Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM plynové masky

Zpravodaj

BDSM plynové masky 

MEO's BDSM Shop nabízí různé vojenské plynové masky, průmyslové plynové masky a BDSM plynové masky, stejně jako spoustu příslušenství, jako jsou filtry plynových masek, hadice plynových masek a dýchací vaky, které lze připojit k našim plynovým maskám.

12
na stránku
Zobrazit 13 - 22 z 22 položek
Zobrazit 13 - 22 z 22 položek

BDSM plynové masky jsou jedním z BDSM doplňků ("Bondage", "Discipline", "Sadism" a "Masochism") a používají se k manipulaci s osobou během určitých BDSM aktivit. Často se používají jako forma kontroly dechu nebo smyslové deprivace a lze je použít při různých BDSM aktivitách, jako je bondage, tělesné tresty a smyslová deprivace.

Plynové masky obvykle zakrývají celý obličej a jsou opatřeny trubicí nebo hadicí, která ovládá přívod vzduchu k osobě, která masku nosí. Některé plynové masky mají ventil, kterým lze regulovat přívod vzduchu, zatímco jiné plynové masky mají hadičku, kterou lze připojit k samostatnému systému, který ovládá přívod vzduchu.

Plynové masky lze používat při různých BDSM aktivitách, například:

Bondáž: Plynové masky lze použít jako doplněk při bondáži, protože mohou omezit schopnost osoby pohybovat hlavou a držet ji v určité poloze.

Tělesné tresty: Plynové masky: S plynovou mas kou je omezeno dýchání osoby, což může zvýšit fyzický pocit během Impact Play, například výprasku.

Smyslová deprivace: S plynovou maskou je omezena schopnost osoby vidět a slyšet, což může zvýšit pocit bezbrannosti a podřízenosti.

Plynové masky mohou být vyrobeny z různých materiálů, například z gumy, PVC a silikonu. Plynové masky mohou být také zdobeny ozdobami, jako jsou cvočky, řetízky a přezky, které zvyšují jejich vizuální přitažlivost.

Je důležité si uvědomit, že BDSM aktivity, včetně používání plynových masek, by měly být konsensuální a bezpečné a že všichni účastníci by měli znát své hranice. Plynové masky by se měly používat pouze se souhlasem obou stran a měly by být v rámci komunity BDSM uznávány. Komunikace a souhlas jsou při aktivitách BDSM prvořadé. Proto je důležité před zahájením aktivit, které zahrnují omezení dýchání, stanovit bezpečné slovo nebo signál. Důležité je také uvědomit si bezpečnostní rizika a vědět, jak plynovou masku správně používat, aby osoba, která ji má na sobě, nemohla přijít k újmě.


BDSM plynové masky jsou typem fetišistického vybavení běžně používaného při sezeních BDSM. Jsou navrženy tak, aby zakrývaly obličej a poskytovaly vzduchotěsnou ochranu. Obvykle se používají ve spojení s dechovými hrátkami, smyslovou deprivací nebo jinými variantami BDSM her.

Naši klienti používají plynové masky při BDSM sezeních z různých důvodů. Někteří si užívají pocit kontroly a podřízenosti, který jim přináší možnost ovládat své dýchání, jiní mají rádi pocit omezeného proudění vzduchu. Použití plynové masky navíc může navodit pocit anonymity a odtažitosti, který lidem umožňuje zbavit se zábran a plně se ponořit do scény.

Existuje několik typů BDSM plynových masek, např:

  • Celotvárové plynové masky - zakrývají celý obličej a vzduchotěsně uzavírají okolí nosu a úst.
  • Plynové masky s polovinou obličeje - zakrývají pouze spodní polovinu obličeje a ponechávají oči a čelo odkryté.
  • Gumové plynové masky - jsou vyrobeny z latexu nebo gumy, těsně přiléhají a neprodyšně těsní.
  • Vojenské plynové masky - Autentické plynové masky používané armádou a často upravené pro účely BDSM.
  • Průmyslové plynové masky - Podobně jako vojenské plynové masky se obvykle používají v průmyslu k ochraně před chemikáliemi a jinými nebezpečnými látkami.
  • Steampunkové plynové masky - Mají dekorativní a umělecký design a často obsahují ozubená kola a další prvky steampunkové estetiky.
  • Kyberpunkové plynové masky - Podobné steampunkovým plynovým maskám, ale s futuristickým, kyberpunkem inspirovaným designem.
  • Plynové masky s filtry - Obsahují funkční filtry, které skutečně chrání před nebezpečnými látkami.
  • Plynové masky s hadicemi - Některé plynové masky mají hadice, které umožňují nasávání vzduchu ze vzdáleného zdroje, což zvyšuje smyslovou deprivaci.