Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Bondážní pás

Zpravodaj

Pásek na svazování z telecí kůže - černý/žlutý

Tento ručně vyrobený bondážní pásek v tmavě černé barvě se žlutým lemováním a kontrastním prošíváním je nejen nádherným BDSM doplňkem, ale také odkazem na tradiční bondáž Hanky Code.

Více informací

3520/00

289,90 €


-40,00 €

249,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Tento ručně vyrobený bondážní pásek v tmavě černé barvě se žlutým lemováním a kontrastním prošíváním je nejen nádherným BDSM doplňkem, ale také odkazem na tradiční bondáž Hanky Code. Tento bondage opasek, ručně vyrobený v Itálii z nejjemnější telecí kůže, je nejen symbolem nejvyšší kvality a atraktivního designu, ale také diskrétně vyjadřuje určité preference. V tomto případě je to žlutá barva Hanky Code tradičně znamená "vodní sporty".

     

    Náš bondage opasek je fascinující každodenní doplněk z italské kůže, který lze v mžiku proměnit v nastavitelná pouta s přezkami. Tento výrobek je určen všem, kteří se rádi nechávají vést náhlými vášněmi...

     

    Tento bondage opasek, ručně vyrobený v Itálii, představuje nejvyšší kvalitu a precizní řemeslné zpracování. Ztělesňuje nejen italský design, ale také inovace a funkčnost. Každý detail, od zpracování až po kovové součásti, byl pečlivě promyšlen. Přezky jsou opatřeny cennou rutheniovou povrchovou úpravou, která nejenže zajišťuje tmavý, luxusní vzhled, ale také poskytuje dodatečnou ochranu. Všechny kovové součásti navíc neobsahují nikl, což je vhodné zejména pro citlivou pokožku a předchází to alergiím. Design je doplněn nejlepší telecí kůží z Itálie, která je známá svou pružností a odolností, a zaručuje tak pohodlí a trvanlivost opasku. S tímto bondage opaskem investujete do kousku luxusu a italského životního stylu, který v sobě spojuje funkčnost a estetiku.

     

    Tento opasek však není jen elegantní, ale také funkční. Lze jej nosit jako každodenní doplněk a během okamžiku se promění ve snadno nastavitelná pouta na ruce nebo kotníky. Jak často jste pocítili touhu spoutat svého partnera a zabránit mu v úniku před vašimi sexy představami? Nyní to můžete udělat pouhým vytažením pásku z kalhot. Pásek se ve skutečnosti skládá ze dvou samostatných kratších pásků, z nichž každý je 3 cm široký a samostatně nastavitelný na délku 60 cm. Přezky lze připevnit dvěma malými šroubovacími řetízkovými spojkami (jsou součástí balení) nebo visacími zámky MEO. Díky všem těmto přednostem nabízí tento bondážní pás kombinaci kvality, stylu a všestrannosti, která se u BDSM výrobků vyskytuje jen zřídka.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Další informace: Bondážní pás vybavený dvěma uzamykatelnými přezkami.
    • Náš opasek je vyroben zkušenými řemeslníky v Itálii s nejvyšší precizností. Díky měkké telecí kůži je opasek nejen pohodlný při nošení, ale také mu dodává luxusní nádech.
    • Univerzální velikost.
    • Velikost opasku lze individuálně upravit.
    • stoprocentní telecí kůže, šroubovací řetízková spojka a přezky opasku jsou potaženy rutheniem, neobsahují nikl.
    • Rozměry: délka 2 x 60 cm (24 palců) a šířka 3 cm (1,18 palce).

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Wir sind begeistert

    Qualität scheint sehr gut zu sein. Angenehm zu tragen, gute Verarbeitung.

      Hodnocení 

      Seems very very good

      Appears to be made to last

        Napište vlastní recenzi

        Pásek na svazování z telecí kůže - černý/žlutý

        Pásek na svazování z telecí kůže - černý/žlutý

        Tento ručně vyrobený bondážní pásek v tmavě černé barvě se žlutým lemováním a kontrastním prošíváním je nejen nádherným BDSM doplňkem, ale také odkazem na tradiční bondáž Hanky Code.

        Napište vlastní recenzi

        4 další položky ve stejné kategorii: