Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Stimulátory prostaty

Zpravodaj

Wall Banger P-Spot - Vibrátor na prostatu

Na stránkách Wall Banger P-Spot s dálkovým ovládáním je navržen tak, aby vám poskytl dechberoucí zážitek z masáže prostaty zcela bez použití rukou! Silná přísavka drží vibrátor na prostatu bezpečně a.. Wall Banger P-Spot bezpečně a pevně ke stěně, abyste dosáhli na dokonalá místa hluboko ve vašem nitru!

Více informací

3396/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Na stránkách Wall Banger P-Spot je navržen tak, aby vám poskytl dechberoucí zážitek z masáže prostaty zcela bez použití rukou! Silná přísavka drží vibrátor na prostatu bezpečně a.. Wall Banger P-Spot bezpečně a pevně ke stěně, abyste dosáhli na dokonalá místa hluboko ve vašem nitru! Díky dálkovému ovládání si můžete vychutnat masáž prostaty od jemné až po extrémně silnou pouhým stisknutím tlačítka.

     

    Prostata, často nazývaná "mužský bod G", je centrem rozkoše. Stimulací prostaty lze dosáhnout velmi hlubokých a intenzivních orgasmů, tzv. prostatických orgasmů. Tyto orgasmy mohou být tak intenzivní, že se při nich zapojí celé tělo a velmi se liší od běžných orgasmů. S Wall Banger P-Spot můžete takového orgasmu prostaty dosáhnout zcela bez použití rukou, což je neuvěřitelný zážitek.

     

    Co dělá Wall Banger P-Spot tak výjimečné?

     

    Na stránkách Wall Banger P-Spot je ideálně tvarován tak, aby se dal snadno a jemně zasunout a dosáhnout a stimulovat bod P nebo G. Jeho výrazná stimulační struktura zajišťuje intenzivní masážní momenty. Kromě toho 10 rozmanitých vibračních režimů nastaví vaše nervy rozkoše na brnící vibrace. Pomocí bezdrátového dálkového ovládání můžete pohodlně nastavit intenzitu od jemné po silnou pouhým stisknutím tlačítka. Tip MEO: Přenechte dálkové ovládání partnerovi, aby vás mohl hravě překvapit vzrušujícími stimulacemi. Můžete použít Wall Banger P-Spot se silnou přísavkou pro sólo zábavu bez použití rukou nebo přísavku jednoduše sejměte a hrajte si pouze s vibrátorem. Vibrátor je pokrytý na dotek velmi příjemnou texturou hebkou k pokožce a má širokou základnu, která bezpečně zabraňuje jeho úplnému sklouznutí. Takže můžete používat Wall Banger P-Spot vložený análně o něco déle - například během sexu. Pro dechberoucí, nezapomenutelné vyvrcholení!

     

    Jak se Wall používá Banger P-Spot?

     

    Na stránkách Wall Banger P-Spot se zavádí análně (nebo vaginálně). Lubrikant na vodní bázi, například náš Aquameo, zajistí hladké a vláčné potěšení. Poté vy (nebo váš partner) pohodlně zapnete vibrace stisknutím tlačítka pomocí bezdrátového dálkového ovládání. Pro vaše sólo potěšení můžete umístit Wall Banger P-Spot s přísavnou základnou na hladký povrch, například na obloženou stěnu ve sprše, a používat jej bez použití rukou.

    Návod k použití:

     

    Stiskněte tlačítko napájení na vibrátoru nebo na dálkovém ovladači na 3 sekundy, aby se zapnul. Stisknutím tlačítka napájení procházejte 7 stupni vibrací a 3 rychlostmi. Chcete-li vibrátor vypnout, stiskněte a podržte tlačítko napájení po dobu 3 sekund. Bezdrátový dálkový ovladač se magneticky přichytí ke spodní části vibrátoru.

     

    Jak je Wall Banger P-Spot se čistí?

     

    Čištění Wall Banger P-Spot vodou a jemným mýdlem. Pro dezinfekční čištění stačí použít náš sprej VERYCLEAN.

     

    Co musím Wall Banger P-Spot dávat pozor?

     

    Používejte prosím pouze přípravky na bázi vody Wall Banger P-Spot používejte pouze maziva na vodní bázi, jako je Aquameo nebo AnalPush mEO. Maziva na bázi silikonu mohou napadat kvalitní povrch.

     

    Více informací:

     

    • Více informací o vibrátoru na prostatu s přísavkou
    • Multifunkční a vícerychlostní vibrace
    • Magnetické dálkové ovládání
    • Materiál: silikon, PU, ABS
    • Dobíjení přes USB
    • Odolný proti stříkající vodě
    • Rozměry: Průměr 3,8 cm, délka 14,2 cm, zasouvací délka 11,5 cm.
    • Doba nabíjení 60 minut
    • Doba provozu 60 minut
    • Typ primární baterie: dobíjecí lithium-iontová baterie (součástí dodávky)
    • Typ sekundární baterie: (1) baterie "CR1620" (součást dodávky)
    • Rozsah dodávky: 1 Wall Banger P-Spot, 1 přísavka, 1 dálkové ovládání (s 1 baterií CR1620), 1 nabíjecí kabel USB.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Muy bueno

    Estaba reacio a probar este tipo de cosas pero me ha encantado, te llegas a correr sin tocarte siquiera!!! :D

      Hodnocení 

      Assolutamente spettacolare!

      Assolutamente spettacolare! Questo Wall Banger P-Spot con telecomando ha portato il mio piacere a un livello completamente nuovo. Facile da usare e sorprendentemente potente. Un acquisto che rifarei mille volte!

        Hodnocení 

        Hat alle meine Erwartungen übertroffen!

        Ich bin absolut begeistert vom Wall Banger P-Spot Prostata Vibrator! Er ist so konzipiert, dass er mir ein absolut geiles Erlebnis einer vollständig händefreien Prostatamassage bietet. Dank des kraftvollen Saugnapfes hält der Wall Banger P-Spot Prostata Vibrator sicher und fest an der Wand und erreicht perfekt die tiefen Stellen in mir! Mit der Fernbedienung kann ich ganz einfach von einer sanften bis zu einer extrem starken Prostatamassage wählen - und das alles mit nur einem Knopfdruck. Das Erlebnis ist einfach unbeschreiblich und ich kann dieses Produkt jedem empfehlen, der nach einer neuen und aufregenden Methode zur Prostatamassage sucht.

          Hodnocení 

          5 Sterne voll verdient

          Das beste Sextoy, das ich je besessen habe! Die Qualität, die Vielfalt der Funktionen und die Leichtigkeit der Bedienung machen es zu einem meiner absoluten Favoriten.

            Napište vlastní recenzi

            Wall Banger P-Spot - Vibrátor na prostatu

            Wall Banger P-Spot - Vibrátor na prostatu

            Na stránkách Wall Banger P-Spot s dálkovým ovládáním je navržen tak, aby vám poskytl dechberoucí zážitek z masáže prostaty zcela bez použití rukou! Silná přísavka drží vibrátor na prostatu bezpečně a.. Wall Banger P-Spot bezpečně a pevně ke stěně, abyste dosáhli na dokonalá místa hluboko ve vašem nitru!

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            30 další položky ve stejné kategorii: