Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Masturbátory pro muže

Zpravodaj

Masturbátory pro muže 

Víme, co muži skutečně chtějí! Objevte hi-tech masturbátory a mnoho dalšího. Objednejte si nyní diskrétně u MEO a využijte naší záruky orgasmu!

12
na stránku
Zobrazit 13 - 24 z 106 položek
Zobrazit 13 - 24 z 106 položek

Ti, kteří nemají partnera nebo jednoduše dávají přednost masturbaci, se mohou uchýlit k našim různým masturbátorům. Zatímco pro ženy jsou k dispozici hlavně dilda a vibrátory, pro muže existuje celá řada masturbátorů a dokonce i dojiček. Masturbátory jsou určeny ke stimulaci penisu a zvýšení sexuálního potěšení až k vyvrcholení. Masturbátory mohou být navrženy velmi různě, od detailní repliky tělesného otvoru, jako kapesní kundička až po abstraktní objekty, které stimulují penis technickými funkcemi. Velmi zajímavá je také nejnovější generace masturbátorů s ovládáním pomocí aplikace.

Nechte se inspirovat našimi nejnovějšími výrobky a objevte dokonalé erotické hračky pro muže. Žádné vibrace, ale tlakové vlny vás přivedou k orgasmům, které jste dosud neznali. Nebo se o své potěšení z masturbace podělte s partnerem či přáteli díky naší masturbační aplikaci.

Oblíbené značky masturbátorů a příslušenství

MEO má ve svém sortimentu pestrou škálu masturbátorů. Mezi muži je velmi oblíbená značka Tenga. Japonský výrobce masturbátorů se zaměřuje především na jednorázové masturbátory, které mají integrovaný kvalitní lubrikant a jsou dokonalým potěšením pro každého muže na cestách. Značka CRUIZR představuje vysoce kvalitní masturbátory v dostupném cenovém segmentu. Masturbátory Autoblow vám poskytnou realistické pocity a intenzivní uspokojení díky zabudovanému motoru, který kopíruje pohyb nahoru a dolů. Mezitím mimořádně známá značka Fleshlight je proslulá masturbátory, které připomínají tvar baterky a někdy jsou modelovány podle análů pornohvězd. Pro mnoho mužů je Fleshlight jednoduše dokonalou sexuální hračkou. Neobvyklý je také náš dojič pro muže, který je doma u našich zákazníků po celém světě. Tento speciální erotický stroj saje, saje a saje, dokud vás nic nezastaví. Tisíce spokojených zákazníků náš strojek také nazývají "dojičkou na penis" - přivede totiž KAŽDÉHO - ať už chce nebo nechce - k orgasmu a vysaje z vás i poslední kapku spermatu. K používání masturbátoru nepotřebujete téměř žádné další příslušenství. Důležitý je však lubrikant na vodní bázi, například Aquameo nebo Stroke od MEO, a sprej VERYCLEAN pro pravidelné čištění.

Masturbátory pro muže:

Mužská masturbace je akt sexuální stimulace vlastního penisu za účelem sexuálního vzrušení nebo jiného sexuálního potěšení. Je běžnou a normální součástí mužské sexuality. Při masturbaci může muž stimulovat svůj penis rukama nebo pomocí předmětu, například erotické hračky.

Masturbátor pro muže je erotická hračka určená speciálně pro účely mužské masturbace. Je to zařízení, které simuluje pocit pohlavního styku a může být použito ke zvýšení sexuálního potěšení. Existuje několik typů pánských masturbátorů, mezi něž patří:

1. Strocker: Jedná se o ruční zařízení, která obepínají penis a mají těsné uchycení. Mohou být vyrobeny z různých materiálů, například ze silikonu, gumy nebo jiných měkkých materiálů, a často mají vnitřní stranu s texturou, která simuluje pocit vaginálního nebo análního sexu.

2. Návleky: Podobně jako strokery jsou návleky trubice, do kterých se penis zasune. Některé návleky mají složitější design s různými texturami, nopky a drážkami pro extra stimulaci.

3. Kapesní kundičky: Jedná se o malé, praktické masturbátory ve tvaru vagíny nebo análního otvoru. Často jsou vyrobeny z měkkého, realistického materiálu a uvnitř mají texturu pro extra stimulaci.

4. Masážní pomůcky na prostatu: Jedná se o erotické hračky určené speciálně pro stimulaci prostaty. Obvykle se zavádějí do konečníku a mají zakřivený tvar, který se zaměřuje na prostatu, aby poskytovaly maximální potěšení.

5. Masturbační pohárky: Jsou podobné hladítkům, ale obvykle jsou navrženy tak, aby se používaly s lubrikantem, a mohou mít funkci sání, která vytváří pocit podobný vakuu.

Je důležité vědět, že i když tyto pomůcky mohou být příjemným doplňkem sexuálního prožitku, měly by se používat bezpečně a hygienicky. To znamená, že byste měli používat lubrikant na vodní bázi a po každém použití hračku očistit vodou a mýdlem nebo čističem na erotické pomůcky.