Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

DEEP'R - Anální hloubkový trénink

Zpravodaj

DEEP'R - Anální hloubkový trénink 

Obzvláště pružný materiál dlouhých vibrátorů DEEP'R vám dává řadu kreativních možností pro hluboký anální trénink, ať už o samotě, nebo s partnerem. Vychutnejte si extrémně naplňující, roztahující rozkoš a pociťte centimetr po centimetru velká dilda DEEP'R hluboko ve svém nitru.

12
na stránku
Zobrazit 13 - 14 z 14 položek
Zobrazit 13 - 14 z 14 položek

Prostě obrovský a rozhodně ne pro začátečníky. Ať už si chcete užít velké dildo DEEP'R sami nebo s partnerem - připravte se na skutečnou výzvu!

 

Extra pružný materiál dlouhých dild DEEP'R vám dává širokou škálu kreativních možností, ať už o samotě, nebo s partnerem. Vychutnejte si extrémně naplňující, roztahující rozkoš a pociťte centimetr po centimetru velkého dilda DEEP'R hluboko ve svém nitru.

 

Co je na velkém dildu DEEP'R pro hluboký anální trénink tak výjimečného?

 

MEO ví, co hladová díra potřebuje: extrémní délku, velké průměry, neobvyklé textury a přesvědčivý materiál, který je dostatečně pevný a zároveň pružný, takže ho ucítíte přesně na těch správných místech, hluboko ve vás! Toto extra dlouhé dildo DEEP'R vás zcela zaplní a zaručí vám intenzivní uspokojení. Nejen velikost tohoto dilda vás přesvědčí, ale také jeho velmi speciální design vám poskytne nezapomenutelné chvíle. Vyzkoušejte dildo DEEP'R, pokud si troufáte!

 

Jak používat velké dildo DEEP'R pro hluboký anální trénink?

 

Vzhledem k délce a obvodu může být zavádění velkého dilda DEEP'R zpočátku obtížné. Nespěchejte, postupujte pomalu a zvolte si polohu, která vám umožní roztáhnout tělo. Lehněte si na záda s naším polštářem ASS UP pod zadečkem a zvednutýma a roztaženýma nohama. Polštář ASS UP poskytne vašemu tělu stabilní a pohodlnou oporu i v namáhavých polohách. Pevný polštář ASS UP vám také zabrání propadnout se do postele a usnadní mnoho dalších poloh při sexu i sólo sexu. Rozhodně bychom vám doporučili "zahřát se" menším dildem a pak se propracovat k velkému vibrátoru DEEP'R.

 

Jaký lubrikant mám použít s tímto velkým DEEP'R dildem pro anální hluboký trénink?

 

Pokud plánujete používat velké dildo DEEP'R, doporučujeme náš lubrikant pro anální sex FUCKSLUT Je to lubrikant na silikonové bázi a je cítit jako žádný jiný lubrikant. Díky FUCKSLUTu je použití velkého dilda DEEP'R bezbolestným, ale dechberoucím potěšením. V každém případě bychom vám také doporučili používat náš sprej EXTREMEO. Tento sprej je ideální volbou jak pro začátečníky v oblasti análního sexu, tak pro zkušené fanoušky velkých dild. EXTREMEO je speciální přípravek pro anální sex a anální roztahování. Díky speciální kombinaci účinných látek tento sprej zajišťuje snadnější zavádění i velmi velkých dild DEEP'R. Speciální účinek EXTREMEO podporuje snadné pronikání a vede tak k uvolněnému a vášnivému potěšení. Jedná se o anální sprej, který pečuje o pokožku a během krátké doby uvolňuje anální otvor. Sprej působí bez ztráty citlivosti, snižuje bolestivou citlivost svěrače a pomáhá dosáhnout nespoutaného análního sexu!

 

Materiál a péče o velké dildo DEEP'R:

 

Toto velké XL dildo ze série DEEP'R je vyrobeno z vysoce kvalitního PVC. Materiál je skvěle ohebný a kluzký. Použitý materiál je také velmi stabilní, takže vám dildo DEEP'R dlouho vydrží. Extra dlouhé dildo DEEP'R můžete čistit jemným mýdlem a vodou. Pro důkladnou hygienu doporučujeme také pravidelně používat náš sprej VERYCLEAN.

 

Dobré vědět: