Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Policejní pouta

Zpravodaj

Clejuso - Těžká policejní pouta - č. 13

Zvláště těžká a působivá policejní pouta č. 13 od firmy Clejuso ze Solingenu. I přes vysokou hmotnost cca 1 kg jsou tato pouta poměrně pohodlná, protože mají široké styčné plochy. Hmotnost pout je tak mimořádně dobře rozložena a pouta se nezařezávají.

Více informací

4154/13

139,90 €


-40,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Zvláště těžká a působivá policejní pouta č. 13 od firmy Clejuso ze Solingenu. I přes vysokou hmotnost cca 1 kg jsou tato pouta poměrně pohodlná, protože mají široké styčné plochy. Hmotnost pout je tak mimořádně dobře rozložena a pouta se nezařezávají. Tato policejní pouta s více zámky, vhodná pro úzká i široká zápěstí, jsou první volbou pro BDSM sezení.

    Kromě působivé hmotnosti a velké šířky mají tato německá pouta i další přednosti.

    Policejní pouta jsou vybavena rychloupínacím jezdcem, který zaručuje rychlou a bezpečnou fixaci pouhým dotykem prstu. Jakmile jsou pouta pevně připevněna kolem zápěstí vašeho partnera, robustní dvoulinkový řetěz omezuje jeho volnost pohybu tak výrazně, že je vám vydán na milost a nemilost. Protože jsou stále možné malé, kontrolované pohyby, je váš partner během bondage stále k dispozici pro nejrůznější "kreativní úkoly". Mimořádně těžká váha pout vám bude vždy připomínat Sub situaci, ve které se nachází.

    Díky 16 uzamykacím polohám a variabilnímu vnitřnímu průměru 155 až 225 milimetrů lze pouta nastavit velmi přesně a umožňují spoutat i subíky se silnějším zápěstím. Na rozdíl od jiných velkých pout umožňují pouta č. 13 od společnosti Clejuso spoutat i zápěstí průměrné velikosti.

    Více informací:

    • Policejní pouta z Německa
    • Výrobce: Clejuso
    • Pouta se spojovacím řetízkem
    • Materiál: ocel, poniklovaná
    • Hmotnost: 1 000 gramů
    • Nejmenší vnitřní obvod: 155 mm
    • Největší vnitřní obvod: 225 mm
    • Clejuso, značka pout a želízek na nohy, je zkratkou německé společnosti Clemen & Jung, která se specializuje na výrobu vysoce kvalitních bezpečnostních produktů. Společnost sídlí v Solingenu, městě v Severním Porýní-Vestfálsku, které bylo vždy známé svými vysoce kvalitními nožířskými a kovovými výrobky. Společnost Clejuso je známá svými vysoce kvalitními pouty a želízky na nohy, které používají policie, bezpečnostní služby a donucovací orgány po celém světě. Výrobky společnosti Clejuso se vyznačují odolností, spolehlivostí a bezpečností. Kromě toho je společnost Clejuso oblíbená také u milovníků BDSM a bondage, protože výrobky splňují vysoké požadavky na kvalitu a bezpečnost v tomto kontextu.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    exelente

    en mode abandonné, robuste et fiable. utilisé depuis 1 ans et 6 mois d'usage mensuel ,-)

      Hodnocení 

      Robuste

      Un peu lourd (1kg) mais c'est la condition de la robustesse. Très facile à ouvrir et fermer. Livré avec 2 clés

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Starke Ausführung und große Sicherheit

      Neben dem beeindruckenden Gewicht und der sicheren Stärke hat das Handfessel Modell auch einige weitere Vorzüge zu bieten. Darunter der Schnellverriegelungsschieber, der das Anlegen der Handschelle selbst dann noch erlaubt, wenn es hoch und hektisch hergeht. Mit 16 Schließpositionen und einem variablen Innendurchmesser von 155 bis 225 Millimetern kann die Handfessel sehr genau angepasst werden und erlaubt auch das Fixieren von Personen mit stärkeren Handgelenken. Anders als bei extremen Sondergrößen lassen sich mit dem Handfessel Modell von Clejuso allerdings auch durchschnittliche Größen umfassen. Die kurze Kettenverbindung mit zwei Gliedern sorgt zudem für eine effektive Einschränkung der Bewegungsfreiheit.

      • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Clejuso - Těžká policejní pouta - č. 13

      Clejuso - Těžká policejní pouta - č. 13

      Zvláště těžká a působivá policejní pouta č. 13 od firmy Clejuso ze Solingenu. I přes vysokou hmotnost cca 1 kg jsou tato pouta poměrně pohodlná, protože mají široké styčné plochy. Hmotnost pout je tak mimořádně dobře rozložena a pouta se nezařezávají.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      5 další položky ve stejné kategorii: