Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Dvojitá dilda

Zpravodaj

Dvojitá dilda 

Dvojité dildo extrémně vyplňuje všechny otvory. Sex s dvojitým dildem je dvakrát zábavnější, přináší nový impuls a větší rozmanitost do vašeho sexuálního života.

12
na stránku
Zobrazit 13 - 21 z 21 položek
Zobrazit 13 - 21 z 21 položek

Co je dvojité dildo?

 

Jaký je rozdíl mezi dvojitým dildem a běžným dildem? Vlastně už název vám to prozradí! Dvojité dildo je erotická hračka se dvěma konci a ohebným nebo zakřiveným tělem. S dvojitým dildem si můžete užívat sami nebo společně s partnerem. Mnoho našich zákazníků tak do svého milostného života s partnerem vnáší novou energii a větší rozmanitost.

 

Koupit velké dildo nebo dvojité dildo?


S XXL dildem nebo obřím dildem zažijete vy i váš partner zcela naplňující anální nebo vaginální extázi. Podobného zážitku můžete dosáhnout také sanálním dildem nebosilikonovým dildem, zatímco dvojité dildo vás může dovést opravdu až k hranicím. Kvazi čistý sex! Stejnou rozkoš slibuje pouze velké XXL dildo nebo nafukovací dildo. Dokonalý výběr análního dilda vždy záleží na vašem osobním vkusu.

 

Dvojité dildo pro ženu nebo dvojité dildo pro muže

 

Dvojitá dilda neboli partnerská dilda lze obvykle zavádět vaginálně i análně současně nebo je použít pro současnou penetraci obou partnerů. Jak anální + anální, tak vaginální + vaginální nebo anální + vaginální. Vyškolení uživatelé ohýbají dvojité dildo k sobě tak, aby bylo možné zasunout OBĚ konce do jednoho tělesného otvoru.

 

Oba konce dvojitého dilda se mohou výrazně lišit, takže s jednou hračkou lze uspokojit různé preference. V ideálním případě si oba partneři přijdou na své, pokud má dvojité dildo na jedné straně silný žalud a na druhé menší průměr.

 

Muži, kteří rádi experimentují, by rozhodně měli vyzkoušet příjemný trénink s dvojicí análních kuliček nebo kuliček lásky.

 

Jak používat dvojité dildo?

 

Správný lubrikant pro sex s dvojitým dildem je velmi důležitý. Pro zavádění análního dilda nebo partnerského dilda doporučujeme naše lubrikanty rozpustné ve vodě, například Aquameo nebo Anal Push pro anální sex. Samozřejmě můžete použít i skleněné dildo s lubrikantem na silikonové bázi. V našem internetovém obchodě s dildy samozřejmě najdete také anální dekongestant ve spreji, takzvané EXTREMEO. Tento sprej vám také umožní zasunout XXL dildo nebo velké dildo pro muže bez bolesti.

 

Vzhledem k jeho délce a obvodu může být zavádění velkého dilda zpočátku trochu obtížnější. Postupujte pomalu a jemně a zaujměte pohodlnou polohu, která vám umožní roztáhnout tělo a otevřít konečník. Nyní si zkuste lehnout na záda s polštářem (nebo polštářem lásky MEO) pod zadkem a zvednutýma a roztaženýma nohama.

 

Pro správnou polohu a proti známkám únavy, zatímco jste análně přijímána dvojitým dildem nebo si užíváte při sólovém sexu: MEO Fuck & Play sling poskytuje účinnou a pohodlnou oporu díky nejvyšší kvalitě. Dobře polstrované polštářky postroje z měkké latigo kůže obepínají krk a zadní část kolen pro extra hluboký průnik. Díky několika přezkám lze postroj individuálně nastavit. Dva ocelové D-kroužky na bocích umožňují dokonce připevnit pouta. Takto si můžete své dvojité dildo užít nesmírně pohodlně.

 

Rozhodně doporučujeme začít s menším dvojitým dildem, např. skleněným dvojitým dildem , a postupně se propracovat k větším kalibrům. Po zasunutí části dvojitého dilda s nejsilnějším průměrem by se vaše tělo mělo uvolnit, abyste si nyní mohli v klidu vychutnat pocity, které dildo vyvolává. Mnoho našich zákazníků rádo otáčí dildem uvnitř těla, aby dosáhli všech vnitřních erotogenních zón (bod P nebo bod G), zatímco jiní dávají přednost přírazovým pohybům s dvojitým dildem.

 

Patří dvojité dildo mezi typické gay erotické hračky?

 

Dvojité dildo v zadečku dělá i mužům pěknou radost! V gay komunitě jsou dvojitá dilda jako gay sexuální hračky velmi oblíbená. Zvláště naše velká dvojitá dilda si objednávají v online erotické zásilkové službě MEO. Oceňován je náš takzvaný anální had, kterého máme v mnoha velikostech, nebo naše dilda v kategorii "extrémně velké dildo se dvěma konci" od Crackstuffers, DEEP'R a HAM'R Dildos.

 

 

Objednejte si dvojité dildo online - ve všech barvách, tvarech a materiálech

 

Stejně jako normální dilda a anální dilda jsou i dvojitá dilda k dostání v nejkrásnějších provedeních, nejdelších délkách a neobvyklých tvarech a také v různých materiálech. Ať už jsou vyrobena z hliníku, nerezové oceli, ABS, vinylu nebo silikonu - většina dvojitých dild od MEO je absolutně šetrná k pokožce a hypoalergenní. Stejně rozmanitý je i design a velikosti. Nabízíme dvojitá dilda nebo připínací dilda ve všech barvách a tvarech.

 

Čistá erotika: dvojité dildo od MEO

 

Ať už v posteli, ve sprše nebo na dovolené - dvojitá dilda můžete používat všude, kde na to máte chuť. Díky své pružnosti nebo zakřivenému tvaru budou vaše erotogenní zóny (např. bod G nebo prostata) hýčkány s naprostou přesností. A protože dvojitá dilda umožňují současnou anální penetraci obou "účastníků", nikdo nemusí při sólo sexu hlídat toho druhého.

Dvojité dildo by měl vyzkoušet při sexu nebo sólo sexu každý

Pokud jste si vždycky chtěli užít dvojitou penetraci nebo sendvičový sex, dvojité dildo si zamilujete! Doporučujeme zejména naše dvojité dildo s vibracemi, dvojitý vibrátor Lelo PicoBong Transformer. Dva výkonné motory hýčkají oba partnery (nebo otvory) současně.