Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální zátky

Zpravodaj

Anální stimulátor Analforte

Bod P: Objevte tajemství výbušných orgasmů! Jste připraveni na cestu za poznáním zvláštního druhu? Chcete dosáhnout vyvrcholení naprosto bez rukou? S análním stimulátorem Analforte žádný problém! Anální stimulátor Analforte je připraven otevřít zcela nové dimenze análního potěšení!

Více informací

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Bod P: Objevte tajemství výbušných orgasmů! Jste připraveni na cestu za poznáním zvláštního druhu? Chcete dosáhnout vyvrcholení naprosto bez rukou? S análním stimulátorem Analforte žádný problém! Anální stimulátor Analforte je připraven otevřít vám zcela nové dimenze análního potěšení, protože každý detail tohoto análního stimulátoru byl pečlivě navržen tak, aby vám poskytl maximální potěšení.

     

    Prostata, často označovaná jako "bod P", je vysoce citlivá oblast, která může při správné stimulaci vést k bezručovým a extrémně intenzivním orgasmům. Cílená masáž tohoto horkého bodu může být nejen neuvěřitelně vzrušující, ale může přinést i zdravotní výhody.

     

    Tajemství intenzivnějších orgasmů! Proč je anální stimulátor Analforte tak oblíbený:

     

    • Tři různé velikosti: Díky třem různým velikostem je anální stimulátor ideální jak pro začátečníky, tak pro pokročilé uživatele.
    • Vysoce kvalitní materiál pro bezpečné potěšení: Vyroben z pružného vinylu, anální stimulátor nabízí příjemný pocit na kůži a neobsahuje škodlivé ftaláty.
    • Anatomický design: Kónický tvar análního stimulátoru zaručuje pohodlné zavádění. Vroubkovaný dřík poskytuje dodatečnou stimulaci v análním kanálu, zatímco kulovitý konec se stimulačními výstupky masíruje prostatu a přivádí vás do extáze.
    • Specialista na masáž prostaty: Anální stimulátor byl navržen s mírným ohybem, který specificky zasahuje prostatu, a zajišťuje tak obzvláště intenzivní vyvrcholení.
    • Flexibilní díky přísavce: Připevněte anální stimulátor na jakýkoli hladký povrch a užijte si plnou rozkoš bez použití rukou.

     

    Pro udržení análního stimulátoru v perfektním stavu a zaručení vždy hygienicky čistého potěšení doporučujeme používat sprej VERYCLEAN. Tento čisticí sprej je speciálně navržen k odstranění nečistot z erotických hraček, abyste si mohli hrát vždy s dobrým pocitem.

     

    Pokud jde o maximální pohodlí a potěšení, neobejdete se bez správného lubrikantu. Aquameo je ideální lubrikant pro anální stimulátor. Díky svému dlouhotrvajícímu lubrikačnímu složení zajišťuje náš anální lubrikant hladký prožitek a zintenzivňuje každý okamžik. Lubrikant Aquameo je dokonale přizpůsoben vlastnostem materiálu Analforte, takže se můžete těšit na bezstarostné potěšení. Tip MEO: Náš anální sprej forte usnadňuje zavádění do análního otvoru.

     

    Ponořte se do světa intenzivní rozkoše a nechte se jedinečným způsobem hýčkat análním stimulátorem Analforte!

     

    Více informací:

     

    • Analforte Více informací o análním stimulátoru
    • Anální kolík ve třech velikostech.
    • Vhodné pro začátečníky i pokročilé v závislosti na velikosti.
    • Velikost S: délka 13,2 cm, průměr 1,6 cm až 3,2 cm, průměr hlavice 2,5 cm.
    • Velikost M: délka 16,0 cm, průměr 1,9 cm až 3,8 cm, průměr hlavice 2,9 cm.
    • Velikost L: délka 19,3 cm, průměr 2,3 cm až 4,4 cm, průměr hlavy 3,2 cm.
    • Vyrobeno z vinylu (neobsahuje ftaláty).
    • Vybaveno silnou přísavkou.
    • Zúžený, drážkovaný dřík a kulovitá špička se stimulačními výstupky.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    The ultimate key to prostate pleasure!

    I've always been looking for the ideal anal stimulator and the Anal Forte really delivers! The variety of sizes ensures a tailored experience for both newcomers to prostate play and those seasoned in the art. What really sets it apart is its exquisite design. The tapered shape eases insertion, and the grooved shaft amplifies sensations like I've never felt before.

    The bulbous head, coupled with the stimulating nubs, finds and massages the prostate with precision. Every single time I use the Anal Forte, I experience explosive, intense orgasms.

    If you're looking for prostate toy, the Anal Forte Anal Stimulator is a game changer.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Sehr gut

    Die Qualität ist gut, solide verarbeitet, leicht zu reinigen, kein unangenehmer Geruch. Der Analplug sieht cool bzw. toll aus, man braucht keine Angst zu haben, dass der Analplug "verschwindet". Er trifft zudem optimal die Prostata.
    Anwendung: Es drückt nichts am Gesäß, man kann also gut damit gehen und sitzen.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Comfortable to wear around.

    This was my first time purchasing a product like this and was not disappointed. It is a little tricky to get in at first but one in it give a great feeling if fullness. Stays in place very well and is comfortable to wear around.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    The tip hits right at my prostate

    The tip hits right at my prostate, so wearing this plug all day gave me a little pleasurable pressure at work.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Zum Aufwärmen

    Es ist ein sehr schöner Analplug der die Prostata gut massiert, super verarbeitet und macht viel Spaß

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Anální stimulátor Analforte

    Anální stimulátor Analforte

    Bod P: Objevte tajemství výbušných orgasmů! Jste připraveni na cestu za poznáním zvláštního druhu? Chcete dosáhnout vyvrcholení naprosto bez rukou? S análním stimulátorem Analforte žádný problém! Anální stimulátor Analforte je připraven otevřít zcela nové dimenze análního potěšení!

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: