Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální protahování

Zpravodaj

Anální protahování 

Anální strečink je speciální, mimořádně vzrušující sexuální praktika, kterou lze provozovat samostatně, ale samozřejmě také s partnerem. Existují různé techniky a pomůcky pro začátečníky i profesionály, díky kterým si anální stimulaci a anální strečink užijí naplno a dosáhnou uspokojivých výsledků:

12
na stránku
Zobrazit 73 - 83 z 83 položek
Zobrazit 73 - 83 z 83 položek

Anální strečink a anální strečink: produkty pro začátečníky i pokročilé

 

Anální strečink je speciální, mimořádně vzrušující sexuální praktika, kterou lze praktikovat samostatně, ale samozřejmě také s partnerem. Pro začátečníky i profesionály existují různé techniky a pomůcky, které maximalizují anální stimulaci a anální strečink a dosahují uspokojivých výsledků:

 

Zákazníci MEO popisují svůj orgasmus při análním strečinku jako obzvláště intenzivní. Důvodem jsou četná nervová zakončení nacházející se u análního otvoru. Mnohým mužům a ženám stačí pouhá stimulace dotykem konečníku, jiní chtějí tyto pocity zažít ještě intenzivněji a začínají s análním protahováním. Protahování svěračového svalu může být zábavné samo o sobě nebo během sexu. Dnes MEO vysvětlí, jak mohou začátečníci i pokročilí sexuální pracovníci získat z análního protahování maximální potěšení. Představíme vám také vše, co o análním strečinku potřebujete vědět.

 

Anální strečink: příprava na extrémní pocity

 

Roztahování análního otvoru nebo svěrače, tedy anální dilatace, vyžaduje důkladnou přípravu. Bez ní se anální strečink stává nepříjemným až bolestivým a zvyšuje se riziko infekce. Příprava má však smysl nejen z hygienických důvodů - připraví vás na anální stimulaci a zajistí uvolněný svěrač.

 

Hygienická očista konečníku před anální dilatací

 

Čištění konečníku je důležité zejména během anální dilatace. Zajišťuje hygienu a zvyšuje faktor dobrého pocitu, když partnerce předkládáte svůj konečník. Nejlepším způsobem čištění konečníku je jedna z našich análních sprch. Takovou sprchovou hlavici lze připojit přímo ke sprchové hadici. Začátečníci by se měli ujistit, že sprchová hlavice je co nejtenčí, aby si netrénovaný sval svěrače zvykl na protahování. Profesionálové mohou zvolit naše větší modely análních sprch - obvykle je chápou jako první předběžné protažení před vlastním análním protažením.

 

Připravte si důležité pomůcky pro anální strečink

 

Pro anální roztahování je obzvláště důležité mít k dispozici kvalitní lubrikant - bez ohledu na to, zda jste začátečník, nebo profesionál. Riziko poranění při nepoužití vlhkosti je zkrátka příliš velké. Dobrý anální lubrikant vydrží vlhký po dlouhou dobu. Ideální je lubrikant na silikonové bázi, například FuckSlut od MEO®. Ale pozor: Pokud se jedná o vibrátory nebo anální kolíky ze silikonu, latexu nebo TPE, doporučujeme používat lubrikant na vodní bázi, jako je Aquameo, protože jinak se kvalitní materiály stanou porézními. Pokud se nemůžete pořádně uvolnit, použijte lubrikant s anestetikem, například náš sprej EXTREMEO. Díky tomu je průnik do análního otvoru obzvláště snadný.

 

Kromě lubrikantu mohou být velmi užitečné i další pomůcky. Mějte například po ruce vhodné anální hračky, jako je anální dildo nebo anální korále, nebo použijte naše praktické latexové rukavice, pokud jde o použití prstů. Pokud chcete po anální dilataci přejít k análnímu sexu, mohou být užitečné také kondomy.

 

Tento průvodce vám pomůže dosáhnout dlouhotrvajících výsledků při anální dilataci

 

Anální dilatace je zvláštní, mimořádně vzrušující sexuální praktika, kterou lze provádět samostatně nebo s partnerem. Existují různé techniky a pomůcky pro začátečníky i profesionály, díky kterým si anální stimulaci a anální strečink užijete naplno a dosáhnete uspokojivých výsledků:

 

Anální strečink pro začátečníky

 

Ti, kteří už o erotických hračkách něco málo vědí, se dříve či později setkají s našimi "velmi speciálními" análními hračkami. Smyslné podněty análního požitkářství jsou obvykle spojeny s počátečním překonáváním. Začátečníci v oblasti análního protahování nejlépe začnou sami a uvolněně s našimi Ass Grommet ve velikosti XS nebo naším malým análním roztahovacím kroužkem a postupně se propracovávají do světa análního roztahování.

 

Anální strečink - protahování análního otvoru o samotě nebo s partnerem

 

Pokud si chcete poprvé protáhnout anální otvor, je nejlepší, když to uděláte sami během masturbace. Jedině tak zjistíte, zda pro vás anální strečink a anální sex vůbec připadají v úvahu. Pokud jste zcela uvolnění, použijte lubrikant EZ2FUCK od MEO® a pomalu začněte masírovat okolí análního otvoru. Pokud je to příjemné, můžete do konečníku nejprve proniknout prstem. Pro další anální hrátky můžete být odvážnější a použít druhý prst nebo malý prst pro anální roztahování butt plug pro anální protahování.

 

Jakmile si každý z partnerů užije anální roztahování sám, můžete si hrát společně a objevit mnoho vzrušujících věcí. Velmi důležité je zde porozumění, protože vy dva teď víte, co se vám líbí, a musíte to předat partnerovi. Páry také začínají vzájemnou stimulací masážemi a prstem, než do milování vstoupí anální erotické hračky a erotické hračky pro anální roztahování.

 

Tipy a hračky pro anální roztahování

 

Anální erotické hračky pro začátečníky v oblasti análního roztahování

 

Pokud jste na anální erotické hračky připraveni, doporučujeme začít s malými hračkami od MEO®. Pro začátek jsou vhodné zejména anální kolíky z naší řady Analgeddon ®. Nejlepší je zvolit nejprve silikonové anální kolíky. Ty jsou velmi příjemné a měkké. Zajímavé mohou být také anální kolíky nebo dilda, která se dají nafouknout - tak lze optimálně přizpůsobit velikost vašim přáním. Později se stanou zajímavými anální kolíky z kovu nebo skla. Postupně lze anální roztahování provádět s většími modely a kolíky s vibracemi.

 

Anální strečink a anální strečink pro pokročilé uživatele

 

Existuje několik možností, které mohou využít i profesionálové v oblasti análního strečinku, aby ještě více umocnili pocity z análního strečinku. Jednak existuje řada erotických hraček a pomůcek, které mají vše, jednak můžete vyzkoušet i naše Ass Grommet nebo naše kroužky pro anální strečink ve větších velikostech. Jak daleko lze při análním strečinku roztáhnout konečník, záleží na vaší vlastní anatomii. Pokud je to příjemné, nevznikají žádné problémy a dobrodružství zůstává v popředí, není na análním protahování s velkými hračkami nic špatného.

 

Sexuální hračky pro pokročilé anální protahování

 

Dildo, anální kolík, anální kuličky - anální erotické hračky pro anální strečink mají mnoho tvarů a velikostí. Pokud je anální otvor již roztažený, můžete sáhnout po větších hračkách od MEO®. Nerezové anální kuličky s mnoha kuličkami jsou těžké a vyvíjejí úžasný tlak. S každou kuličkou, která pronikne do análního otvoru, se vzrušující pocit zvyšuje. Muži, kteří chtějí zažít stimulaci konečníku, prostaty, perinea a kuliček, sáhnou po odpovídajících kombinacích z naší řady Alphamale. Zkušení uživatelé také rádi protahují konečník 24 hodin denně po celý den. K tomu jsou vhodné větší anální kolíky z naší řady Analgeddon®, které vám poskytnou pocit široce otevřeného otvoru po celý den. Pro profesionály jsou vhodné zejména anální kolíky s jedním otvorem. Ty roztahují řitní otvor - partner má plný výhled a může stimulovat prstem, dildem nebo vibrátorem. Lze do nich také vkládat různé tekutiny. Zde bychom rádi zmínili naše obzvláště oblíbené Ass Grommet je třeba zmínit!

 

Na co byste měli při roztahování konečníku pamatovat?

 

Řitní otvor je velmi citlivý otvor. Je méně roztažitelný než genitálie, a proto je třeba s ním zacházet opatrně a obezřetně.

 

Při roztahování konečníku byste se měli vyvarovat následujících chyb:

 

Při roztahování análního svěrače nepoužívejte sílu! Pokud není sval svěrače uvolněný, průnik je stěží možný. Pokud budete příliš hrubí, můžete vážně poranit sval svěrače a střevní sliznici. Proto: Vždy používejte velké množství lubrikantu a protahujte pomalu!

 

Používejte pouze sexuální hračky! Pokud v ložnici není žádná vhodná anální sexuální hračka, je lákavé uchýlit se k jiným předmětům. V MEO to nedoporučujeme, protože tyto předměty zvyšují riziko poranění a infekce. Existuje také dobrý důvod, proč je na trhu mnoho análních hraček - mají širokou nožičku, tzv. zarážku. U jiných předmětů a hraček hrozí, že zmizí v řitním otvoru.

 

Neroztahujte prosím konečník bez lubrikantu! Řitní otvor sám o sobě nemá sekret, jaký produkuje vagína a penis pro lepší lubrikaci. Proto je důležité zajistit vlhkost ve formě análních lubrikantů. Bez lubrikantu je anální dilatace velmi nepříjemná a může způsobit bolest.

 

Anální roztahování je neuvěřitelně vzrušující sexuální praktika. Příprava vyžaduje určitou opatrnost a při protahování je třeba dbát dostatečné opatrnosti, aby nedošlo k přetěžování svěračového svalu. My v MEO, internetovém obchodě s análním strečinkem, vám doporučujeme přistupovat k tématu análního strečinku s opatrností a empatií - vždy je zábavné objevit v oblasti análního strečinku něco nového a nevyzkoušet vše hned napoprvé. Postupujte pomalu a opatrně - pak si anální dilataci zamilujete!