Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Realistická dilda

Zpravodaj

Realistické dildo s předkožkou - 22 cm

Kdo by se nerad bavil se skutečným penisem? Toto senzační dildo nejenže vypadá jako živé, ale je také vyrobeno z revolučního materiálu a má dokonce pohyblivou předkožku. Zažijte neuvěřitelně realistický zážitek, který se co nejvíce blíží tomu skutečnému.

Více informací

3926/00

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Kdo by se nerad bavil se skutečným penisem? Toto senzační dildo nejenže vypadá jako živé, ale je také vyrobeno z revolučního materiálu a má dokonce pohyblivou předkožku. Zažijte neuvěřitelně realistický zážitek, který se co nejvíce blíží tomu skutečnému. Díky propracovanému designu a pohyblivé předkožce nastavuje toto dildo nová měřítka, pokud jde o realističnost. Ideální pro každého, kdo hledá autentický zážitek bez partnera.

    Díky inovativní technologii dvojí hustoty měkká kůže bez námahy klouže po tvrdším dříku penisu a nabízí přirozený zážitek, který se velmi blíží tomu skutečnému. Dildo z vysoce kvalitního silikonu zaujme realistickým povrchem, který je na dotek jako skutečná kůže, a pohyblivou předkožkou, díky níž je ideální náhradou skutečného penisu - naprosto jedinečné dildo, které byste si neměli nechat ujít!

    Realistické silikonové dildo má přísavnou základnu a je kompatibilní i s připínacím penisem. Silná přísavka nabízí mnoho výhod. Zaprvé umožňuje stabilní připevnění na hladké povrchy, jako jsou dlaždice, sklo nebo laminát, což umožňuje bezpečné a bezruké používání. To je výhodné zejména v případě, že chcete mít volné ruce a užívat si další stimulaci nebo používat dildo v různých polohách. Přísavná základna navíc rozšiřuje možnosti kreativních sexuálních zážitků, protože dildo lze používat v různých místnostech a scenériích, například v koupelně. Přísavná základna často zajišťuje také kompatibilitu s připínacími postroji, takže je ideální pro páry, které chtějí vyzkoušet výměnu rolí nebo pegging. Shrnuto, silná přísavná základna zvyšuje sexuální svobodu a flexibilitu tím, že umožňuje snadné a bezpečné použití v různých prostředích a situacích.

    Další podrobnosti:

    • Realistické dildo s předkožkou
    • Materiál: vysoce kvalitní tekutý silikon, bez ftalátů
    • Technologie s dvojí hustotou pro obzvláště realistický pocit (na dotek jako skutečná kůže)
    • S přísavkou
    • Kompatibilní s připínacím penisem
    • Dodává se s praktickým látkovým sáčkem pro diskrétní skladování
    • Rozměry Celková délka 22 cm, průměr 4,5 cm
    • Pro optimální zážitek s tímto realistickým dildem doporučujeme lubrikanty na vodní nebo hybridní bázi, například Aquameo a ManCunt, které jsou šetrné k silikonovému materiálu a umocňují přirozený pocit. Po použití je třeba dildo očistit teplou vodou a jemným mýdlem. Pro důkladné čištění je ideální náš sprej VERYCLEAN, který byl vyvinut speciálně pro erotické hračky. Stačí nastříkat, nechat krátce působit a setřít.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sehr realistisch

    Größe und Form sind sehr schön proportioniert und mit der realistischen Optik kommt er einem echten Schwanz sehr nahe. Dass hier auch die Vorhaut realitätsnah simuliert wird hebt den Dildo von der Konkurrenz ab. Auch die Haptik kommt einem echteh Schwanz unglaublich nah!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Réaliste

    Je recommande vivement cet article, j’adore son côté souple et à quel point il a l’air réaliste ! La taille est superbe également

      Napište vlastní recenzi

      Realistické dildo s předkožkou - 22 cm

      Realistické dildo s předkožkou - 22 cm

      Kdo by se nerad bavil se skutečným penisem? Toto senzační dildo nejenže vypadá jako živé, ale je také vyrobeno z revolučního materiálu a má dokonce pohyblivou předkožku. Zažijte neuvěřitelně realistický zážitek, který se co nejvíce blíží tomu skutečnému.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: