Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM nábytek a sexuální nábytek

Zpravodaj

Sexuální nábytek - chaise longue - kinky BDSM Couch

S tímto pohodlným, krásným a kompaktním sexuálním lehátkem od MEO se vaše nejdivočejší fantazie stanou skutečností! Náš erotický nábytek je nejen mimořádně pohodlný pro téměř všechny sexuální polohy, ale díky svému kvalitnímu vzhledu a estetice také vylepší každou místnost.

Více informací

2941/00

1 299,90 €


-300,00 €

999,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    S tímto pohodlným, krásným a kompaktním sexuálním lehátkem od MEO se vaše nejdivočejší fantazie stanou skutečností! Naše sex chaise longue je nejen mimořádně pohodlné pro téměř všechny sexuální polohy, ale díky svému kvalitnímu vzhledu a estetice také vylepší každou místnost.

     

    Sexuální nábytek, který přesvědčí každého, protože anatomicky dokonale tvarované sex lehátko má dokonce odnímatelná a nastavitelná pouta, takže je ideální pro bondage sezení. Dva polohovací polštáře navíc umožňují pohodlnou polohu vleže a podporují vás, abyste si konečně mohli zcela uvolněně užívat kvazi nemožné polohy při sexu. Dopřejte si vzájemné potěšení s tímto sexy kusem nábytku, který váš milostný život rozhodně posune do nových výšin - budete ho milovat!

     

    Nejdůležitější vlastnosti:

     

    • Elegantní, sexy design: Sex chaise longue má robustní kovovou a dřevěnou podkonstrukci, je skvěle polstrovaný a potažený hladkou, sexy PU kůží, která se obzvlášť snadno čistí a je zábavné po ní klouzat a provozovat na ní sex.
    • Odolné lehátko Sex Chaise Longue, které je ideální pro sex ve třech, je vyrobeno tak, aby si ho v různých polohách mohli užívat více než jen dva lidé.
    • Jedinečný design je vhodný i pro tvrdý sex.
    • Pohodlné sexuální polštáře: Součástí balení jsou dva polštářky, jeden měkký a druhý pevný, které můžete použít na kolena, zápěstí, lokty nebo hýždě. Díky tomu si můžete všechny polohy užít ještě pohodlněji. Polštářky také v případě potřeby změní tvar erotického lehátka a eliminují vyboulení, pokud v určité poloze preferujete rovnou základnu.
    • Připraveno na bondage: Součástí dodávky jsou popruhy a také pouta na ruce a nohy, kterými můžete svého partnera svázat!
    • Sexuální nábytek s 1000 možnostmi! Malý přehled možných poloh při sexu najdete zde na MEO.

     

    Co je na sexuálním lehátku výjimečného?

     

    Moderní a atraktivní sex chaise longue dodá vašemu sexuálnímu životu zcela nový rozměr! Podstavec sex chaise longue je vyroben ze dřeva a kovu a je vybaven měkkou vnitřní podšívkou, která vám nabízí obzvláště vysokou úroveň pohodlí a činí z něj robustní kus sexuálního nábytku. Povrch je čalouněný hladkou, snadno omyvatelnou PU kůží ve vzhledu lakované kůže, která je naprosto příjemná na kůži a odolá téměř každé tekutině, které je vystavena. Díky dvěma polštářkům, které jsou součástí balení, můžete tvar lehátka měnit a rozšiřovat tak, že zakřivení povrchu lehátka vyrovnáte polštářkem, takže si budete moci užívat ještě více poloh. Použijte polštáře jako sexuální pomůcku a oporu nebo k utlumení jeho výkřiků rozkoše, když na něj tvrdě dorážíte a při každém silném přírazu mu tlačíte hlavu do polštáře! Nechte se spoutat pevnými řemeny a pouty, které jsou součástí pohovky, a nechte je používat svůj Top, zatímco se budete svíjet v extázi na sexuálním lehátku. Užijte si anální sex, rimming a kouření zcela novým způsobem! Různé možnosti, které vám toto sex lehátko nabízí, vám skutečně umožní prožít všechny vaše fantazie v naprostém pohodlí. Naše lehátko je sexuální hřiště, kde se můžete bez zábran odvázat!

     

    Jak se chaise longue čistí?

     

    Po použití můžete sex chaise longue jednoduše otřít vlhkým hadříkem.

     

    Více informací:

     

    • Luxusní sex lehátko s pouty na ruce a 2 odpovídajícími polohovacími polštáři
    • Opravdová atrakce pro oči - vylepší vzhled každé místnosti
    • Nekonečné možnosti - ideální pro nejrůznější sexuální polohy!
    • Možnost zatížení až do 199 kg
    • Robustní, odolný a všestranný
    • Připraven na bondáž - ideální pro BDSM sezení
    • Polstrovaný a mimořádně pohodlný
    • Nastavitelná pouta
    • Součástí balení jsou dva polštáře pro polohování
    • Robustní rám a luxusní povrchová úprava
    • Veganská kůže
    • Snadno se čistí
    • Materiál: dřevo, kov, polyester, polyuretan
    • Rozměry: Výška 745 mm, šířka 495 mm, délka 1655 mm
    • Rozměry polštáře: 47 x 30 x 10 cm a 47 x 50 x 17 cm
    • Hmotnost: přibližně 32 kg

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Versatile and convenient to use

    The delivery was very fast and the furniture was neatly packed. It makes a robust impression and is elegant in appearance.

      Hodnocení 

      Erwartungen voll und ganz erfüllt!!!

      Die Sex Chaiselongue ist nicht ganz billig, aber hat unsere Erwartungen voll und ganz erfüllt. Die Verarbeitung ist hochwertig, stabil und die Chaiselongue sieht einfach klasse aus. Geliefert wurde die Chaiselongue absolut diskret, gut und sicher verpackt. Wir können und werden es weiter empfehlen.

        Hodnocení 

        Alles super. Sehr zufrieden.

        Tolles Design und gute Verarbeitung. Der Sexsessel bzw. Sexliege bereitet uns viel Spass.

          Napište vlastní recenzi

          Sexuální nábytek - chaise longue - kinky BDSM Couch

          Sexuální nábytek - chaise longue - kinky BDSM Couch

          S tímto pohodlným, krásným a kompaktním sexuálním lehátkem od MEO se vaše nejdivočejší fantazie stanou skutečností! Náš erotický nábytek je nejen mimořádně pohodlný pro téměř všechny sexuální polohy, ale díky svému kvalitnímu vzhledu a estetice také vylepší každou místnost.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: