Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Kožené masky

Zpravodaj

BDSM kožená maska - úvod do otrockého podřízení

Zažijte jemnou kontrolu a zvýšené smyslové vnímání s naší BDSM maskou vyrobenou z kvalitní nappa kůže. Tento model, který je skvělým doplňkem našeho BDSM obchodu, je mimořádně pohodlný při nošení a díky šněrování na zadní straně jej lze dokonale nastavit.

Více informací

4476/00

k dispozici na

    Více informací

    Zažijte jemnou kontrolu a zvýšené smyslové vnímání s naší BDSM maskou vyrobenou z kvalitní nappa kůže. Tento model, který je skvělým doplňkem našeho BDSM obchodu, nabízí vynikající komfort při nošení a díky šněrování na zadní straně je ideálně přizpůsobitelný.

    Flexibilní přizpůsobení individuálním potřebám:

    Proč naši zákazníci oceňují tuto koženou masku? Odpověď spočívá v její jedinečné přizpůsobivosti a možnosti zintenzivnit BDSM zážitek podle přání. Oddělené, odnímatelné kryty očí a úst umožňují masku flexibilně přizpůsobit preferencím nositele. Otvory poskytují menší izolaci, nabízejí volný výhled a v případě potřeby umožňují volné dýchání (nebo skvělý výstřik). Pro intenzivnější chvíle smyslové deprivace lze kryty rychle a snadno připevnit a smysly tak ještě více omezit.

    Řemeslné zpracování a všestrannost:

    Naše kožené masky jsou důmyslně zpracované a nabízejí řadu možností přizpůsobení, které zajistí dokonalé padnutí. I bez integrovaného obojku a roubíku jako ostatní kožené masky od MEO nabízí tato kožená maska vynikající způsob, jak vykonávat kontrolu a zároveň zajistit pohodlí.

    MEO: Jméno, kterému můžete důvěřovat:

    Jako přední výrobce stojí MEO za vysoce kvalitními BDSM doplňky, které jsou uznávány po celém světě. Díky důsledným inovacím a nekompromisnímu zajištění kvality si MEO vytvořilo jméno, které v BDSM komunitě znamená důvěru a spokojenost. Díky desítkám let zkušeností s vývojem a výrobou prvotřídních BDSM produktů MEO zaručuje, že každé příslušenství splňuje ty nejvyšší standardy. Naše výrobky jsou vyráběny z pečlivě vybraných materiálů a podléhají přísným kontrolám kvality, aby byly nejen bezpečné, ale také mimořádně odolné a účinné.

    Rozšiřte svou sbírku BDSM o tuto funkční a atraktivní koženou masku, která nabízí bezpečnost, pohodlí a všestrannost. Investujte do výrobku, který zdůrazní vaše podřízení a zároveň zaručí pohodlí a přizpůsobivost.

    Více informací:

    • BDSM maska z kůže
    • Součástí balení je podrobný návod k péči o kůži.
    • Doporučené příslušenství: různé kožené roubíky do úst a obojky.
    • MEO je registrovaná ochranná známka společnosti MEO v Německu.
    • Naše kožené masky nabízejí exkluzivní kombinaci stylu a funkčnosti pro milovníky BDSM doplňků. Každá kožená maska z naší nabídky je pečlivě vyrobena z vysoce kvalitní kůže, která zaručuje nejen odolnost, ale nabízí také vysokou úroveň pohodlí. Díky různým designům, od jednoduchých stylů až po ty se složitým zapínáním a integrovanými prvky, jako jsou roubíky do úst, umožňují naše kožené masky přizpůsobit si zážitek z BDSM na míru. Možnost přizpůsobení každé kožené masky zaručuje dokonalé padnutí, zatímco pevná kůže vydrží intenzitu každého sezení BDSM. Ať už jde o začátečníky nebo zkušené fanoušky BDSM, naše kožené masky jsou ideální volbou pro každého, kdo chce rozšířit své smyslové zážitky. Objevte rozmanitost a kvalitu našich kožených masek, speciálně navržených pro bezpečné a výrazné naplnění vašich nejhlubších fantazií.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sinnesraubende schöne Maske

    Ein tolles angenehm zu tragendes Leder.
    Nach der Schnürung saß sie auch passend.
    Nach dem mir der Blick genommen wurde und der Mund verschlossen wurde, war ich direkt entführt und konnte mich nach wenigen aufgeregten Pulsschlägen fallen lassen und hat mir geholfen auf das intensive Gefühl und das spüren der Session konzentrieren.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Ganz okay

    Für den Preis ist die Maske ganz okay , nur die Nase ist für Asiaten gemacht viel zu klein für europäische Nasen , und die Öffnung für Mund ist auch gut um Luft zu bekommen aber zum Blasen oder Knebel ist die Öffnung zu klein , ich musste mit der Schere die Öffnung größer machen .

      Hodnocení 

      Sitzt bei Bedarf sehr eng

      Die Maske lässt sich bei Bedarf sehr eng schnüre und hat eine sehr gute Passform. Sie war sogar früher da als ich erwartet hatte. Und sie entsprach 100% der Beschreibung. Also alles perfekt, vielen Dank!

      • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Happy customer

      Hi there, not much to say really. I'm happy with the product. It's as described/illustrated on the webpage.

      As regards quality of materials and construction, it seems fine. Also, it's comfortable to wear. I'm sure it will serve its purpose very well.

      The product arrived in good time, so I was very pleased all round.

      • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      BDSM kožená maska - úvod do otrockého podřízení

      BDSM kožená maska - úvod do otrockého podřízení

      Zažijte jemnou kontrolu a zvýšené smyslové vnímání s naší BDSM maskou vyrobenou z kvalitní nappa kůže. Tento model, který je skvělým doplňkem našeho BDSM obchodu, je mimořádně pohodlný při nošení a díky šněrování na zadní straně jej lze dokonale nastavit.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      8 další položky ve stejné kategorii: