Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální zátky

Zpravodaj

Titus Anal Trainer Kit - Sada se 3 análními kolíky

"Titus Anal Trainer Kit" je exkluzivní sada pro anální zkoumání, která se skládá ze tří různých análních kolíků: malého, středního a velkého. Každý z těchto kolíků je vyroben z vysoce kvalitního lékařského silikonu a je měkký a pohodlný. Jsou diskrétní a lze je používat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Více informací

3744/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    "Titus Anal Trainer Kit" je exkluzivní sada pro anální zkoumání a skládá se ze tří různých análních kolíků: malého, středního a velkého. Každý z těchto kolíků je vyroben z vysoce kvalitního lékařského silikonu a je měkký a pohodlný. Jsou diskrétní a lze je používat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Jedinečná žebrovaná struktura každého análního kolíku byla speciálně vyvinuta tak, aby poskytovala intenzivní potěšení a pocit plnosti.

    Trénink s Titusem Anal Trainer Kit slouží nejen k seznámení uživatele s anální stimulací, ale také k rozšíření análního otvoru a rozšíření svěračového svalstva. To je obzvláště užitečné při přípravě na větší sexuální hrátky nebo před fistingem, protože pomáhá postupně a bezpečně rozšířit konečník.

    Dalším důležitým aspektem análních kolíků Titus Anal Trainer Kit je jejich diskrétnost a pohodlí. Každý ze tří análních kolíků je navržen tak, aby se dal diskrétně a nepozorovaně používat pod běžným každodenním oblečením 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. To umožňuje nepřetržité a všestranné používání, které lze ideálně začlenit do každodenního života.

    Postupné získávání rozkoše: Titus Anal Trainer Kit se třemi análními kolíky ve třech dokonalých velikostech:

    Nejmenší anální kolík Titus Anal Trainer Kit má celkovou délku 10,5 cm, zasouvací délku 8,5 cm a průměr 4 cm. Tento anální kolík je ideální pro začátečníky, kteří si chtějí pomalu zvykat na pocit anální stimulace.

    Střední anální kolík má celkovou délku 12,5 cm, zasouvací délku 10,5 cm a průměr 4,5 cm. Tento anální kolík nabízí mírné zvětšení velikosti a obvodu a je ideální pro ty, kteří již mají s anální stimulací nějaké zkušenosti.

    Největší anální kolík Titus Anal Trainer Kit má celkovou délku 13,5 cm, zasouvací délku 11,5 cm a průměr 5 cm. Tento anální kolík je ideální pro zkušené uživatele, kteří chtějí intenzivnější a silnější stimulaci.

    Každý anální kolík Titus Anal Trainer Kit má zaoblenou špičku, která usnadňuje zavádění análního kolíku do konečníku. Anální kolík má také zúžený tvar, který se přirozeně přizpůsobí tělu. Žebra na krčku análního kolíku stimulují citlivá nervová zakončení v konečníku a zvyšují potěšení z napínání a uvolňování svěračového svalstva. Široká základna análního kolíku poskytuje dodatečnou stimulaci perinea a slouží také jako pojistka, která zabraňuje příliš hlubokému proniknutí do konečníku.

    The Titus Anal Trainer Kit je ideální pro každého, kdo chce sám nebo v páru objevovat nebo dále zkoumat anální potěšení. Díky svému vysoce kvalitnímu zpracování a škále velikostí je Titus Anal Trainer Kit je vynikajícím nástrojem pro vaši osobní anální objevitelskou cestu.

    Optimální péče a správný lubrikant: Doporučené lubrikanty a čisticí prostředky pro vaši sadu Titus Anal Trainer Kit:

    Pro optimální zážitek doporučujeme používat lubrikant na vodní bázi, protože lubrikanty na silikonové bázi mohou napadat silikonový materiál análních kolíků. Doporučujeme Aquameo nebo Alphamale od MEO, oba lubrikanty na vodní bázi, které byly speciálně vyvinuty pro použití se silikonovými erotickými hračkami. K čištění a péči o sadu Anal Trainer doporučujeme náš čistič erotických pomůcek VERYCLEAN, který umožňuje jednoduché a účinné čištění při zachování kvality silikonového materiálu.

    Další informace:

    • TITUS Anal Trainer Kit
    • Sada se skládá ze 3 análních kolíků
    • Materiál: lékařský silikon.
    • Malý anální kolík: celková délka 10,5 cm, zasouvací délka 8,5 cm, průměr 4 cm
    • Střední anální kolík: celková délka 12,5 cm, zasouvací délka 10,5 cm, průměr 4,5 cm
    • Velký anální kolík: celková délka 13,5 cm, zasouvací délka 11,5 cm, průměr 5 cm
    • Používejte prosím pouze s lubrikantem na vodní bázi.
    • Čistěte pomocí spreje VERYCLEAN.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Produit conforme à l'annonce

    Ils sont très doux donc très agréable à utiliser. Les différentes tailles sont bien. Néanmoins, je dirais que ce sont des tailles pour des "novices". Mais sinon, ils sont conforme et de bonnes qualités. Je recommande.

      Hodnocení 

      Très satisfaite

      Attirée par la pratique mais débutante, je cherchais un plug anal plutôt petit pour commencer. Après bien des recherches et des lectures variées sur le sujet et mes envies, mon choix s’est porté pour ce lot, qui propose plusieurs tailles, pour une approche progressive, à mon rythme, et la matière qui m’attire le plus. J’ai commencé avec le plus petit, qui bien lubrifié a pris position très naturellement. J’ai fait mon ménage et la sensation est très agréable. Je suis passé a k ok à taille du dessus puis me suis habillée pour aller chercher mon pain, à pieds… sensations garanties et montée du désir….j’ai dû employer un sextoy pour me satisfaire. Et le plug + le sextoy c’est un orgasme bien plus fort! A voir pour la suite… en jeu ou à porter tout est possible, doux et agréable, facile à insérer et à nettoyer, vraiment satisfaite de mon achat

        Hodnocení 

        Just right!!!

        Better than i thought. Super smooth. The right gradual sizes. Comfortable enough to wear for extended amounts of time.

          Hodnocení 

          Gut

          aber mehr Größen wären noch besser. Daher ziehe ich einen Punkt ab.

            Hodnocení 

            Titus Anal Trainer Kit

            Feel great and my mistress wanted me too train more

              Hodnocení 

              Excellent set of anal plugs

              Excellent set of anal plugs - comfortable, a perfect range of sizes, and arrived promptly.

                Hodnocení 

                Sehr geile Form

                Sehr geile Form und die Größen sind optimal !

                  Napište vlastní recenzi

                  Titus Anal Trainer Kit - Sada se 3 análními kolíky

                  Titus Anal Trainer Kit - Sada se 3 análními kolíky

                  "Titus Anal Trainer Kit" je exkluzivní sada pro anální zkoumání, která se skládá ze tří různých análních kolíků: malého, středního a velkého. Každý z těchto kolíků je vyroben z vysoce kvalitního lékařského silikonu a je měkký a pohodlný. Jsou diskrétní a lze je používat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

                  Napište vlastní recenzi

                  Ostatní zákazníci také zakoupili:

                  30 další položky ve stejné kategorii: