Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Dilda

Zpravodaj

Anal Monster - Anální dildo - butt plug Extremeo

Jako sex s mimozemšťanem! Na Anal Monster je působivá černá hybridní erotická hračka, která kombinuje nejlepší vlastnosti análního kolíku a análního dilda. Název Anal Monster odkazuje především na impozantní velikost a neobvyklý design.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Jako sex s mimozemšťanem! Na Anal Monster je působivá černá hybridní erotická hračka, která kombinuje nejlepší vlastnosti análního kolíku a análního dilda. Název Anal Monster odkazuje především na impozantní velikost a neobyčejný design.

     

    Pro mimozemské anální potěšení, na které nikdy nezapomenete:

     

    Výraz "monstrum" se často používá pro označení něčeho nadměrného nebo výjimečného, což rozhodně platí i pro tuto anální hračku. Působivý je nejen vzhled, ale také dvojí funkce. Na stránkách Anal Monster ze série Extremeo se od ostatních análních hraček odlišuje tím, že je vhodná jak pro intenzivní anální hrátky, tak pro dlouhodobé používání. To znamená, že "anální monstrum" slibuje maximální stimulaci, která dalece přesahuje možnosti běžných erotických hraček. Výsledek? "Nadpozemské" potěšení, které nemá obdoby.

     

    Anální dildo z jiné dimenze!

     

    Jako sex s mimozemšťanem! Naše erotická hračka ze série Extremeo je působivé anální dildo, které nabízíme v různých velikostech. Jeho tvar je děsivý, ale zaručí vám neuvěřitelné pocity při jeho použití. A upřímně řečeno, chce to trochu odvahy, abyste ho zasunuli až na doraz. Ale jsme si jisti: zvládnete to!!!

     

    Jste připraveni na tento zážitek, který se zdá být jako z jiného světa? Na butt plug Anal Monster ze série Extremeo kombinuje neznámé se známým a vytváří tak jedinečný požitek:

     

    • Mimozemský design: Inspirován tím, jak si asi představujete nadměrný penis mimozemšťana, má tento "penis" výrazný žalud a velmi vyzývavou texturu. Jeho bizarní, ale fascinující vzhled rozhodně slibuje dechberoucí anální dobrodružství.

     

    • Vysoce kvalitní materiál: Tento Monster je vyroben z tekutého silikonu a jemně vklouzne do vašeho těla. Je dostatečně pružný, aby se přizpůsobil každému zákrutu vašeho těla a aby při sexu sledoval každou polohu, ale zároveň dostatečně pevný, aby bylo zavádění snadné.

     

    • Potěšení bez použití rukou: Díky integrované přísavce na základně análního vibrátoru lze anální monstrum bez námahy připevnit k jakémukoli hladkému povrchu. Díky tomu máte volné ruce a můžete prozkoumávat jiné erotogenní zóny.

     

    Ať už jste začátečník, nebo zkušený znalec análních erotických hraček, anální dildo Anal Monster je k dispozici ve třech velikostech a je vhodný pro každou úroveň:

     

    • Velikost S: ideální pro začátečníky - délka 16 cm a průměr zasunutí 2 až 3,5 cm.
    • Velikost M: Pro odvážné z vás - délka 21 cm a průměr 3,3 až 4,4 cm.
    • Velikost L: Pro opravdové mistry rozkoše - délka 29,2 cm a působivý průměr 4,5 až 6,2 cm.

     

    Na butt plug Anal Monster není jen erotická hračka, je to prohlášení, pozvánka do dosud nepoznaných světů rozkoše. Odvažte se vstoupit do neznáma a nechte se tímto Monster přenést do jiných sfér!

     

    Čištění a používání análních kolíků Extremeo:

     

    • Snadné použití: Zavádění análního kolíku do konečníku může být krásným a příjemným zážitkem - zejména pokud víte, jak to správně udělat. Doporučujeme náš oblíbený sprej Extremeo, který zavádění análního kolíku do konečníku usnadní. Krátký nástřik uvolní svěrací svalstvo. Díky tomu je zavádění análního kolíku obzvlášť jemné potěšení.

     

    • Správný lubrikant a náš Lube Shooter: Správný lubrikant může znamenat velký rozdíl. U silikonových výrobků, jako je anální kolík Extremeo, byste se měli vyhnout lubrikantům na bázi silikonu, protože mohou materiál poškodit. Místo toho doporučujeme lubrikanty na vodní bázi, jako je náš Aquameo nebo Alphamale Aqua. Ty poskytují příjemný pocit a jsou bezpečné pro použití se silikonovými análními kolíky. Aplikace Lube Shooter nebo lubrikantu optimalizuje zážitek z análních sexuálních hraček, jako jsou anální kolíky. Díky němu se lubrikant v análním kanálku rozprostře hlouběji a rovnoměrněji, takže je zavádění análního kolíku pohodlnější a bezpečnější. Protože anální otvor neprodukuje vlastní lubrikant, dostatečný přísun lubrikantu snižuje tření a riziko poranění. Stránka Lube Shooter navíc umožňuje čistou a přesnou aplikaci bez plýtvání lubrikantem.

     

    • Čištění: Po každém použití je třeba anální kolík Extremeo důkladně vyčistit. Teplá voda a jemné mýdlo snadno odstraní většinu nečistot. Pro důkladné a hygienické čištění doporučujeme také náš sprej VERYCLEAN. Rychlý nástřik zajistí, že butt plug bude vždy připraven na další dobrodružství.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Hybridní anální hračka z řady Extremeo
    • Anální kolíky Extremeo jsou anální kolíky vyvinuté odborníky.
    • Extremeo ® je registrovaná ochranná známka společnosti MEO Germany.
    • Materiál: Vyrobeno z vysoce kvalitního silikonu, bez ftalátů.
    • Anální kolík používejte pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako jsou Alphamale Aqua nebo Aquameo a naše Lube Shooter.
    • K tomuto análnímu kolíku doporučujeme náš Extremeo Anal Relax Spray: Tento sprej funguje bez ztráty citlivosti, snižuje bolestivou citlivost svěrače a pomáhá vám dosáhnout nespoutané sexuální extáze.
    • S novými análními kolíky Extremeo vám nyní nabízíme všestranně bezstarostný balíček pro vaše anální dobrodružství. MEO je průkopníkem nejen pokud jde o světoznámé produkty, jako je Extremeo Anal Relax Spray, ale také vždy hledá nejlepší a nejinovativnější způsoby, jak zlepšit anální sex. Logickým pokračováním naší vášně pro anální produkty je uvedení inovativní řady análních kolíků Extremeo. Na základě dlouholetých zkušeností a zpětné vazby od našich věrných zákazníků jsme vyvinuli anální kolíky, které nastavují nové standardy v oblasti designu, pohodlí a funkčnosti.
    • Chcete si koupit anální kolík? Naše anální kolíky si můžete objednat po celém světě. Sexshopy MEO najdete v německy mluvících zemích, například MEO Shop v Německu, MEO ve Švýcarsku nebo MEO Bondage Shop v Rakousku. Působíme nejen po celé Evropě, například ve Francii, Itálii, Nizozemsku, Irsku, na Islandu, v Rumunsku, Norsku, Švédsku atd. ale po celém světě, například MEO Sex Shop ve Španělsku, dildo shop v Dánsku i ve Finsku - a pokud mluvíte česky, celý náš sortiment sextoy najdete online i v České republice. Pokud je vaším jazykem estonština, můžete si náš výběrbutt plug objednat online v Estonsku. K dispozici jsme také ve Slovinsku, sexshop máme v Bulharsku a širokou nabídku BDSM a erotických produktů na Slovensku. Další obchody MEO najdete v USA, Belgii, Řecku, Maďarsku, Japonsku, Velké Británii, Srbsku, Lucembursku, na Maltě, v Portugalsku, na Islandu, v Polsku, Kanadě, Jihoafrické republice a Kosovu.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Goes deep

    Amazing feeling and goes deeper than you think.

      Hodnocení 

      Unbelievable

      Well, let's start with Unbelievable. I wouldn't have bought this years ago, now I don't know why I didn't. The diameter is great and that makes it not a struggle to use. A great feeling when this opens you up as it slides up inside.

        Hodnocení 

        The monster you call it is just that

        The monster you call it is just that. I plan to put it to the test this fall and winter and would like to have one the same length but twice the diameter if possible?Is such a beast available?

          Hodnocení 

          Super

          Objet conforme à la description. La matière est élastique, très agréable au toucher. Donne beaucoup de plaisir.

            Hodnocení 

            Geiles Monster

            Heute angekommen! Lieferung innerhalb 24 Stunden, in neutraler Verpackung… beim auspacken, war kein Geruch wahrnehmbar. Das Material fühlt sich sehr angenehm an, nicht zu weich und nicht zu fest. Das Monster ist exakt intim der Form und tiefschwarz wie auf dem Foto dargestellt

              Napište vlastní recenzi

              Anal Monster - Anální dildo - butt plug Extremeo

              Anal Monster - Anální dildo - butt plug Extremeo

              Jako sex s mimozemšťanem! Na Anal Monster je působivá černá hybridní erotická hračka, která kombinuje nejlepší vlastnosti análního kolíku a análního dilda. Název Anal Monster odkazuje především na impozantní velikost a neobvyklý design.

              Napište vlastní recenzi

              Ostatní zákazníci také zakoupili:

              30 další položky ve stejné kategorii: