Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Extrémní stimulace bradavek

Zpravodaj

Extrémní stimulace bradavek 

Ať už se jedná o mučení bradavek, trénink bradavek nebo mučení bradavek, najdete zde správné příslušenství, jako jsou svorky nebo přísavky na bradavky pro extrémní stimulaci bradavek!

12
na stránku
Zobrazit 25 - 26 z 26 položek
Zobrazit 25 - 26 z 26 položek

Stimulace tvrdých bradavek je forma sexuální stimulace, která stimuluje bradavky, což často vede k sexuálnímu vzrušení a někdy i k orgasmu. Tvrdou stimulaci bradavek lze provádět samostatně nebo s partnerem. Existují různé možnosti, například manuální stimulace, orální stimulace nebo použití sexuálních hraček.

Svorky na bradavky a SM svorky jsou sexuální hračky určené ke stimulaci bradavek. Obvykle jsou vyrobeny z kovu a skládají se ze dvou zařízení podobných svorkám, která se připevní k bradavkám a utahují se tak, aby na bradavky působily tlakem a stimulovaly je. Tlak se může pohybovat od jemného až po intenzivní, v závislosti na preferencích uživatele. Existují různé typy svorek na bradavky, včetně jednoduchých svorek, nastavitelných svorek, vibračních svorek a svorek se závažím.

  • Jednoduché svorky na bradavky jsou nejjednodušší konstrukce a obvykle se skládají ze dvou kovových částí, které se připevní k bradavkám a utáhnou šroubovacím mechanismem. Tyto svorky jsou nejlepší pro začátečníky nebo pro ty, kteří nehledají intenzivní stimulaci.
  • U nastavitelných svorek na bradavky lze tlak na bradavky regulovat, takže jsou dobrou volbou pro ty, kteří chtějí experimentovat s různými úrovněmi stimulace.
  • Vibrační svorky na bradavky dodávají stimulaci bradavek nový rozměr tím, že do zážitku zapojují vibrace. Tyto svorky mají často více úrovní vibrací, takže uživatel může najít ideální intenzitu.
  • Svorky se závažím dodávají další pocit tlaku tím, že do konstrukce zahrnují závaží. Když závaží vibrují, působí na bradavky tlakem a stimulují je, což přináší jedinečný a intenzivní zážitek.


Bez ohledu na typ svorky na bradavky je důležité být při používání Nipple Play nebo TT opatrný a nikdy nepoužívat svorky po dlouhou dobu. Hrátky s bradavkami by měly vždy probíhat se vzájemným souhlasem a vhodnou komunikací mezi partnery. Je také důležité mít na paměti, že ne každému je stimulace bradavek příjemná, a je důležité respektovat individuální preference a hranice.