Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Dilda

Zpravodaj

Velké dildo "Victor

Velké, vypouklé žíly a silná varlata! 10 cm ø dildo Victor od MEO ® je vyrobeno z měkkého, pružného vinylu a díky rovné hřídeli a výraznému žaludu je ideální pro anální potěšení. Silná varlata navíc poskytují potřebnou jistotu při jízdě.

Více informací

2550/00

k dispozici na

    Více informací

    Velké, vypouklé žíly a silná varlata! 10 cm ø dildo Victor od MEO ® je vyrobeno z měkkého, pružného vinylu a díky rovné hřídeli a výraznému žaludu je ideální pro anální potěšení. Silná varlata navíc poskytují potřebnou jistotu při jízdě.

     

    Chcete si koupit silné dildo? Pak je Victor ideální volbou, protože je to opravdu pěkně tlusté dildo, které jen čeká na splnění všech vašich análních fantazií! Tlusté dildo má délku 20 cm s tlustým průměrem 10 cm!

     

    Jak se tlusté anální dildo používá?

     

    Na dechberoucí chvíle s tlustým dildem se můžete připravit v několika málo krocích:

     

    1.) Tlusté dildo očistěte:

     

    I když je vaše tlusté dildo úplně nové nebo jste ho po poslední návštěvě vyčistili, měli byste ho důkladně umýt horkou vodou nebo hygienicky vyčistit naším sprejem VERYCLEAN, protože toto tlusté dildo pronikne do vašich nejhlubších vnitřních zón. Důkladné čištění zajistí vaši bezpečnost, hygienu a zdraví, aby byl zážitek pro vás co nejpozitivnější.

     

    2.) Používejte dostatečné množství lubrikantu a spreje Extremeo:

     

    Tloušťka tohoto dilda vám bude diktovat, jaký lubrikant byste měli použít. Vyberte si lubrikant MEO®, který je hustý, ale zároveň hladký, protože usnadňuje zavádění a je při sexu skvělý. Pokud plánujete použít velké dildo, doporučujeme náš hustý lubrikant pro anální sex MANCUNT. Je rozpustný ve vodě, bílý a krémový a na dotek je jako žádný jiný lubrikant. MANCUNT kombinuje výhody dvou světů: Klouže jako silikon a smývá se stejně snadno jako voda. MANCUNT vypadá téměř jako sperma a dělá z používání tlustého vibrátoru příjemný požitek.

     

    Náš sprej EXTREMEO je ideální volbou jak pro začátečníky v oblasti análního sexu, tak pro zkušené uživatele tlustých dild. EXTREMEO je speciální přípravek pro anální sex a dokonce i anální dilataci. Díky speciální kombinaci účinných látek tento sprej zajišťuje snadnější zavádění i velmi silných dild a análních kolíků. Speciální účinek EXTREMEO podporuje snadné pronikání a vede tak k uvolněnému a vášnivému potěšení. Jedná se o anální sprej, který pečuje o pokožku a během krátké doby uvolňuje anální otvor. Sprej působí bez ztráty citlivosti, snižuje bolestivou citlivost svěrače a pomáhá dosáhnout sexu bez zábran!

     

    3.) A je to tady!

     

    Vzhledem k délce a obvodu může být zavádění silných dild zpočátku obtížné. Nespěchejte, postupujte pomalu a zvolte si polohu, která vám umožní protáhnout tělo. Lehněte si na záda s naším polštářem ASS UP pod zadečkem a zvednutýma a roztaženýma nohama. Polštář ASS UP poskytne vašemu tělu stabilní a pohodlnou oporu i v namáhavých polohách. Pevný polštář ASS UP vám také zabrání propadnout se do postele a usnadní řadu dalších poloh při sexu i sólo sexu. Nad silným dildem si samozřejmě můžete také dřepnout, abyste měli větší kontrolu nad hloubkou průniku silného dilda. Rozhodně bychom vám doporučili, abyste se "zahřáli" s menším dildem a pak se propracovali k silnému vibrátoru.

     

    4.) Oddejte se svému chtíči bez zábran!

     

    Po zasunutí silné hlavičky tlustého dilda, žaludu s největším průměrem, by se vaše tělo mělo dostatečně uvolnit, abyste si nyní mohli v klidu vychutnat pocity vyvolané tlustým dildem a masturbovat při tom. Mnoho našich zákazníků rádo rotuje velkým dildem uvnitř svého těla, aby dosáhli všech vnitřních erotogenních zón, zatímco jiní dávají přednost přírazovým pohybům. Experimentujte a zjistěte sami, co se vám líbí, ale nezapomeňte s tlustým dildem pohybovat pomalu, aby nedošlo ke zranění!

     

    Existují nějaká rizika při používání tlustého análního dilda?

     

    Ne i ano. Pokud budete silné dildo zavádět opatrně, neměly by nastat žádné problémy, ale pokud budete dildo zavádět narychlo, bez zkušeností, bez předehry nebo bez zahřátí, může dojít k natržení vnitřních tkání a bolesti. Pokud budete postupovat pomalu, nejprve se zahřejete menším dildem z našeho obchodu s dildy, použijete dostatek lubrikantu a budete naslouchat svému tělu, měli byste si být schopni užít každý centimetr tlustého dilda. Pokud pocítíte nepříjemné pocity nebo dokonce bolest, přestaňte používat silné dildo, protože váš řitní otvor není na tak silné dildo připraven.

     

    Materiál a péče o silné anální dildo MEO ®:

     

    Toto tlusté dildo je vyrobeno z vysoce kvalitního vinylového materiálu. Materiál je úžasně pružný a kluzký. Použitý vinyl je navíc velmi stabilní, takže vám tlusté dildo dlouho vydrží. Silné dildo Victor můžete čistit jemným mýdlem a vodou. Pro důkladnou hygienu doporučujeme také pravidelné používání našeho spreje VERYCLEAN.

     

    Více informací:

     

    • Tlusté dildo pro muže a ženy
    • Vyrobeno v Evropě! Tato anální erotická hračka je pro vás vyrobena společností MEO™ v Evropě
    • Materiál: Vinyl, bez ftalátů, snadno se čistí a je šetrný k pokožce
    • Lubrikant: Doporučujeme naše lubrikanty FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT nebo FORMULA X HYBRID.
    • Čištění: Vhodné pro: teplou vodu a náš čistič hraček VERYCLEAN
    • Nebojte se velkých erotických hraček při análním sexu: Náš sprej EXTREMEO uvolňuje svaly svěračů a usnadňuje zavádění

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Massive ass stretcher

    Great dildo, major ass stretcher. Good material and not too long so you can sit on it.

      Hodnocení 

      Ich musste etwas üben bevor ich seine Größe genießen konnte.

      Der dicke Dildo ist der pure Wahnsinn. Ich musste etwas üben bevor ich seine Größe genießen konnte. Auf dem Bild kann man nicht mal annähernd die großen Ausmaße erkennen, denn dieser geile Dildo ist echt groß. Die Verarbeitung ist sehr gut, ich konnte keine Nähte oder andere Mängel feststellen und auch gibt es keinen Geruch.

        Napište vlastní recenzi

        Velké dildo "Victor

        Velké dildo "Victor

        Velké, vypouklé žíly a silná varlata! 10 cm ø dildo Victor od MEO ® je vyrobeno z měkkého, pružného vinylu a díky rovné hřídeli a výraznému žaludu je ideální pro anální potěšení. Silná varlata navíc poskytují potřebnou jistotu při jízdě.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: