Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Roubík do úst

Zpravodaj

Kuličkový roubík se svorkami na bradavky

Samotné dávení vám nestačí? Tento bondage doplněk od MEO® je něco pro velmi zvláštní znalce rozkoše bolesti. Kuličkový roubík je vyroben z plastu šetrného k pokožce a je široký 45 mm.

Více informací

2502/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Samotné dávení vám nestačí? Tento bondage doplněk od MEO® je něco pro velmi zvláštní znalce rozkoše bolesti. Červený kuličkový roubík je vyroben z plastu šetrného k pokožce a je široký 45 mm. Kožený řemínek se vzadu na hlavě uzavírá sponou, a proto je vhodný pro jakoukoli velikost hlavy.

     

    Svorky na bradavky s gumovým potahem jsou s roubíkem spojeny dvěma kovovými řetízky a činí tento BDSM doplněk tak výjimečným, protože otrok musí zůstat klidný bez ohledu na to, jak bolestivé svorky na bradavky jsou. Pro obzvlášť tvrdou bondage a hraní rolí, kde nic nechybí.

     

    Čím je kuličkový roubík se svorkami na bradavky výjimečný?

     

    Chcete být obzvlášť zlí? Erotická kombinace svorek na bradavky a roubíku na koule vás nadchne. Skvělý produkt z našeho obchodu pro SM hračky. Přibližně 4,5 cm široký kulový roubík se připevňuje k zadní části hlavy pomocí pásku s nastavitelnou velikostí. Svorky na bradavky poskytují intenzivní a příjemné bolestivé podněty.

     

    Jak používat kuličkový roubík se svorkami na bradavky?

     

    Kuličkový roubík je připojen ke dvěma kovovým řetízkům, na jejichž konci jsou připevněny dvě svorky na bradavky. Požádejte partnera, aby vám roubík s kuličkovým roubíkem nasadil a na bradavky připevnil dvě svorky na bradavky. Malé zajišťovací šrouby vám pomohou určit optimální tlak a dokonalé uchycení svorek na bradavky.

     

    Více informací:

     

    • Kuličkový roubík se svorkami na bradavky z PU kůže a kovu
    • Svorky na bradavky mají ochranné krytky, které zabraňují poranění bradavek.
    • Svorky na bradavky intenzivně stimulují bradavky
    • Svorky na bradavky lze nastavit v intenzitě tlaku od měkkého po tvrdý
    • Svorky na bradavky a roubík jsou spojeny řetízky
    • Černý roubík s nastavitelnou přezkou
    • Vyrobeno z robustního materiálu
    • Celková délka cca 55 cm, průměr 40 mm

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sottomissione garantita

    Veramente bello, non ci aspettavamo un prodotto così ben rifinito. Il solo tenerlo in mano trasmette sensazioni fortissime ad entrambi. L'aspetto rude, la cinghia larga... sai già che non darà scampo. sottomissione garantita!

      Hodnocení 

      Geile Optik beim Bondage

      Das ganze BDSM Accessoire wirkt gut verarbeitet. Der Knebeball ist von durchschnittlicher Größe und schmeckt aktzeptabel. Das Gefühl ist gummiartig etwas nachgiebig aber trotzdem fest. Der Ballknebel hat einen Mundwinkelschutz aus dem gleichen Material; ich vermute Silikon. Sehr gut! Der Gurt um den Kopf ist gut bedienbar (große Löcher) und wirkt gut verarbeitet. Die Verbindungsketten wirken gut montiert. Die Nippelklemmen lassen sich druckbegrenzen und wirken stabil. Ein Überzug verhindert zu große Schmerzen. Insgesamt ist der Ballknebel mit Nippelklemmen sehr wertig und wirkt sicher. Ich kann diesen Ballknebel mit Nippelklemmen nur empfehlen.

        Napište vlastní recenzi

        Kuličkový roubík se svorkami na bradavky

        Kuličkový roubík se svorkami na bradavky

        Samotné dávení vám nestačí? Tento bondage doplněk od MEO® je něco pro velmi zvláštní znalce rozkoše bolesti. Kuličkový roubík je vyroben z plastu šetrného k pokožce a je široký 45 mm.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: