potěšení. Sprej funguje bez ztráty citlivosti, snižuje bolestivou citlivost svěrače a pomáhá dosáhnout nespoutané zábavy s velkým análním kolíkem.

     

    Důležité rady pro používání a čištění análního kolíku:

     

    Tento butt plug byl vyroben z vysoce kvalitního materiálu bez obsahu ftalátů. Materiál je úžasně pružný a kluzký. Použitý materiál je navíc velmi stabilní, takže vám butt plug dlouho vydrží. Před použitím butt plug byste jej však měli důkladně vyčistit. Obvykle postačí teplá voda a jemné mýdlo. Můžete jej důkladně vyčistit pomocí našeho spreje VERYCLEAN. Zvláště důležité je samozřejmě čištění po použití. Před použitím butt plug můžete také sami použít anální výplach, abyste si vyčistili střeva. V kategorii našeho obchodu "Anální sprcha" (klikněte zde) najdete velký výběr.

     

    Více informací:

     

    • Anální kolíky na americký fotbal ve čtyřech velikostech pro začátečníky na hřišti až po profesionální hráče.
    • Dimensions: Velikost S: maximální průměr 4,2 cm, zasouvací délka cca 10 cm, velikost M: maximální průměr 5,4 cm, zasouvací délka cca 13,5 cm, velikost L: maximální průměr 6 cm, zasouvací délka cca 16 cm, velikost XL: maximální průměr 7,3 cm, zasouvací délka cca 18 cm.
    • Se stabilní patkou pro zavádění bez použití rukou.
    • Používejte pouze s lubrikanty rozpustnými ve vodě (např. Aquameo) nebo s našimi hybridními lubrikanty (Mancunt nebo Formula X)
    • Tyto anální kolíky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního silikonu, bez ftalátů.
    • Pokyny pro péči: Před a po každém použití je umyjte a hygienicky očistěte pomocí spreje VERYCLEAN.
    • Důležité: Skladujte prosím butt plug odděleně a ne společně s dalšími silikonovými erotickými hračkami.
    • Naše anální kolíky jsou v závislosti na velikosti vhodné pro anální profesionály i začátečníky
    • Díky materiálu se tento butt plug přizpůsobí vaší vnitřní anatomii, vyplní vás a promasíruje místa hluboko ve vás, o kterých jste ani nevěděli, že existují.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Esattamente quel che cercavo

    Esattamente quel che cercavo... Taglia M consigliata se non è la prova volta. Materiale ottimo.

      Hodnocení 

      Buon prodotto

      Buon prodotto. Consegna puntuale.
      Anche per i principianti

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Gewöhnungsbedürftig aber geil

      Gewöhnungsbedürftig aber geil würde ich sagen! Die Form ist schon sehr außergewöhnlich aber beim Reiten trifft die Spitze des Plugs genau meine Prostata.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Butt plug "Americký fotbal"

      Butt plug "Americký fotbal"

      Nemusíte být zrovna sportovní fanatik, ale než vyrazíte na hřiště, měli byste být alespoň dobře vycvičení a rozcvičení, abyste si užili americký fotbal butt plug.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: