Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penis kroužky

Zpravodaj

Penis kroužky 

Skvělý internetový obchod s kroužky na penis: Penis tvrdý jako ocel, velký a baculatý a s dlouhotrvající stabilitou při sexu díky našim moderním kroužkům na penis!

Tvrdá erekce je zaručena: ať už se jedná o silikonový kroužek na penis nebo kovový kroužek. Máme kroužky na penis všech velikostí a materiálů.

12
na stránku
Zobrazit 13 - 24 z 122 položek
Zobrazit 13 - 24 z 122 položek

S naším kroužkem na penis dosáhnete nejtvrdší erekce svého života!

 

Penis tvrdý jako ocel a vytrvalý jako olympijský maratonský běžec. Kroužek na penis MEO® přirozeně zajišťuje obrovskou sílu erekce a více zábavy při sexu.

 

Kroužek na penis, pokud je pevně nasazen kolem penisu a varlat, dokáže nejen zvětšit a zpevnit váš penis, ale také vám umožní déle vydržet a zažít intenzivnější orgasmus.

 

Kroužek na penis MEO® zahlcuje krev v erektilní tkáni a zabraňuje jejímu odtoku z penisu žilami. Během okamžiku dosáhnete tvrdé, vypouklé erekce jako skála.

 

I při mírné formě erektilní dysfunkce může kroužek na penis od MEO® pomoci posílit a udržet erekci.

 

A mimochodem vypadá docela působivě. Z malého penisu na obrovský penis za méně než deset sekund!

 

Co ještě kroužek na penis nebo manžeta umí?

 

  • lepší kvalita erekce: tvrdší, lepší a silnější!
  • penis vypadá mnohem větší!
  • Ženám i mužům se to líbí stejně!
  • kroužek na penis lze použít i k tréninku delší erekce!
  • oddálením orgasmu se pocit při vyvrcholení stává ještě intenzivnějším!

 

Nastavitelný kroužek na penis, sada kroužků na penis k vyzkoušení

 

Pro všechny, kteří touží vyzkoušet kroužek na penis, ale nemají po ruce měřidlo, MEO představuje tuto praktickou sadu kroužků na penis ve třech velikostech. I začátečník tak může pohodlně vyzkoušet úžasný účinek krevní stáze a extrémně tvrdé erekce. Kroužky lze nosit kolem penisu nebo penisu a varlat zároveň. Sadu erekčních kroužků naleznete zde (klikněte zde).

 

Dobré kroužky na penis v přehledu

 

Pokud chcete vyzkoušet kroužek na penis, neměli byste sáhnout po prvním kroužku, který se vám naskytne. Kroužek na penis musí dobře a bezpečně sedět a musí se pohodlně nosit. Proto se vyplatí investovat do kroužku na penis trochu více a rozhodnout se pro kvalitu. V našem obchodě s kroužky na penis zaručeně najdete ideální model pro vás:

 

Kožený kroužek na penis nebo kožený kroužek na penis

 

Kožený kroužek na penis je velmi pohodlný na nošení. Naším nejoblíbenějším kroužkem na penis z kůže je model Cock Ring Separator klikněte zde. Kožený erekční kroužek má obvykle nastavitelnou velikost pomocí přezky nebo patentky. Je to tedy ideální, velikostně nastavitelný erekční kroužek pro začátečníky i pokročilé hráče. Kroužek na penis CAZZOMEO® je tzv Erekční kroužek vyrobený z kůže, který díky svému těsnému uchycení dokáže výrazně prodloužit dobu erekce.

 

Kroužek na penis z nerezové oceli, kroužek na penis z nerezové oceli

 

Náš erekční kroužek nebo kroužek na penis z nerezové oceli jsou u mužů velmi oblíbené. Díky svému působivému vzhledu jsou nejen dokonalým prostředkem ke zvýšení potence, ale také poskytují více zábavy při sexu.

 

Kroužek na penis z kovu, kroužek na penis z kovu

 

Kroužek na penis z kovu MEO® nejen zpevní a zvětší váš penis, ale také oddálí ejakulaci. Při masturbaci nebo sexu si tak můžete užívat ještě delší a intenzivnější orgasmy.

 

Kroužek na penis se skrytou videokamerou

 

The Cock Cam - Ano, je to přesně to, jak to zní! Jedná se o mikrokameru, kterou lze umístit kolem základny penisu jako erekční kroužek a která vám umožní zaznamenávat všechny vaše erotické okamžiky. Tento vzrušující výrobek je první svého druhu na trhu a posune vaše domácí videa na novou úroveň.

 

Silikonový kroužek na penis

 

Silikonový kroužek na penis BeauGosse se díky pružnému silikonu dobře přizpůsobí vašemu penisu, protože je pevný a pružný a také obzvlášť široký. Můžete si tak vychutnat vzrušující tlak, který vám pomůže dosáhnout neuvěřitelně intenzivního orgasmu.

 

Gumový kroužek na penis

 

Náš gumový kroužek na penis zvětšuje penis, činí ho tvrdým jako ocel a lze ho nosit jako šperk kolem penisu a varlat nebo kolem žaludu. Když se náš kroužek na penis nosí pod kalhotami, mezi nohama vynikne baculatý balíček.

 

Kovový a silikonový kroužek na penis

 

Ušlechtilá kombinace nerezové oceli a silikonu i barevné provedení vycházející ze známého "kódu kapesníků" dělají z kroužku na penis MEO designový i potěšující předmět. Tento kroužek na penis, dokonale přizpůsobený mužské anatomii, zajišťuje pevnou erekci a dlouhotrvající erekci.

 

Kroužek na penis s magnetickým uzávěrem, kroužek na penis s magnetickým uzávěrem

 

Náš kroužek na penis s magnetickým uzávěrem je odpovědí na odvěkou otázku: "Jak si mohu navléknout kroužek na penis a zase ho sundat i přes tvrdou erekci?" Na rozdíl od běžných kroužků na penis mají kroužky na penis "Oh So Easy" Donut odnímatelný magnetický segment, který velmi usnadňuje nasazování i sundávání kroužku na penis. Speciálně navržené permanentní magnety zajišťují, že náš erekční kroužek zůstane bezpečný a pevně utažený i během nejtvrdšího používání, a to až do chvíle, kdy si ho budete chtít opět sundat.

 

Kombinace kroužku na penis s butt plug

 

Kroužek na penis s butt plug se dokonale přizpůsobí vašemu tělu a zajistí tvrdou erekci, zatímco anální kolík poskytuje anální potěšení a stimuluje prostatu. Kroužek na penis se nasadí kolem penisu a varlat jako běžný kroužek a poté se butt plug lehkým tlakem zavede do análního otvoru.

 

Kroužek na penis s gravírováním

 

Náš kroužek na penis s gravírováním je z hlediska exkluzivity těžko překonatelný, protože každý model je přísně limitován. Explicitní rytiny poskytují při f_ckování extra nakopnutí.

 

Kroužek na penis SM, kroužek na penis s trny

 

Od něžného po tvrdý: náš BDSM kroužek na penis se snadno otevírá a zavírá. Integrované trny poskytují dodatečnou "stimulaci". Naše erekční kroužky se nasazují, když nejsou vztyčené.

 

Kroužek na penis s e-stimulací nebo kroužky na penis s elektrosexem

 

S kroužkem na penis s elektro-stimulací (Estim ) si užijete - díky efektu krevní stáze - silnou erekci a zároveň vás stimulační proud přivede do extáze. Erekční kroužek MEO® překrvuje dutinu tělní. Té je zabráněno odtékat z penisu žilami. Díky tomu dosáhnete během několika sekund tvrdé, vypouklé erekce. V kombinaci s našimi přístroji, například MEO SexBox, stimulují proudové impulzy každý citlivý nerv rozkoše. Mohou vyvolat extrémní, extatické pocity.

 

Levný kroužek na penis, levný kroužek na penis

 

S tímto dokonalým kroužkem na penis vás už nic nezadrží! Levný kroužek na penis, který nenechává nic náhodě. Nasaďte si ho a užijte si déle trvající a intenzivnější sex. Protože je kroužek na penis vyroben z nerezové oceli, není pružný jako naše ostatní kroužky na penis z gumy nebo silikonu. Proto by měl být před erekcí přetažen přes penis, v případě potřeby s trochou lubrikantu Aquameo®.

 

Luxusní kroužek na penis, designové kroužky na penis

 

Jedná se o německé zpracování: precizně zpracovaný luxusní kroužek na penis ve zvláště ušlechtilém vzhledu s baňatým, oválným tvarem. Příjemný komfort při nošení (díky speciální geometrii našeho kroužku) zaručuje pevnou A obzvláště dlouhotrvající erekci.

 

Donut Kroužek na penis, kroužek na penis Donut

 

Tento mimořádně těžký Donut kroužek na penis je dokonalým modelem pro skutečné muže. Náš erekční kroužek obepíná penis a varlata jako pevně sevřená ruka a poskytuje mimořádný pocit pohodlí. Díky našemu kroužku na penis je váš penis tvrdý, silný a baculatý a poskytuje dlouhotrvající erekci kladivem. K dispozici také jako kroužek na žalud nebo kroužek na penis. Náš erekční kroužek nošený kolem penisu a varlat obepíná vaše "klenoty" a posouvá je daleko dopředu. Ideální šířka našich erekčních kroužků v kombinaci s dokonale odstupňovanou škálou velikostí od 25 do 55 mm ø zajišťuje dokonalé přizpůsobení.

 

Kroužek na penis s ball stretcher, manžeta na penis

 

Manžeta na penis (kroužek na penis s kroužkem na varlata) je osvědčenou kombinací kroužku na penis a kroužku na varlata. Vyrobeno z měkké, odolné, a proto dlouho vydrží hovězí kůže. S přezkami nebo stiskacími cvočky z černé oceli.

 

Existují i další kroužky na penis, které jsou vhodné zejména pro pokročilé uživatele. Některé kroužky mohou být vybaveny butt plugdildem nebo penisovým kolíkem.

 

Co byste ještě měli vědět o kroužcích na penis?

 

  • Používejte lubrikant, nasazujte kroužky na penis: Kroužek na penis by se měl vždy nasazovat s trochou lubrikantu. Nejlepší je lubrikant, jako je Aquameo, protože je kompatibilní téměř se všemi materiály. Lubrikant také usnadňuje opětovné sundání kroužku na penis.
  • Stanovte si časový limit: Jak dlouho mohu kroužek na penis nosit? Kroužek na penis by se zpravidla neměl nosit déle než 20 minut v kuse. Pokud pocítíte znecitlivění nebo bolest dříve, kroužek na penis je třeba okamžitě sejmout.
  • Sejmutí kroužku na penis: Kroužek na penis lze sejmout, jakmile je penis opět ochablý. Měli byste dávat pozor, abyste si nevytrhli žádné ochlupení. Obecně se doporučuje oholit si ochlupení před nasazením kroužku na penis.
  • Důležité: S kroužkem na penisu byste nikdy neměli usínat.

 

Jak se kroužek na penis nosí?

 

Kroužky na penis lze nosit kolem dříku penisu nebo kolem dříku penisu a varlat zároveň, na tzv. základně penisu. Obvykle se kroužky na penis nosí u báze penisu. Lze je však nosit i pod špičkou penisu nebo uprostřed penisového dříku. To se obvykle týká kroužků na penis s vibracemi, jako je náš kroužek na penis MOTOVIBE.

 

Kroužky na penis, které lze umístit kolem základny penisu, by se měly nosit, když penis není ztopořený. Za tímto účelem jej můžete nejprve nasadit na varlata a poté kolem penisu.

 

Kroužek na penis a kondom? Takto funguje nošení kondomu s kroužkem na penis

 

Používání kondomu s kroužkem na penis je ve skutečnosti bezproblémové a může být dokonce prospěšné. Pokud kroužek na penis používáte poprvé, možná vás napadne, zda si máte nejprve nasadit kondom nebo kroužek na penis Patří erekční kroužek pod kondom nebo nad něj? Pokud si nejdříve nasadíte kondom, máte další výhodu, že kroužek na penisu zároveň drží kondom na místě. Tato možnost tedy nabízí dodatečnou bezpečnost. Nejprve si tedy nasaďte kondom a poté kroužek na penis nad kondom.

 

Sundávání kroužku z penisu - takto to funguje bez bolesti

 

Sejmutí kroužku na penis není žádný problém, pokud jste si koupili správný kroužek na penis - tj. takový, který dokonale sedí z hlediska velikosti. Takto určíte správnou velikost kroužku na penis.

 

Sejmutí kroužku na penis je problém pouze v případě, že jste si vybrali příliš malý model. Pokud chcete být na bezpečné straně, vyberte si model z elastické gumy nebo magnetický kroužek na penis.

 

Jak se měří kroužek na penis?

 

Zjistěte správnou velikost kroužku na penis: Jaká velikost je pro mě ideální a jak dlouho mohu kroužek nosit? Jak dlouho můžete nosit kroužek na penis?

 

Kroužek na penis, kroužek na stopku nebo kroužek na žalud by se měl nosit pouze tak dlouho, jak je vám to příjemné. ZDE najdete návod ke stažení, který vysvětluje, jak si nasadit kroužek na penis, a poskytuje podrobné rady ohledně výběru správné velikosti. Tyto pokyny jsou také součástí každého erekčního kroužku MEO nebo si je můžete vyžádat telefonicky. Obecně platí, že erekční kroužek nebo kroužek na penis by měl vyvíjet tlak, který je vnímán jako pohodlný, ale zároveň by neměl být příliš těsný. Na základě našich zkušeností jako zásilkového dodavatele kroužků na penis je pro běžné velikosti penisu vhodný průměr 45 mm (pokud se kroužek nosí kolem penisu a varlat). Nasazování opět usnadní trocha lubrikačního gelu Aquameo!

 

Jak se erekční kroužek nasazuje?

 

Jak si nasadit kroužek na penis, jste se již pravděpodobně ptali sami sebe. Nic nemůže být jednodušší! Náš ilustrovaný průvodce nasazováním kroužku si můžete stáhnout pod následujícím odkazem: Návod k nasazení kroužku na penis: Pod tímto odkazem naleznete návod k nasazení kroužku na penis

 

Informovali jste se a chcete si objednat ten správný kroužek na penis?

 

Velký výběr najdete v internetovém obchodě MEO Penis Ring v kategorii Penis kroužky.