Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Pouta

Zpravodaj

Pouta 

MEO: Váš komplexní obchod s vysoce kvalitními koženými a neoprenovými pouty! Hledáte dokonalá pouta pro své BDSM seance? Pak je MEO to pravé místo pro vás! Jsme váš spolehlivý obchod s pouty na ruce vysoké kvality z kůže, neoprenu nebo oceli.

12
na stránku
Zobrazit 13 - 24 z 44 položek
Zobrazit 13 - 24 z 44 položek

MEO: Váš komplexní obchod s vysoce kvalitními koženými a neoprenovými pouty!

Hledáte dokonalá pouta pro své BDSM seance? Pak je MEO to pravé místo pro vás! Jsme váš spolehlivý obchod s bondage pouty vysoké kvality z kůže, neoprenu nebo oceli.

Naše pouta jsou vyrobena z prvotřídní kůže, která je měkká a zároveň dostatečně pevná, aby splnila i ty nejnáročnější požadavky. Díky nastavitelným a uzamykatelným přezkám a bezpečným D-kroužkům jsou tato pouta ideální pro začátečníky i zkušené uživatele.

Naše neoprenová pouta jsou skvělou volbou pro ty, kteří dávají přednost lehčí a pružnější variantě. Tato pouta jsou vyrobena z vysoce kvalitního neoprenu, jsou pohodlná na nošení a ideální pro bondage, smyslové zkoumání a mnoho dalšího.

V MEO je naší prioritou nabízet jen ty nejlepší BDSM doplňky. Prohlédněte si naši nabídku kožených a neoprenových pout ještě dnes a objevte dokonalé potěšení!


Pouta: Užijte si ztrátu kontroly během bondage!


Bondage pouta jsou zařízení, která omezují pohyb zápěstí během BDSM sezení. Mohou být vyrobena z různých materiálů včetně kůže, neoprenu a umělé kůže.

Kožená pouta od MEO jsou bezesporu klasikou v bondage. Jsou odolná a poskytují pevné a bezpečné držení. Kožená pouta lze nastavit tak, aby se přizpůsobila různým velikostem zápěstí, a často jsou pro větší pohodlí měkce polstrovaná. Kožená pouta mohou být drahá, ale pokud je plánujete používat často, vyplatí se do nich investovat.

Naše neoprenová pouta jsou levnější alternativou kožených pout. Jsou vyrobena ze syntetického gumového materiálu, který je pohodlný a pružný. snadno se čistí a lze je omývat vodou a mýdlem. Obvykle jsou voděodolná, takže je můžete používat i na mokré nebo špinavé hrátky.

Další levnou variantou jsoupouta z umělé kůže. Vypadají a působí jako pravá kůže, ale jsou vyrobena ze syntetického materiálu, který se snadno čistí a udržuje. Pouta z umělé kůže jsou také veganská.

Internetový obchod BDSM MEO nabízí pouta v různých provedeních, např. se zámkem, suchým zipem nebo přezkou. Uzamykatelná pouta se zamykají malým visacím zámkem, takže je nelze bez klíče sundat. Pouta se suchým zipem se snadno nasazují a sundávají a jsou nastavitelná pro různé velikosti zápěstí. Pouta se zapínáním na přezku jsou podobná uzamykatelným poutům, ale jsou uzavřena přezkou, která udržuje pouta na místě.

Výroba pout:

Pouta se vyrábějí sešitím pruhů kůže, neoprenu nebo syntetické kůže tak, aby vznikla dostatečně široká manžeta, která obepíná zápěstí. Některá pouta mohou mít další prvky, jako jsou D-kroužky nebo body pro připevnění řetízků nebo lan.

Pouta z kůže, neoprenu nebo syntetické kůže:

Výhody různých materiálů závisí na vašich osobních preferencích a potřebách. Kožená pouta jsou odolná a zajišťují pevné držení, ale mohou být drahá. Neoprenová pouta jsou cenově dostupná a snadno se čistí, ale nemusí být tak bezpečná jako kožená pouta. Pouta z umělé kůže jsou levná a veganská, ale nemusí vypadat tak dobře nebo působit 100% jako pravá kůže. Který materiál je pro vaše pouta nejlepší, nakonec závisí na vašem rozpočtu, preferencích a zamýšleném použití.

Jaké typy pout existují?

MEO je jedním z předních BDSM obchodů a nabízí různé typy pout pro BDSM sezení a bondage:


Pouta od MEO se při BDSM sezeních používají z několika důvodů:

  • Nošenípout může být fyzickým znázorněním dynamické výměny moci, kdy jedna osoba zastává dominantní roli a druhá submisivní roli. Pouta mohou symbolizovat ztrátu kontroly submisivní osoby a její ochotu podřídit se vůli dominantního partnera.
  • Zvýšená citlivost: pouta na zápěstí mohou zvýšit citlivost při jiných činnostech, jako je výprask, smyslová deprivace nebo sexuální aktivity. Nemožnost volného pohybu může zintenzivnit pocity a zvýšit potěšení z prožitku.
  • Emocionální vzrušení: Někteří lidé považují pocit spoutání za emocionálně vzrušující. Může vyvolávat pocity zranitelnosti, důvěry a intimity mezi partnery.
  • Hraní rolí: Pouta lze použít při hraní rolí, kdy jedna osoba přebírá určitou roli a pouta pomáhají vytvořit realističtější scénář. Například dominantní partner může použít pouta ke spoutání submisivního partnera, který má být potrestán za neposlušnost.
  • Dobrodružství a rozmanitost: sezení BDSM mohou být pro páry způsobem, jak bezpečným a dobrovolným způsobem získat nové a vzrušující zážitky. Použití pout může rozšířit jejich sexuální repertoár a pomoci jim prozkoumat různé mocenské dynamiky a pocity.
  • Kožená pouta, pouta na kotníky a BDSM obojky mohou být účinným způsobem, jak vytvořit vzrušující a intimní BDSM zážitky. Použití pout může rozšířit jejich sexuální repertoár a pomoci jim prozkoumat různé mocenské dynamiky a pocity.


Pouta, kožená pouta na kotníky a obojky BDSM mohou být účinným způsobem, jak vytvořit vzrušující a intimní zážitky BDSM. Mohou partnerům pomoci prozkoumat jejich touhy a hranice a vytvořit hlubší spojení prostřednictvím sdílených prožitků důvěry a zranitelnosti.

Pro pár kožených pout nebo kotníkových pout od MEO® se používají pouze materiály, které splňují nejvyšší standardy kvality. Naše pouta vyrábí zkušení výrobci, kteří mají dlouholeté řemeslné zkušenosti. Výroba pout probíhá s maximální pečlivostí - od plánování až po dokonalý výsledek. Jsme v neustálém kontaktu s našimi zákazníky, testery našich výrobků a BDSM komunitou.

U kožených pout je každý nýt a každá přezka opatřena logem MEO ®, což je pro bondage výrobky znakem originality a nejvyšší kvality. Naše pouta jsou dodávána s černým úložným sáčkem se značkou MEO ®.

V internetovém obchodě MEO ®, jednoho z předních dodavatelů bondage a SM produktů, najdou zájemci o BDSM začátečníci i zkušení BDSM profesionálové to, co hledají. Výběr se neomezuje pouze na běžná pouta. Působivý sortiment zahrnuje pouta v mnoha provedeních, barvách, velikostech a materiálech. Internetová adresa www.meo.de se stala synonymem pro jeden z nejlepších a největších obchodů s bondáží na světě

Pouta v podobě pout již najdete v ložnici mnoha párů a jsou stále oblíbenější. Repertoár možných bondage předmětů však zdaleka přesahuje pouta a je neuvěřitelně rozmanitý. Pohled do našeho internetového obchodu vás o tom přesvědčí! Bondážní sady nebo kombinovaná pouta na krk a ruce vám během sezení nabídnou mnoho variant a vnesou do vašeho sexuálního života rozmanitost. Pokud se při sexu používají pouta, můžete se zcela odevzdat svému partnerovi a plnit jeho příkazy a přání - nebo ho sami ovládat pomocí pout a BDSM obojku a prožívat svou dominantní stránku velmi nápaditým způsobem.

Sexy hraní rolí s pouty

Pouta jsou k dispozici v mnoha různých provedeních a barvách. Na jedné straně jsou tu konvenční a dobře známá pouta a pouta na zápěstí. Jsou vyrobena například z kovu, kůže a neoprenu nebo z nerezové oceli pro tvrdší typy her. Neoprenová pouta jsou levná, snadno se používají a jsou velmi vhodná pro začátečníky, kteří chtějí bondage objevit pro sebe. Pokud však již máte v oblasti bondage více zkušeností, můžete si troufnout i na naše uzamykatelná pouta. Pouta jsou k dispozici v nesčetných variantách. Kožená pouta jsou nejen odolná a trvanlivá, ale také vám poskytnou obzvlášť vzrušující pocit, protože je lze sešněrovat velmi pevně. Pouta nabízíme samostatně nebo v kombinaci s pouty na kotníky a BDSM obojkem. Ať už se jedná o pohodlná pouta nebo ocelová policejní pouta, obojí poskytuje čistou erotiku a vášeň v bondage. Pár pout je dokonalým bondage produktem, který využijete při hraní rolí doma v ložnici. Pouta se používají také při BDSM mezi pánem nebo paní a otrokem. Díky různým možnostem bondáže, které vám naše bondage produkty nabízejí, už nikdy v budoucnu nedopustíte, aby byl sex nudný.

Jak pouta používat?

Spoutejte zápěstí svého partnera našimi pouty. Připevněte karabiny, řetízky nebo provazy k D-kroužkům a máte mnoho možností erotického svazování. Ať už je připevníte ke sloupku postele nebo k háčku na stěně, spojíte řetězem, provazem nebo rozpěrnou tyčí - vaší fantazii se meze nekladou.

Jak se mohu naučit bondage s pouty? Na co si jako začátečník v bondáži musím dát pozor?

Pokud vás zajímá bondage, MEO je pro vás to pravé místo. Náš výběr bondage produktů vám nabízí nespočet možností. Pokud se chcete naučit bondage, měli byste se nejprve informovat v našem obchodě s bondáží www.meo.de o různých typech tohoto druhu hry. Podle toho, která oblast bondage vás zajímá a které bondage hry preferujete a chcete se je naučit, má smysl rozšiřovat si své znalosti nejen teoreticky z knih. První kroky si můžete vyzkoušet s našimi koženými pouty a spandexovou maskou nebo páskou přes oči se svým partnerem.

Jaký je rozdíl mezi bondage a BDSM?

Obojí vám může přinést velké potěšení! Erotická bondage je druh BDSM, kdy je jeden partner svázán druhým. Bondage je v podstatě o moci, dominanci a podřízenosti, kontrole a závislosti. Všechny BDSM tréninky mají společné to, že ústřední roli hraje aspekt moci. Vždy je zde aktivní neboli dominantní partner a pasivní neboli submisivní partner. V bondage se tato nerovnováha moci jasně projeví, když je jeden z partnerů svázán nebo je omezena jeho svoboda pohybu a jednání.

Jaký druh bondage je vhodný pro začátečníky?

Jako začátečníci byste měli k tématu bondage sexu přistupovat pomalu. Začíná to výběrem bondage pout. V MEO máme bondage pouta v mnoha provedeních; pouta pro začátečníky i pouta pro profesionály - z materiálů, jako je kůže, PU kůže, ocel a mnoho dalších. Jako začátečníci byste měli věnovat pozornost jednoduchým zapínacím prvkům bondage pout. Zapínání pout by mělo být snadné na zavření a také na opětovné otevření a bondage pouta by se měla snadno používat. Pouta nebo postroje na hlavu s příliš mnoha přezkami, sponami a zámky se mohou rychle stát deprimujícími, pokud se v nich opravdu nevyznáte. Pokud jde o bondage pro začátečníky, platí stejné pravidlo: méně je často více.

Jak mohu svému partnerovi říci, že chci vyzkoušet bondage nebo pouta s pouty?

Přes veškerou otevřenost, s jakou se dnes témata bondage a BDSM řeší, je mluvení o vlastních sexuálních fantaziích nebo potřebách pro většinu mužů a žen stále něco nesmírně obtížného. To platí zejména tehdy, když jde o jejich vlastní fantazie v oblasti bondage nebo BDSM. I zde však platí heslo: Mluvit spolu je první začátek! Mluvte spolu; mluvte s partnerem o tom, co byste chtěli při sexu vyzkoušet! I když to pro vás může být obtížné, měli byste si konkrétně promluvit o tom, co byste chtěli vyzkoušet a co vás na bondage přitahuje, například ztráta kontroly! Chcete se nechat svázat nebo svázat svého partnera, chcete být potrestáni, chcete kombinovat bolest a rozkoš? .....