Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penis kroužky

Zpravodaj

Kroužek na penis Donut ROYAL: kroužek na penis, kroužek na žalud a závaží na varlata

V závislosti na velikosti můžete vysoce kvalitní nerezové kroužky donut od MEO použít jako kroužek na penis, kroužek na penis, kroužek na žalud nebo dokonce jako závaží na varlata. Ať už pro tvrdou erekci, vyboulený žalud, větší potěšení při sexu nebo pro roztažení šourku: U MEO najdete největší výběr erekčních kroužků Donut.

Více informací

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Vysoce kvalitní nerezové kroužky donut od MEO lze v závislosti na velikosti použít jako kroužek na penis, kroužek na penis, kroužek na žalud nebo dokonce jako závaží na varlata. Ať už pro tvrdou erekci, vyboulený žalud, větší potěšení při sexu nebo pro roztažení šourku: U MEO najdete největší výběr Donut erekčních kroužků.

    Co je to vlastně Donut erekční kroužek?

    Donutový kroužek z lékařské nerezové oceli je kroužek, který se nosí kolem báze penisu, pouze kolem varlat nebo žaludu, nebo jako erekční kroužek kolem penisu a varlat. Výraz "donut" odkazuje na kulatý tvar kroužku, který připomíná Donut. Lékařská nerezová ocel je vysoce kvalitní, s tělem kompatibilní materiál, který se často používá pro lékařské implantáty a nástroje.

    Rozměry - Donut Kroužek na penis Model Royal:

    výška 15 mm, tloušťka 8 mm (středně těžká verze)

    Tyto nerezové kroužky donut nabízíme s různými vnitřními průměry:

    25 mm jako kroužek na žalud
    30 mm jako kroužek na žalud nebo kroužek na penis
    35 mm jako kroužek na žalud nebo kroužek na penis
    40 mm jako kroužek na penis nebo menší kroužek na penis
    45 mm jako klasický kroužek na penis
    50 mm jako klasický kroužek na penis
    55 mm jako větší kroužek na penis

    Nabízíme tyto donut-Kroužky také v lehčí verzi (Donut Cock Ring Duke - klikněte zde) a v těžší verzi (Donut Cock Ring Imperial - klikněte zde)! Nabízíme také magnetické donutové kroužky (klikněte zde ) a donutové kuličkové natahovače (klikněte zde).

    Co je zvláštního na Donut kroužku?

    • Donutový tvar má některé výhodné vlastnosti, které jej odlišují od ostatních erekčních kroužků. Donutový erekční kroužek vám může pomoci dosáhnout tvrdší a déle trvající erekce tím, že omezuje průtok krve z vašeho ztopořeného penisu. To může také mírně oddálit ejakulaci, což může vést k delší sexuální aktivitě. Mnoho našich zákazníků považuje přidanou hmotnost a tlak erekčního kroužku za příjemné, protože zvyšují sexuální potěšení. Kromě toho může donutový erekční kroužek zvětšit a zduřit váš penis, což může být vizuálně přitažlivé pro vás i vaši partnerku.
    • V porovnání s jinými designy erekčních kroužků má donutový tvar některé výhody. Například zaoblené hrany donutového erekčního kroužku jsou pohodlnější a snižují riziko podráždění nebo nepohodlí, které mohou způsobit ostré hrany. To je důležité, protože kroužek těsně přiléhá k tělu a lze jej nosit delší dobu. Donutový tvar také umožňuje rovnoměrnější rozložení tlaku kolem penisu nebo penisu a varlat, což může vést k lepší regulaci průtoku krve a příjemnějšímu zážitku. Kromě toho kulatý tvar donutového kroužku také docela dobře vypadá a dělá skvělý vzhled.


    Výběr správného erekčního kroužku nakonec závisí na vašich osobních preferencích a úrovni pohodlí, ale speciální design ve tvaru donutu má rozhodně některé prospěšné vlastnosti, které ho odlišují od jiných designů erekčních kroužků.

    Donutový erekční kroužek vám nabízí několikvýhod a vlastností, jako např:

    • Zlepšení erekce: používání erekčního kroužku snižuje průtok krve ztopořeným penisem, což může vést k pevnější a déle trvající erekci.
    • Zpoždění ejakulace: Někteří muži uvádějí, že používání erekčního kroužku pomáhá oddálit ejakulaci, což může vést k delší sexuální aktivitě.
    • Zvýšené pocity: Přidaná hmotnost a tlak erekčního kroužku může u některých mužů zvýšit sexuální potěšení.
    • Vizuální efekt: Díky erekčnímu kroužku může penis vypadat větší a plnější, což může být pro nositele i jeho partnerku vizuálně přitažlivé.


    Kroužek na penis nabízí několik výhod a funkcí, jako např:

    • Větší citlivost: Při použití kroužku na žalud může dojít ke zvýšení citlivosti žaludu, což vede k intenzivnějším pocitům při sexu. To může být opravdu skvělé!
    • Delší výdrž při sexu: Mnoho mužů si myslí, že používání kroužku na žalud jim pomáhá nedosáhnout orgasmu tak rychle. To znamená, že si mohou při sexu užívat déle, a to zní dobře, že?
    • Parádní vzhled: Kroužek na žalud může penisu dodat super vzhled, protože kroužek zvýrazňuje a podtrhuje žalud. To může být pro vás i vaši partnerku pěkně sexy.


    V našem internetovém obchodě najdete širokou nabídku kovových žaludových kroužků a kroužků na penis, Donut kroužků z nerezové oceli, kovových kroužků na penis, silikonových kroužků na penis, gumových kroužků na penis a kroužků na penis z TPE.

    Co je to push-up efekt?

    Push-up efekt Donut kroužku na penis nebo Donut ball stretcher označuje způsob, jakým nošení těchto kroužků mění vzhled genitálií. Když je kroužek umístěn kolem základny penisu nebo kolem varlat, vyvíjí tlak a "tlačí" genitálie dopředu, takže vypadají plnější a větší. Tento push-up efekt může být esteticky příjemný a prospěšný pro sexuální potěšení. Zdůrazněním a zvýrazněním penisu a varlat může kroužek pomoci zvýšit sexuální vzrušení vaše i vaší partnerky. Někteří z našich zákazníků považují přidanou váhu a tlak kroužku na penis nebo natahovače koulí za velmi příjemné, což dále zvyšuje sexuální potěšení.

    Více informací:

    • Donut Kroužek od CAZZOMEO v mnoha různých velikostech
    • Kroužek na penis, kroužek na penis, kroužek na žalud nebo kroužek na varlata
    • Kovový kroužek na penis neobsahuje nikl - ideální pro alergiky
    • Materiál: nerezová ocel
    • Čištění: Vhodné pro všechny typy penisů: Doporučujeme čistit naším dezinfekčním sprejem INSTACLEAN.
    • Lubrikant: Tento kroužek na penis můžete používat s jakýmkoli lubrikantem.
    • Kroužek na penis je na vnější straně zahnutý a je vyroben z bezniklové nerezové oceli. Celý povrch je leštěný.
    • Výhodou tohoto erekčního kroužku ve tvaru koblihy je příjemný, kulatý tvar - opravdový požitek pro ruce -, díky kterému je i dlouhé nošení (například celý večer, celou noc) naprostým potěšením.
    • Balení: Černý sametový sáček pro skladování, včetně vícejazyčného návodu.
    • CAZZOMEO™ je registrovaná ochranná známka společnosti MEO.


    Jak určit správnou velikost kroužku na penis a jak dlouho mohu kroužek na penis používat?

    • Změřte obvod: Vezměte si pružný metr nebo šňůrku a změřte obvod svého polostydlého penisu nebo penisu a varlat. Chcete-li změřit obvod penisu a varlat, umístěte metr za varlata a kolem základny penisu.
    • Výpočet průměru: Naměřený obvod vydělte číslem 3,14 (pí) a získáte průměr.
    • Úprava velikosti: Od stanoveného průměru je nejlepší odečíst 1-2 mm, aby kroužek dostatečně těsně přiléhal, ale ne tak těsně, aby byl nepohodlný nebo způsoboval bolest.


    Nezapomeňte, že elastické materiály, jako je silikon a guma, jsou pružnější a lépe se přizpůsobí různým velikostem. U kroužků na penis z pevných materiálů, jako je nerezová ocel, je obzvláště důležité najít správnou velikost. Zde v našem internetovém obchodě najdete ke stažení návod k použití kroužku na penis, který velmi dobře vysvětluje, jak kroužek na penis nasadit, a poskytuje podrobné pokyny, jak vybrat správnou velikost kroužku na penis. Tento návod je také součástí každého kroužku na penis, který si u nás objednáte. Můžete si je u nás také vyžádat telefonicky nebo e-mailem. Na základě našich dlouholetých zkušeností se domníváme, že průměr 45 mm odpovídá běžným velikostem penisu (při nošení kroužku kolem penisu a varlat). U kroužků na dřík penisu doporučujeme průměry mezi 30 a 40 mm a u kroužků na žalud průměry mezi 25 a 30 mm.

    Jak dlouho lze erekční kroužek používat, závisí na různých faktorech:

    • Materiál: Měkké, pružné materiály, jako je silikon a guma, lze obvykle nosit déle než erekční kroužky z tvrdých materiálů, jako je nerezová ocel.
    • Pohodlí při nošení: Ujistěte se, že erekční kroužek pohodlně sedí a netlačí. Pokud je vám nepohodlný nebo cítíte bolest, měli byste kroužek okamžitě sundat.


    Obecně platí, že kroužek by se neměl nosit déle než 30 minut, aby se minimalizovalo riziko poškození cév nebo jiných zdravotních problémů. Je důležité poslouchat své tělo a přestat kroužek používat, jakmile se objeví nepříjemné pocity nebo bolest.

    Stáhnout

    Kroužky na penis

    Jak nasadit kroužek na penis a jak vybrat správnou velikost kroužku na penis

    Stáhnout (1.21M)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Mein neuer Eichelring

    Nach dem ich diverse Cockringe bereits besitze, hatte ich das Bedürfnis auch meine Eichel entsprechend zu schmücken.
    Gar nicht so einfach etwas zu finden, zumal wenn die Anforderungen an Material, Passform und Gewicht, recht hoch sind.
    Doch hier bei MEO wurde ich fündig.

    Ich wollte einen Eichelring welchen ich, wie meine Cockringe, täglich tragen kann.
    Nicht nur beim Sex mit meiner Frau, auch im Alltag.

    Die Erfahrung zeigt, das bereits wenige mm, entscheidend den Trage-Komfort beeinflussen können.
    Mein Schwanz und auch die Eichel haben, ich würde sagen eine normale Größe bis minimal größer.
    Ich habe den Eichelring in Größe 25 mm bestellt.
    Und, wie ich es befürchtet hatte, hält dieser ohne eine Erektion bei mir nicht.
    Der Schwanz muss bei mir zumindest eine leichte Erektion haben, dann ist alles ok und die Eichel wird verdammt groß,
    berührungsempfindlich und .... macht verdammt viel Spaß. Auch ihr G-Punkt erfreut sich entsprechend an dem Ring.
    ABER, ich wollte diesen traumhaften Ring auch im Alltag benutzen und mich an diesem außerordentlich hohem Gewicht erfreuen.
    Nun habe ich mir einen Gummi O-Ring in 22 mm Durchmesser und 5 mm Materialstärke zugelegt und trage diesen in der Eichelfurche,
    den eigentlichen Eichelring direkt dahinter.
    Ergebnis:
    Der schwere Eichelring sitzt perfekt und hat in keinster Weise die Möglichkeit über den O-Ring und Eichel abzurutschen.
    Egal wie kalt es auch draussen ist :-) der Ring bleibt da wo er ist.
    Durch die Dicke des Rings wird die Vorhaut kontinuierlich zurückgehalten, was zusätzlich beim Tragen im Alltag und beim Sex, an den Ring erinnert.
    Je nach Hose ist, zumal wenn man auf einen Slip verzichtet, der dicke Ring bei genauer Betrachtung, leicht sichtbar.

    Alles in Allem - ein Traum!

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Anello fallico

    Donut Cockring ROYAL è un anello fallico di una certa dimensione, consistente, forte e decisa di ben 5 cm, una misura large. Il materiale con cui è realizzato è acciaio inox pieno, dirompente nel peso e al tatto, è un anello fallico molto presente, capace di farvi avere erezioni durature e impressionanti. Donut Cockring ROYAL è un anello fallico ideale per l'utente esperto che desidera un look elegante, moderno e da dominatore incontrastato. E' molto comodo e confortevole e si indossa facilmente, portandolo alla base del pene e sotto i testicoli. Il materiarle di cui è composto è acciaio inossidabile, non poroso, igienico, facile da sterilizzare, sensibile alla temperatura e resistente agli urti. Potrete portare il gioco ad un livello successivo con delle variazioni termiche sensibili, riscaldandolo con acqua calda o raffreddandolo in frigorifero. Mostrarsi con questo Cock Ring restituirà un immagine bdsm impressionante, e il suo peso sarà percepito in maniera totalizzante.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    5 stars

    This ring has the weight to give a that heavy tug to the tip of my cock that I love. I have worn it for days as the fit is just quite comfortable. I'm going to order two more to give even more weight.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Super geiler Cockring

    Super geiler Cockring. Ich trage ich fast durchgehend! Die abgerundete Form sitzt perfekt und schneidet nicht ein. Zudem sorgt die schwere Qualität für ein sexy Gefühl. Sehr empfehlenswert!!!

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    My favorite cockring

    This quickly became my favorite cockring, after putting it on the style and shine looked like they were made for me!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Great ring

    Great ring! This is my second one. I wanted another one just like it, I tend to lose or misplace them. Everyone likes the interesting look of this one, I get lots of compliments. Good fit!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Kroužek na penis Donut ROYAL: kroužek na penis, kroužek na žalud a závaží na varlata

    Kroužek na penis Donut ROYAL: kroužek na penis, kroužek na žalud a závaží na varlata

    V závislosti na velikosti můžete vysoce kvalitní nerezové kroužky donut od MEO použít jako kroužek na penis, kroužek na penis, kroužek na žalud nebo dokonce jako závaží na varlata. Ať už pro tvrdou erekci, vyboulený žalud, větší potěšení při sexu nebo pro roztažení šourku: U MEO najdete největší výběr erekčních kroužků Donut.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: