Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM Sextoys

Zpravodaj

Dr. Sado Červené čekací horské kolo

Tento jemný mechanický klenot z dílny Dr. Sado je sofistikovaná Wartenbergrad nebo SM hračka pro zkušené i nezkušené uživatele a slibuje nejvyšší potěšení.

Více informací

9758/00

k dispozici na

    Více informací

    Tento jemný mechanický skvost z dílny Dr. Sado s pevnou konstrukcí je důmyslnou SM hračkou pro zkušené i nezkušené uživatele a slibuje nejvyšší potěšení.

     

    Podrobnosti:

     

     

    • Jediné kolečko
    • Těžký design ve studiové kvalitě
    • Kovové tělo v červené barvě, smaltované kamny pro větší odolnost
    • Poloviční kryt pro lepší chod a ochranu kolečka
    • Celková délka cca 18 cm

     

    Wartenbergovo kolečko, zvané také pinwheel, pocházející z oblasti neurologie, se v BDSM kruzích již dlouho těší legendární pověsti všestranné SM hračky.

     

    Od lehkého píchání až po brnící bolestivou rozkoš, kolečko vyvolává celou řadu jemných podnětů, které lze dobře popsat jako "silně vzrušující".

     

    Doporučení pro BDSM:

     

    Vyzkoušejte kolíček Dr. Sado na různých částech těla, například na vnitřní straně stehen, chodidlech nebo dokonce genitáliích, a objevte nejintimnější body rozkoše svého partnera. Pokožka bude po hrátkách s Wartenbergovým kolečkem mimořádně citlivá, a proto dokonale připravená na další ošetření našimi pružinovými lechtátky nebo masážními svíčkami. Doporučujeme používat Wartenbergrad s některou z našich pásků přes oči, abyste ještě více obohatili svůj smyslový zážitek.

     

    Použití:

     

    Díky svému tvaru se dá držet jako příbor a pomocí ukazováčku směřujícího dopředu můžete měnit tlak. Díky ergonomické rukojeti se snadno a pohodlně drží i nezkušenému uživateli.

     

    Experimentujte s různými úrovněmi potěšení a bolesti pomocí změny tlaku. Nechte kolečko Wartenberg lehce klouzat po kůži, abyste získali pocit mírného brnění. Můžete také přitlačit o něco silněji pro přímější a intenzivnější pocit mravenčení.

     

    Hygiena:

     

    Protože se přístroj používá i pro citlivé oblasti pokožky v intimní oblasti, doporučujeme jej před použitím důkladně vyčistit a vydezinfikovat naším čističem hraček VERYCLEAN.

     

    Upozornění:

     

    Wartenbergovo kolečko není určeno ke zranění. Při nadměrném tlaku však může pokožku poranit.

     

     

    Další informace:

     

    Jehlové kolečko lze použít ve všech oblastech BDSM. V oblasti bondage je například válení po chodidlech oblíbenou praktikou, když je partner svázán za nohy.

     

    V oblasti dominance a submisivity lze pomůcku použít jako trestající pomůcku při výchovných hrách.

     

    Také v klinické erotice se často používá jako pomůcka při hraní rolí s lékařským vybavením.

     

    V neposlední řadě je jehlové kolečko účinnou pomůckou také v oblasti sadismu a sadomasochismu pro vyvolání slastné bolesti i při tvrdších sadomasochistických sezeních - zejména když se jehlovým kolečkem přejíždí po citlivých místech kůže v oblasti genitálií.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Für mich gehört das Produkt in jede SM Wohnung

    Nach dem Auspacken des Wartenbergrades animierte es mich zum Spielen. Es piext leicht, doch bei stärkerem Druck perforieren die Spitzen nicht die Haut. Es fühlt sich bei drucklosem drüber rollen, wie ein intensives kitzeln an. Bei starkem Druck fühlt es sich an, wie wenn viele Nadelstiche direkt nebeneinander gesetzt werden. Es stellt die Haare auf, wie bei einer Gänsehaut. Dies führte bei mir zu einer starken Erektion. Also für mich gehört das Produkt in jede SM Wohnung.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Nicht nur effektiv, sondern auch wahnsinnig schön!

    Ein Nadelrad ist wohl in so ziemlich jedem Spielekoffer zu finden. Warum also dieses?
    Weil es einfach mal verdammt gut aussieht! Natürlich ist es auch qualitativ der Hammer und läuft einwandfrei, aber die Optik ist der absolute Killer!
    Durch die halbseitige Ummantelung ergeben sich zudem neue Variationsmöglichkeiten im Handling des Rädchens: so kann es nicht nur, wie sonst, am langen Griff angefasst werden, sondern auch punktuell mit einem beispielsweise darauf gelegen Zeigefinger Druck ausgeübt werden.
    Tolle Verarbeitung, tolles Handling, tolle Optik!

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Magique

    Cette roulette est tout simplement l'instrument de torture ideal pour votre partenaire!il frissonnera durant toute la seance et y prendra gout avec le temps
    Les pointes sont impressionnante mais vous arriverai tres vite a les dompter!
    Un regal des sens,...

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    EINFACH GENIAL!!!

    Egal ob man es schmerzhaft oder eher sanft mag, es ist für jeden geeignet und bringt gerade mit den geeigneten Fesseln eine Menge Spaß. ;)

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Excitant!

    Un vrai plaisir sadique de sentir ces pics s'enfoncer dans la chair. Encore plus excitant avec en jeux sensuel complété avec des glaçons et des plumes.

      Hodnocení 

      Ein absolutes Must-Have

      Wenn man auf SM und Schmerz steht ist dieses Teil ein absolutes Must-Have. Allerdings sollte man bei der Benutzung immer auf das Feedback des passiven Partners achten, da die Reize sehr intensiv sind, aber ich bin davon hellauf begeistert.

      • 2 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Love the sensations

      I was a bit nervous when we first got this as I wasn't sure how painful it would actually be. But once my partner started using it on me that disappeared! I love the prickling feeling it leaves on my skin. I like it with different amounts of pressure applied, slowly building up the pain levels. I am glad we bought this. It's a great addition to our toy bow!

      • 1 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Dr. Sado Červené čekací horské kolo

      Dr. Sado Červené čekací horské kolo

      Tento jemný mechanický klenot z dílny Dr. Sado je sofistikovaná Wartenbergrad nebo SM hračka pro zkušené i nezkušené uživatele a slibuje nejvyšší potěšení.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: