Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Šukací stroje a dojící stroje

Zpravodaj

Love Arc - MEO Sex Swing

Revoluční erotický produkt budoucnosti - LoveArc! LoveArc je dokonalý doplněk pro vaše dilda s přísavkou. Dodá vašim erotickým hračkám energii a promění je ve virtuózní sexuální stroje. Perfektní pro hluboké, rytmické přírazy!

Více informací

9604/00

449,90 €


-50,00 €

399,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Revoluční erotický produkt budoucnosti - LoveArc! LoveArc je dokonalý doplněk pro vaše dilda s přísavkou. Dodá vašim erotickým hračkám energii a promění je ve virtuózní sexuální stroje. Perfektní pro hluboké, rytmické přírazy!

     

    LoveArc lze používat samostatně nebo s partnerem. Nabízí vám možnost dokonale polohovat dilda, anální kolíky nebo jiné erotické hračky, které mají přísavku, abyste si je užili ještě intenzivněji.

     

    Máte na výběr, ať už chcete LoveArc používat v poloze na pejska, nebo v poloze na koni: Pro dokonalou, extra hlubokou nebo dokonce dvojitou penetraci.

     

    Nejdůležitější vlastnosti: Vychytávky, které vám pomohou při milování:

     

    • Důmyslný sexuální stroj, který si může užívat kdokoli, kdykoli a kdekoli.
    • LoveArc můžete používat v poloze na pejska nebo v poloze na koni.
    • Použijte dilda s přísavkou a užijte si zábavu sami nebo v páru.
    • Extrémně intenzivní pro dokonalou dvojitou penetraci.
    • Pevně drží vaše dilda v poloze, takže máte volné ruce pro jiné věci.
    • Také masturbátor s přísavkou Fleshjack nebo Fleshlight A dildo lze používat současně.

     

    Užijte si LoveArc:

     

    LoveArc je vhodný pro každého: Vhodné pro muže, ženy, páry i jednotlivce. Konečně máte plnou kontrolu nad rytmem, přírazy, hloubkou a rychlostí.

     

    Takto můžete LoveArc používat:

     

    V houpací poloze:

     

    • V poloze pro houpání: Umístěte dildo na úzký konec LoveArc a opřete se o rukojeti, abyste si užili dildo svým vlastním tempem.
    • Umístěte dvě dilda na úzký konec pro dvojitou penetraci.
    • Umístěte jedno dildo na každý konec LoveArc pro potěšení ve dvou.

     

    V poloze na koni:

     

    • Umístěte dildo kamkoli na LoveArc a užijte si plnou sílu maximální penetrace.
    • Se dvěma dildy si mohou páry užívat současnou penetraci a stále mít volné ruce pro sebe navzájem.
    • Dvě dilda umístěná blízko sebe poskytují dokonalý úhel pro dvojí průnik.

     

    V poloze na pejska:

     

    • Opřete LoveArc o stěnu nebo jiný kus nábytku, abyste našli dokonalý úhel.
    • Klekněte si a užijte si nejhlubší možnou penetraci zezadu.
    • Umístěte dildo do vyšší polohy na LoveArc a sedněte si na něj
    • Opřete LoveArc o židli a opřete se při přírazech o opěrky rukou.

     

    V poloze "dej mi všechno":

     

    • Na LoveArc umístěte dildo a hračku Fleshjack (doporučujeme držák s přísavkou).
    • Vychutnejte si potěšení z obsluhy zepředu i zezadu zároveň.

     

     

     

    Přečtěte si tuto recenzi a nechte se ohromit: KLIKNĚTE ZDE

     

     

     

    stoprocentní sexuální energie pro hluboké přírazy

     

    Precizní konstrukce a důmyslný princip LoveArc nabízí nebývalou všestrannost, pokud jde o užívání si vibrátorů, análních kolíků nebo fleshjacků s přísavkami.

     

    Protiskluzová konstrukce zajistí LoveArc v dokonalé poloze, dokud se nenasytíte, zatímco pevné rukojeti zajistí optimální stabilitu a kontrolu.

     

    Díky optimální velikosti a tvaru LoveArc vás vaše erotická pomůcka uspokojí rychle a snadno v mnoha nových polohách. Každá poloha znamená zcela nový úhel, a tedy i nový pocit. Váš vibrátor na vás najde místa, která jste ještě nikdy nezažili.

     

    Provoz LoveArc je prakticky neslyšný (až na vaše vlastní hlasité sténání), a protože je tento erotický stroj na vlastní pohon, nemusíte se do něj zamotávat žádnými kabely. Užívejte si LoveArc v interiéru i exteriéru, aniž byste museli hledat elektrické zásuvky pro svůj erotický stroj.

     

    Bezpečné používání a skladování LoveArc

     

    Jelikož je LoveArc vyroben ze 100% hliníku, je hypoalergenní a vysoce kvalitní.

     

    Po každém použití nezapomeňte svůj LoveArc vyčistit jemným mycím prostředkem a čističem na hračky, například VERYCLEAN, abyste jej udrželi v bezvadném stavu.

     

    Poznámka: LoveArc není navržen tak, aby unesl váhu celého vašeho těla. Pro optimální stabilitu se prosím ujistěte, že se opíráte koleny nebo chodidly o podlahu.

     

    Pokud se Love Arc nepoužívá, lze jej uložit pod postel nebo do skříně, dokud nezačne další kolo. Nenápadný vzhled trenažéru LoveArc znamená, že i když ho někdo najde nebo nechá na volném prostranství, snadno si ho splete s trenažérem na cvičení břišních svalů.

     

     

    Rozměry :

     

    Výška cca 19 cm

    Délka cca 95 cm

     

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Love Arc

    LoveArc ist wirklich der Hammer. Es hat allen Saugnapf-Toys, die ich besitze, neues Leben eingehaucht und es mir ermöglicht, sie auf eine Art und Weise zu benutzen, wie ich es vorher nicht konnte: Ich kann mich jetzt völlig entspannt fühlen, wenn ich einen Ritt mit einem Saugnapf-Dildo machen will.

    Für wen ist es ideal? Für alle! Es ist großartig, wenn man es alleine spielt, aber es ist noch besser, wenn man es mit jemandem zusammen spielt, und ich denke, das ist das Interessante daran. Es gibt "Sex"-Maschinen aller Art, aber sie wiegen immer mehr als ein paar hundert Kilo und können nur von einer Person auf einmal benutzt werden. Hier ist ein Produkt, das im Wesentlichen auf die gleiche Weise funktioniert, nur halb so viel wie eine High-End-Sexmaschine kostet und zusammen verwendet werden kann, um das Erlebnis und die Intimität auf eine ganz neue Weise zu teilen.

    Wenn Sie auf der Suche nach einem luxuriösen Produkt sind, den Sie beide nutzen können, ist dies definitiv eine Investition wert. Und die Möglichkeiten sind endlos. Das Einzige, was Sie einschränken wird, ist Ihre Vorstellungskraft.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Super produit ! en solo ou à deux , ou plus

    La love arc est parfaitement compatible avec la ventouse à fleshlight,ainsi que celle VAC u LOCK de doc johnson ! Le concept de bascule est vraiment parfait pour la sodomie à 4 pattes, ou encore debout ! Idem pour la simulation de fellation avec un masturbateur .
    Encouple ou en partouze, c 'est tres bien car il est possible de faire actionner la bascule par quelqu'un d'autre, ce qui peut permettre la double penetration sans 3 eme partenaire ;-)

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Reiten bis zum Orgasmus

    Bis jetzt konnte ich meine Dildos mit Saugnapf nur immer im Badezimmer verwenden (wegen der glatten Fliese). Daher liebe ich die LoveArc und all ihre Möglichkeiten. Vorher habe ich den Saugnapf meiner Dildos nur selten verwendet. Mit der LoveArc nutze ich sie jetzt fast täglich und reite mich selber zum Orgasmus.

    • 4 z 5 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Liebesschaukel mal anders

    Zugegebenermaßen hat es sich erst ein bisschen komisch angefühlt, als wir wie auf einer erotischen Schaukel vor und zurück schaukelten – als wir uns jedoch von Angesicht zu Angesicht befanden und beide durchgestoßen wurden – ich glaube nicht, jemals erregter gewesen zu sein

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Love Arc - MEO Sex Swing

    Love Arc - MEO Sex Swing

    Revoluční erotický produkt budoucnosti - LoveArc! LoveArc je dokonalý doplněk pro vaše dilda s přísavkou. Dodá vašim erotickým hračkám energii a promění je ve virtuózní sexuální stroje. Perfektní pro hluboké, rytmické přírazy!

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: