Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Vibrátory

Zpravodaj

Vibrátory 

Vibrátor vnese do vašeho sexuálního života rozmanitost, ať už se jedná o anální vibrátor nebo vibrátor na bod G.

12
na stránku
Zobrazit 85 - 96 z 127 položek
Zobrazit 85 - 96 z 127 položek

Vibrátory jsou elektromechanické sexuální hračky, které mohou být vyrobeny z různých materiálů a vibrovat pomocí jednoho nebo více motorů. Vibrátory jsou sexuální hračky, které mohou používat muži i ženy. Vibrátory se používají ke stimulaci různých částí těla a intimní oblasti - vaginální, klitorální, anální a penilní.

Při nákupu vibrátoru se ujistěte, že je vyroben z lékařského silikonu šetrného k pokožce. K dispozici jsou vibrátory na baterie i vibrátory s možností dobíjení. Ty jsou často o něco levnější a jsou vhodné zejména pro začátečníky, kteří chtějí vibrátor vyzkoušet. Dobíjecí vibrátory jsou obvykle také vodotěsné, takže je můžete bez problémů používat ve vaně nebo ve sprše.

Jaké existují typy vibrátorů?

V MEO rozlišujeme vibrátory podle způsobu použití nebo podle části těla, kterou stimulují:

  • Klasický vibrátor: Tento vibrátor má obvykle rovnou hřídel, která se používá k vaginální stimulaci žen. Klasické vibrátory jsou vhodné zejména pro začátečníky, kteří chtějí vyzkoušet erotickou hračku.
  • Ležící vibrátor: Tyto většinou ploché, anatomicky tvarované vibrátory se používají k vnější stimulaci. Žena je může použít ke stimulaci klitorisu při sólovém sexu nebo při pohlavním styku. Ležící vibrátor lze také použít ke stimulaci partnerových varlat, penisu nebo bradavek během předehry.
  • Vibrátor Rabbit: Tento vibrátor má dvě stimulační ramena - malé pro klitoris a větší, které se zavádí vaginálně. Ženy tak mohou být hýčkány ve dvou horkých místech najednou.
  • Vibrátory pro bod G: Charakteristickým znakem těchto vibrátorů je silně zahnutá hřídel. Ten se zavádí do pochvy. Špička vibrátoru směřuje k pupíku. Zahnutá špička se lehkým tlakem masíruje proti horní stěně pochvy, aby se stimuloval bod G.
  • Prstové vibrátory: Jak název napovídá, tyto malé vibrátory lze přetáhnout přes prsty. Díky tomu jsou velmi univerzální a flexibilní pro použití při pohlavním styku nebo masturbaci. Prstové vibrátory jsou vhodné k vnější stimulaci pro muže i ženy.
  • Vibrátory na prostatu: Stimulátory prostaty neboli vibrátory na prostatu nabízejí jedinečné potěšení! Tyto vibrátory jsou speciálně tvarované pro stimulaci prostaty a P-bodu. "Mužskému bodu G", který se nachází asi 5 až 7 cm za konečníkem a způsobuje mimořádné pocity, se bohužel často věnuje příliš málo pozornosti. S vibrátory na prostatu můžete tomuto mužskému centru rozkoše věnovat pozornost, kterou si zaslouží!
  • Vibrátor na penis: Muži mohou svůj penis stimulovat také pomocí silných vibrací. Stejně jako masturbátory mají vibrátory pro muže často pouzdro s otvorem, do kterého se penis zasune. Tyto erotické hračky nabízejí vibrační a rytmické impulzy pro větší intenzitu při sólovém sexu.
  • Vibrátor pro páry: Vibrátory pro páry mají často tvar písmene C, přičemž úzký konec je vložen do vagíny, zatímco silnější konec spočívá na klitorisu. Žena nosí hračku během pohlavního styku. Během vaginálního sexu cítí vibrace oba partneři - ideální pro společné vyvrcholení.
  • Anální vibrátor: Existují různé vibrátory pro anální otvor. Většina z nich má kónický tvar jako anální kolík, což usnadňuje zavádění. Existují také anální vibrátory se zahnutou hřídelí, které jsou většinou určeny pro muže a slouží k masáži prostaty. Tyto vibrátory dosahují mužského bodu G právě díky zahnuté špičce.
  • Mini vibrátor: Mini vibrátor je malý a ideální na cesty! Mini vibrátory jsou k dispozici téměř ve všech kategoriích vibrátorů. Díky své kompaktnosti jsou ideálními společníky na cesty.
  • Vibrátor s dálkovým ovládáním: Potěšení bez použití rukou - to nabízejí vibrátory s dálkovým ovládáním. Díky dálkovému ovládání nemusíte s vibrátorem manipulovat, abyste změnili různé programy. Takzvaná vibro-vajíčka jsou malé vibrátory, které se zavádějí vaginálně nebo análně a ovládají se rádiovým dálkovým ovladačem. Jsou považovány za oblíbenou hračku pro páry. Žena nebo muž nosí malé vibrační vajíčko v sobě, zatímco partner drží v ruce dálkové ovládání - bez ohledu na to, zda je venku nebo mezi svými čtyřmi stěnami.
  • Vibrátory ovládané aplikacemi: Od nástupu aplikací a chytrých telefonů se na trh s erotickými hračkami dostaly také vibrátory ovládané aplikacemi. Některé z těchto aplikací nabízejí možnost vibrovat vibrátory na velké vzdálenosti. To je ideální například pro páry, které mají vztah na dálku. Jeden z obou partnerů může pomocí aplikace ovládat vibrace, které hýčkají jeho partnera, prakticky odkudkoli na světě.
  • Nástěnné masážní přístroje: Tyto erotické hračky lze použít k masáži, ale také ke stimulaci vnějších stimulačních bodů. Vibrátory mají obvykle dlouhou rukojeť a kulatou masážní hlavici, která silně vibruje, masíruje a stimuluje.


Na co bych se měl při koupi vibrátoru zaměřit?

Lubrikant: Většina vibrátorů, které si můžete objednat zde na MEO, je vyrobena z vysoce kvalitního silikonu. Z tohoto důvodu doporučujeme používat lubrikant na vodní bázi, například Aquameo. Lubrikant na bázi silikonu nebo oleje mohou poškodit silikonový materiál a mohou ho rozpustit.

Čištění: Vibrátory se obvykle snadno čistí trochou vody a mýdla. U vibrátorů odolných proti stříkající vodě dbejte na to, aby se do pouzdra nedostala voda. Čistící spreje, jako je VERYCLEAN nebo INSTACLEAN, mají speciální antibakteriální složení, které materiál šetrně vyčistí.

Jaký je rozdíl mezi vibrátorem a dildem nebo pulzátorem?

Vibrátory a dilda jsou klasické sexuální hračky, které mají často podobný tvar jako vibrátory. Hlavní rozdíl je v tom, že dilda nevibrují. Jsou ideálním výrobkem pro začátečníky, kteří chtějí vyzkoušet erotickou hračku.

Pulzátory jsou velmi zvláštním typem vibrátorů. Nejenže vibrují, ale také napodobují přírazové pohyby, stejně jako při skutečném sexu. Jsou vhodné pro každého, kdo už má se sexuálními hračkami trochu více zkušeností.