Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Dilda

Zpravodaj

Dilda 

Klasická dilda, malá dilda, anální dilda, velká dilda, XXL dilda, zvířecí dilda a mnoho dalšího pro nekompromisní potěšení.

12
na stránku
Zobrazit 157 - 168 z 173 položek
Zobrazit 157 - 168 z 173 položek

Co přesně je dildo?

 

Dildo je sexuální hračka podobná falusu, kterou mohou ženy a muži používat k pronikání do sebe nebo do své partnerky. Nezáleží na pohlaví ani sexuální orientaci. Dildo může používat kdokoli bez ohledu na vaše sexuální preference. Dildo je pro každého! Tuto erotickou hračku lze navíc použít v nejrůznějších situacích. Dildo je například ideální pro předehru s partnerem. Dilda jsou také velmi oblíbená pro masturbaci! Díky různým typům a velikostem v naší nabídce si snadno a rychle najdete to pravé dildo pro vás!

 

Jak dildo používáte?

 

Vložte dildo a pohybujte jím dopředu a dozadu. Rychlost ovládáte sami. Bez ohledu na velikost dilda a materiál doporučujeme používat lubrikant. Pronikání je tak hladší a riziko podráždění a infekce nižší.

 

Jak dildo funguje?

 

Dildo je navrženo výhradně podle vaší vlastní rychlosti. Na rozdíl od vibrátoru tato erotická hračka nefunguje automaticky. Rychlost, jakou pohybujete vibrátorem tam a zpět, si tedy řídíte sami, abyste se stimulovali svým vlastním tempem! Některá dilda mají přísavku, takže je můžete snadno používat s připínacím penisem. Připevněte dildo například ke zdi nebo podlaze, zasuňte ho a stimulujte se až k intenzivnímu vyvrcholení!

 

Která dilda existují?

 

Nejprve se podíváme na dilda z různých materiálů. Dilda ze silikonu jsou velmi měkká a vhodná zejména pro začátečníky. Dilda z tvrdšího materiálu, jako je sklo nebo nerezová ocel, jsou ideální pro zkušené uživatele. Dilda ze skla a kovu lze také snadno zahřívat nebo chladit. Jak přesně funguje? Dildo můžete krátce podržet pod teplou nebo studenou vodou a materiál automaticky přijme teplotu. Tímto způsobem můžete dildo zahřát pro realističtější pocit, zatímco studená verze poskytuje efekt mravenčení překvapení na kůži.

 

Kromě materiálu se dilda rozlišují také podle typu stimulace. Dilda pro bod G mají obvykle mírně zakřivenější hřídel, aby bylo možné lépe dosáhnout bodu rozkoše. Totéž platí pro dilda na prostatu a anální dilda. Při nákupu análních dild dbejte na to, aby měla širší základnu nebo rukojeť, aby nemohla proniknout příliš hluboko do análního otvoru. Další kategorií jsou mini dilda, která jsou díky své kompaktní velikosti ideální na cesty nebo pro začátečníky.

 

  1. Velmi zvláštní kategorií jsou tzv. partnerská dilda, strapon dilda nebo dvojitá dilda. Dvojitá dilda jsou určena především pro páry, které chtějí být penetrovány vaginálně i análně zároveň. Tato dilda jsou delší než obvykle a mají dva zasouvací konce, takže oba partneři mohou dildo používat současně. Naproti tomu připínací dildo je obvykle připevněno k řemínku, který je umístěn kolem boků. To umožňuje párům vzájemně se uspokojovat análně i vaginálně. To platí stejně pro homosexuální i heterosexuální páry.
  2. Realistické dildo: Toto dildo má tvar, barvu a vzhled skutečného penisu. Často jeho design zahrnuje i žíly a šourek! Jak název napovídá, při průniku se cítíte jako skutečný muž.
  3. Velké dildo: Jste příznivci nadměrných velikostí? Pak je pro vás velké dildo to pravé!
    Malé dildo: Pro mnoho mužů a žen je malé dildo to pravé pro stimulaci citlivých míst. Toto dildo je tak kompaktní, že si ho můžete vzít kamkoli.
  4. Obzvláště univerzální je připínací dildo. Nezáleží na tom, zda jste heterosexuální pár nebo gay, lesbický či bisexuální pár, protože pegging je pro všechny.
  5. Dutý strap-on: Dutý strap-on je vhodný zejména pro muže. Muž může do dutého dilda vložit svůj penis a proniknout do ženy. Například pokud má problémy s erekcí nebo chce větší penis na noc.
  6. Strap-on bez ramínek je strap-on, do kterého může žena vložit jeden konec dilda. Druhý konec slouží k proniknutí do muže nebo ženy.
  7. Strap-on s přísavkou: Strap-on s přísavkou je ideální pro snadné připevnění dilda k pásku bez kroužku. Díky přísavce zůstane bez problémů na svém místě.
  8. Dvojitý strap-on: S dvojitým strap-onem lze partnerku penetrovat vaginálně i análně jedním dildem. Existují strap-ony se dvěma nebo třemi dildy.
  9. Strap-on pásek: Strap-on pásek je vhodný pro muže i ženy. K pásu lze připevnit strap-on dildo nebo jiný nástavec dle vlastního výběru a proniknout tak do partnerky.
  10. XXL dilda: XXL dildo je vhodné pro všechny, kteří touží po něčem větším. Větší délka, větší objem a větší stimulace. XXL dilda jsou často velmi, velmi velká. Existují také speciální velká dilda, která lze použít pro fisting takzvaná fistingová dilda. Ta jsou delší než průměrná a mají tvar pěsti nebo ruky.
  11. Anální dildo: Jak už název napovídá, toto dildo se používá ke stimulaci erotogenních zón v konečníku a jeho okolí. Je vhodné pro muže i ženy!
  12. Ejakulační dilda: Chtěli byste zažít realistickou ejakulaci? Pak je toto dildo přesně pro vás tou správnou volbou! Z žaludu vytéká realisticky vypadající umělé sperma.
  13. Dvojité dildo: Toto dildo znamená dvojí potěšení; o samotě nebo s partnerkou. Dvojitá dilda se dodávají v mnoha tvarech a velikostech.
  14. Dildo na prostatu je erotická hračka, která masíruje mužskou prostatu. Prostata je bod v blízkosti močového měchýře a má velikost vlašského ořechu. Bod G je přístupný přes konečník a je hluboký asi 5 až 6 centimetrů. Pomocí vibrátoru na prostatu můžete snadno dosáhnout bodu P, takzvaného "bodu rozkoše". Všechna dilda této kategorie mají zakřivení a zahnutou špičku, aby optimálně zasáhla tento citlivý bod. Stimulace prostaty vám může pomoci dosáhnout ještě intenzivnějších orgasmů.
  15. Dildo s přísavkou poznáte podle přísavky nebo přísavné patky, která je připevněna k základně dilda. Díky přísavce lze toto dildo snadno připevnit na jakýkoli rovný a hladký povrch. Takové dildo je také možné kombinovat s připínacím postrojem. Připevněním základny dilda k nástavci si vytvoříte vlastní strap-on dildo, se kterým můžete pronikat do svého partnera. Dilda s přísavkami jsou k dispozici v různých velikostech a jsou vhodná pro vaginální i anální sex.
  16. Nafukovací dildo je dildo, které si můžete sami nafouknout na požadovanou velikost díky praktické ruční pumpičce. Délka i šířka tohoto dilda se zvětší. Nafukovací dildo je vhodné pro ty, kteří již mají s tímto typem erotické hračky trochu více zkušeností. Nafukovací dildo vám poskytne velmi intenzivní pocit. Nafukovací dildo můžete používat análně i vaginálně.

 

V našem internetovém obchodě s dildy najdete mnoho užitečných rad, které vám pomohou při rozhodování o vašem prvním dildu.

 

Na co je třeba brát ohled při používání dilda?

 

Dildo vyrobené ze silikonu by se mělo používat pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je Aquameo, protože lubrikanty na bázi silikonu by mohly materiál poškodit. Dilda vyrobená z jiných materiálů lze používat i s lubrikanty na bázi silikonu. Dilda by se měla před a po použití pečlivě opláchnout trochou vody a mýdla. K dezinfekci lze použít také náš sprej VERYCLEAN.

 

Se skleněnými dildy buďte prosím při používání lubrikantů nebo olejů či jejich čištění mýdlem o něco opatrnější, protože skleněné erotické hračky vám mohou velmi snadno vyklouznout z ruky. Skleněná dilda jsou obvykle vyrobena z nerozbitného skla, takže při běžném zacházení nehrozí jejich rozbití nebo rozbití. To však neplatí při pádu z velké výšky nebo na tvrdý povrch, pokud skleněné dildo spadne na podlahu.

 

Erotické hračky pro ženy, muže a páry najdete online na MEO. MEO zaručuje diskrétní doručení vaší objednávky. To znamená, že název společnosti nebude na obalu viditelný. Diskrétnost pro nás znamená opravdu všechno.

 

Nakupujte vibrátory online: vždy bezpečně a diskrétně!

 

Nakupujte svá nová dilda pomocí bezpečných platebních metod, jako je Paypal, MasterCard, Amex nebo Visa. Při nákupu u MEO si můžete být jisti, že vaše objednávka bude vyřízena diskrétně a anonymně. Nakupujte svá dilda rychle a snadno online. Naši poradci vám rádi pomohou, pokud budete potřebovat pomoc s výběrem dilda.