Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM Sextoys

Zpravodaj

BDSM Sextoys 

BDSM internetový obchod MEO je již desítky let místem setkávání znalců, ale i zvědavců z BDSM scény. S miliony spokojených zákazníků po celém světě jsme symbolem kvality, kompetence a vášně. Naše nabídka poskytuje zážitek, který stimuluje a rozšiřuje smysly a fantazii.

12
na stránku
Zobrazit 73 - 84 z 134 položek
Zobrazit 73 - 84 z 134 položek

Internetový obchod MEO BDSM: Cesta do světa temných tužeb!

 

Náš internetový obchod BDSM je již desítky let místem setkávání znalců, ale i zvědavců z BDSM scény. S miliony spokojených zákazníků po celém světě jsme symbolem kvality, kompetence a vášně. Naše nabídka poskytuje zážitek, který stimuluje a rozšiřuje smysly a fantazie.

 

Co jsou vlastně BDSM sexuální hračky?

 

BDSM erotické hračky jsou sexuální hračky speciálně navržené pro lidi, kteří se věnují BDSM (bondage, dominance, sadismus, masochismus). Tyto hračky jsou navrženy tak, aby zintenzivnily sexuální prožitek a vnesly do sexuálního prožitku různé prvky moci, kontroly a odevzdání se.

 

Existuje celá řada BDSM sexuálních hraček s různými funkcemi a použitím. Mezi oblíbené výrobky patří pouta, pásky přes oči, biče, pouta, roubíky, svorky na bradavky, anální kolíky, plácačky a další. Tyto pomůcky umožňují partnerům převzít různé role, prozkoumat mocenské vztahy a zažít různé druhy bolesti nebo rozkoše. BDSM erotické pomůcky od MEO a Dr. Sado jsou obvykle vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, jako je kůže, kov nebo silikon, aby byla zajištěna odolnost i bezpečnost při používání.

 

Při používání BDSM sexuálních hraček je důležité vždy se zaměřit na souhlas, komunikaci a bezpečnost, aby byl zážitek příjemný a bezpečný. Je důležité si uvědomit, že BDSM sexuální hračky nejsou pro každého a že otevřená komunikace mezi partnery je nezbytná pro zajištění souhlasu a pohodlí všech zúčastněných. Pokud vás BDSM zajímá, je vždy vhodné seznámit se se základy a bezpečnostními aspekty a sdílet je s podobně smýšlejícími lidmi a dozvědět se o nich více.

 

BDSM je stále populárnější, protože stále více lidí zkoumá své sexuální preference a objevuje všestrannost BDSM. Tyto praktiky umožňují lidem zažít kontrolu a důvěru velmi intimním způsobem. Rozšiřují také škálu smyslných a sexuálních zážitků. K rostoucí oblibě sexuálních hraček BDSM přispívá také normalizace a odtabuizování BDSM prostřednictvím médií a popkultury a také rostoucí akceptace různých sexuálních sklonů a životních stylů.

 

Svazování a omezování:

 

Pocit svázanosti a naprostého odevzdání se má fascinující přitažlivost. Objevte naši nabídku od bondage provazů po elegantní kožená pouta a sofistikované výrobky shibari. Naše roztahovací tyče a postroje na hlavu nabízejí nekonečné možnosti od něžného svazování až po drsnější omezení.

 

Smyslová deprivace:

 

Svět, kde dotek a zvuk vnímáme intenzivněji. Naše nabídka masek, kukel, plynových masek a šátků přes oči je ideální pro ponoření partnera do očekávané tmy. Roubík ve všech variantách, od roubíku s kuličkou přes roubík s kroužkem až po nafukovací roubík, vnese do sezení BDSM klid a zvýší očekávání.

 

Bolest a rozkoš:

 

Naše kolekce nárazových hraček, od jemně hladících bičíků až po hříšné biče a působivá pádla, vám umožní nově definovat rovnováhu mezi rozkoší a bolestí. Svorky na bradavky, kolíčky a elektrostimulace poskytují cílenou stimulaci, zatímco náš výběr análních hraček sahá od malých análních kolíků až po velká dilda.

 

Spodní prádlo a oblečení:

 

Svůdné oblečení je třešničkou na dortu každého sezení BDSM. Od kožených korzetů po latexové obleky a doplňky, jako jsou obojky a vodítka - nechte se inspirovat a popusťte uzdu své fantazii!

 

Pokročilé BDSM sexuální hračky:

 

Pro pokročilé BDSM je k dispozici široká škála specializovaných erotických hraček, které nabízejí nové způsoby, jak dále prozkoumat své fantazie a preference. Zde jsou některé BDSM sexuální hračky, které jsou vhodné pro pokročilé uživatele:

 

  • Elektrostimulace: Elektrostimulační hračky, jako jsou elektrody nebo elektrostimulátory, mohou prostřednictvím elektrických impulzů vyvolat erotické pocity nebo dokonce bolest. To otevírá nové oblasti erotických prožitků a umožňuje intenzivnější a vzrušivější zážitky.

 

  • Dilatátory: Dilatátory jsou speciální BDSM sexuální hračky pro rozšiřování otvorů, často se používají ke stimulaci močové trubice a lze je použít jak u mužů, tak u žen. Vyžadují však mnoho znalostí, opatrnosti a zkušeností.

 

  • Vakuová lůžka: Vakuová lůžka jsou speciální latexová lůžka, do kterých je partner umístěn. Lůžko je vzduchotěsně uzavřeno vakuovou pumpou, takže partner je prakticky svázán nebo uzamčen.

 

  • Provazy kinbaku: Kinbaku: Kinbaku nebo Shibari je japonská bondážní praktika, při níž se k umnému svázání těla používají speciální provazy. Pokročilí studenti se mohou naučit různé techniky vázání uzlů, aby vytvořili umělecké a účinné pouto, které poskytuje hluboké pouto a pocit kontroly.

 

Naším posláním je poskytovat bezpečné, konsensuální a informované prostředí pro všechny BDSM praktiky. Každý výrobek z naší nabídky byl pečlivě vybrán a testován, aby byla zajištěna nejvyšší kvalita a bezpečnost. Vaše cesta do světa BDSM zážitků, na které nikdy nezapomenete, začíná u nás.

 

Náš obchod s erotickými hračkami BDSM je k dispozici v následujících jazycích: V naší nabídce naleznete: angličtinu, bulharštinu, čínštinu, češtinu , dánštinu, estonštinu, finštinu, francouzštinu, italštinu, japonštinu, litevštinu, lotyštinu, maďarštinu, němčinu, nizozemštinu, norštinu, polštinu, portugalštinu, rumunštinu, ruštinu, slovenštinu, slovinštinu, španělštinu a švédštinu. Chcete-li navštívit BDSM obchod v příslušném jazyce, klikněte na daný jazyk.